Συγκίνησε το «αντίο» στον παλαίμαχο διαιτητή

Δημοσίευση: 09 Μαϊ 2019 22:42

Εκατοντάδες άτομα μέσα σε κλίμα συγκίνησης είπαν το τελευταίο «αντίο» στο «χαμόγελο της καθημερινότητας» της Ελασσόνας, στον αγαπητό 70χρονο πρ. ταχυδρομικό – διαιτητή Νίκο Ιωαννίδη, που έχασε τη «μάχη» με τον καρκίνο.

Στην εξόδιο Ακολουθία, στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος Ελασσόνας, συλλειτούργησαν ο ηγούμενος της Ι. Μονής Αγίου Δημητρίου «Βαλέτσικο» Τσαριτσάνης π. Ισαάκ Τσαπόγλου, ο αρχιμανδρίτης της Μονής π. Δημήτριος Αργυριάδης και οι ιερείς π. Αλέξανδρος Ρουμπιές και π. Νικόλαος Πνευματικός. Να σημειωθεί ότι ο ταχυδρομικός – διαιτητής επισκεπτόταν τακτικά το συγκεκριμένο ιστορικό μοναστήρι της Τσαριτσάνης και έψελλε. Συγκίνησαν τα λόγια του παλαίμαχου διαιτητή Θανάση Κομισόπουλου που αποχαιρέτησε τον φίλο και συνάδελφο: «Φίλε Νικόλα, υπήρξες μια ευγενική φυσιογνωμία, ένας εξαίρετος άνθρωπος, ένας λαμπρός διαιτητής ποδοσφαίρου, ένας εξαίρετος υπάλληλος, πόνεσες πολύ για τον χώρο της Διαιτησίας, γι’ αυτό που όλοι εμείς αγαπήσαμε και μαζί δημιουργήσαμε. Ήσουν στέλεχος, Νίκο, αναντικατάστατο, ήσουν μεγαλειώδης στις σκέψεις σου, γίγαντας στον ψυχικό σου κόσμο, αμετακίνητος στη βάση των ηθικών επιταγών, καμάρι ανάμεσα στις συντροφιές μας. Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Λάρισας σου αποδίδει ευγνωμοσύνη για τα όσα έδωσες σ’ αυτόν, για τα λιθάρια που και εσύ έβαλες για το χτίσιμο αυτού του έργου και της προσφοράς. Φεύγεις αλησμόνητε φίλε, συνάδελφε, φεύγεις αγαπητέ, έντιμε, καλέ, αφήνοντας πίσω ολόφωτο παράδειγμα φιλοπονίας, δείγμα λαμπρού συναδέλφου, τίμιου και κοινωνικού ανθρώπου». Ανάμεσα στις παρουσίες, στο τελευταίο «αντίο» του Νίκου Ιωαννίδη: Ο περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Παιδής, ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι βουλευτών, μέλη της διοίκησης της Ε.Π.Σ.Λ. και του Συνδέσμου Διαιτητών Λάρισας, ο διαιτητής Σπ. Τσιλίκης, συνάδελφοι του εκλιπόντος διαιτητές και ταχυδρομικοί, οι εμβληματικές «φιγούρες» της λαρισαϊκής διαιτησίας Τιμολέων Λάτσιος και Γιώργος Λουτρίδης, αθλητικοί παράγοντες και όχι μόνο.

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Γιάννη Μουκίδη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass