Φιλική ήττα του Απόλλωνα

ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΜΕ 2-0 ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΠΑΤΑ

Δημοσίευση: 10 Μαϊ 2019 15:50

Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη χθες το απόγευμα στη Νέα Σμύρνη, ο Απόλλων Λάρισας γνώρισε την ήττα από τον Πανιώνιο, με σκορ 2-0, σε ένα ματς όπου Άκης Μάντζιος και Αριάν Μπελά, δοκίμασαν διαφορετικά σχήματα και συστήματα.

Οι «κυανόλευκοι» περιμένουν να ανακοινωθεί σήμερα η απόφαση της έφεσης για τον αγώνα με τον Αήττητο Σπάτων και αν είναι θετική, τότε παίρνουν τους δύο βαθμούς(σ.σ. είχε λήξει ο αγώνας ισόπαλος 2-2) και θα παίξουν με τον ΟΦΗ, σε αγώνες μπαράζ, για την άνοδο στην Super League. Αν όμως είναι αρνητική, τότε η λαρισινή ομάδα θα αρχίσει τον σχεδιασμό της για την καινούργια περίοδο, καθώς ο Πλατανιάς που τερμάτισε 2ος θα παίξει με τον ΟΦΗ, στα μπαράζ. Κατά τα άλλα στο χθεσινό παιχνίδι, ο Απόλλωνας για 60΄’οπου αγωνίστηκαν οι κυρίως βασικοί παίκτες, είχε πολύ καλή παρουσία και κράτησε το 0-0. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Κούρντι ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη μεγάλη μπαλιά του Μανθάτη και με ωραίο κοντρόλ και σουτ στη κίνηση έγραψε το 1-0. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 86΄ ο Οικονομίδης με ψύχραιμο πλασέ. Αξίζει να αναφερθεί πως οι Νεοσμυρνιώντες είχαν και δύο δοκάρια με έναν υπό δοκιμήν αριστερό εξτρέμ το όνομα του οποίου δεν έγινε γνωστό. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Άκης Μάντζιος): Νίκας, Σταυρόπουλος, Μίκο, Σαραμαντάς, Ρέντζας, Κούρντι, Σιντι Αλί, Μανθάτης, Τσιλούλης (και δύο παίκτες υπό δοκιμή). Στο δεύτερο αγωνίστηκαν και οι: Παπαγεωργίου, Άρσε, Οικονομίδης, Μακρύλλος (και κάποιοι υπό δόκιμοι). ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ(Αριάν Μπελά): Μαντζάρης, Σκούπρας, Καμπέρης, Σουλιώτης, Αγιώτης, Χατζής, Λούκας Ράμος, Πολέτο, Τασιούλης, Λίταινας, Λουκάο. Αγωνίστηκαν και οι: Γκέκας, Γαρυφαλλόπουλος, Κεντέζι, Κοντοές, Μπιμάι, Κοντοθανάσης, Γκουντρουμπής, Μαρκολίνο, Δημήτρης Κοσμίδης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass