Την 6η θέση κατέλαβε η ΑΕΛ

ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Δημοσίευση: 10 Μαϊ 2019 16:02

Την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος Α’ Εθνικής είχαμε την περασμένη Κυριακή που μας πέρασε με τη διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής στην οποία η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ έκανε το ρεπό της. Η ΑΕΛ τερμάτισε στην 6η θέση σε μία δύσκολη και μεταβατική χρονιά στην οποία πραγματοποιήθηκαν πολλές αλλαγές με στόχο την ανανέωση του ρόστερ.
Το εγχείρημα αυτό εκ του αποτελέσματος αποδείχθηκε απόλυτα επιτυχημένο με το τεχνικό τιμ της ομάδας να συμβάλει τα μέγιστα, με τον Βασίλη Πάνο στη γυναικεία ομάδα, τον Ευριπίδη Βακουφτσή ως προπονητή τερματοφυλάκων και τον Αχιλλέα Μαστοροδήμο μαζί με τη Χαρά Νεοφύτου στην Ακαδημία.


Σημαντική όμως ήταν και η προσφορά ανθρώπων που βοήθησαν τις αθλήτριες και οι «βυσσινί» εκφράζουν
τις ευχαριστίες τους.
Άξιο αναφοράς στη σεζόν που τελείωσε, είναι το στατιστικό στοιχείο ότι η ΑΕΛ για ακόμα μία χρονιά στην Α’ Εθνική δεν δέχθηκε κόκκινη κάρτα, το οποίο καταδεικνύει το καθαρό ποδόσφαιρο που προσπαθεί να παίξει και το ήθος που διακρίνει την ομάδα συνολικά όλα αυτά τα χρόνια και μάλιστα φέτος δεν τιμωρήθηκε καμία αθλήτριά της με αγωνιστικές λόγω συμπλήρωσης κίτρινων καρτών. Πρώτη σκόρερ αναδείχθηκε η έμπειρη Σρετένοβιτς με 8 γκολ, ενώ από τις 25 αθλήτριες του ρόστερ οι 15 ήτανε κάτω των 18 ετών.
Στον αγωνιστικό τομέα η επόμενη ημέρα βρίσκει την ΑΕΛ να έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη συμμετοχή της σε διεθνές τουρνουά στο εξωτερικό ενώ μεθαύριο Κυριακή 12 Μαΐου, θα δοθεί φιλικός αγώνας με τον Βόλο στο πλαίσιο της προετοιμασίας της.
Στα οργανωτικά, η διοικούσα επιτροπή κινείται σε τρεις βασικούς άξονες. Αρχικά την ενίσχυση της διοίκησης με νέα άτομα, έπειτα τις χορηγικές συμφωνίες για τη νέα σεζόν και τέλος με την εξεύρεση μίας λύσης όσον αφορά στο γήπεδο των προπονήσεων που τόσο πολύ ταλαιπώρησε την ομάδα φέτος.
*Ολοκληρώθηκε λοιπόν το πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας Γυναικών με τις αναμετρήσεις της 22ης αγωνιστικής, στο πλαίσιο της οποίας σημειώθηκαν τα ακόλουθα
αποτελέσματα:
ΠΑΟΚ - Αγία Παρασκευή    7-0
Τρίκαλα 2011 - Προοδευτική Περ.    5-0
Εργοτέλης - Ατρόμητος Αθηνών    0-2
Ελπίδες Καρδίτσας - Άρης    0-6
Οδυσσέας Γλυφάδας - Πανσερραϊκή    δ.δ.
* Ρεπό είχε η ΑΕ Λάρισας.Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΠΑΟΚ    103-5    57
.............................................................
Άρης    70-7    54
Τρίκαλα 2011    36-14    44
Ατρόμητος Αθηνών    27-18    33
ΑΕ Λάρισας 64    23-33    26
Οδυσσέας Γλυφάδας    18-14    24
Ελπίδες Κ.    17-43    22
Προοδευτική Περ.    25-52    21
..............................................................
Αγία Παρασκευή    16-42    17
Εργοτέλης    13-53    10
Πανσερραϊκή    11-78    3
* Ο αγώνας Ελπίδες Καρδίτσας - Προοδευτικής Περάματος κατακυρώθηκε με 3-0 υπέρ των φιλοξενουμένων λόγω παρουσίας ως ιατρού αγώνα μη
δικαιούμενου προσώπου.
* Εκκρεμεί η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής για τους μη διεξαχθέντες αγώνες ΠΑΟΚ - Οδυσσέα Γλυφάδας και Οδυσσέα Γλυφάδας - Πανσερραϊκής (δεν προσήλθαν οι φιλοξενούμενοι).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass