Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΛ

*ΠΟΕ ΚΑΙ ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΤΡΟΠΑΙΟ ΣΤΙΣ 16/5 ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗΣ *ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥ

Δημοσίευση: 09 Μαϊ 2019 15:37

Με στόχο την καλύτερη δυνατή οργάνωση του τελικού αγώνα του Κυπέλλου ΕΠΣΛ, που θα διεξαχθεί στις 16 Μαΐου στο γήπεδο Φιλιππούπολης, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα σύσκεψη που συγκάλεσε η διοργανώτρια, την οποία εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Δημήτρης Μπουχλαριώτης και ο β' αντιπρόεδρος Λευτέρης Γρηγοριάδης.

Από πλευράς των φιναλίστ παρέστησαν εκπρόσωποί τους με επικεφαλής τους δύο προέδρους Άλκη Χατζηβασίλη (ΠΟ Ελασσόνας) και Θεόδωρο Τόκα (Δαμασιακός), ενώ το "παρών" έδωσε και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Απόλλωνα Χρήστος Τερζούδης προκειμένου να διευκρινίσει θέματα που αφορούν στο γήπεδο Φιλιππούπολης, έδρα του 48ου τελικού. Μάλιστα η διοίκηση της ΕΠΣΛ ευχαρίστησε τον κ. Τερζούδη για την παραχώρηση του γηπέδου Φιλιππούπολης και την άψογη συνεργασία του, για τη διευθέτηση όλων των σχετικών ζητημάτων. Κατόπιν κλήρωσης που διενεργήθηκε, την ιδιότητα του γηπεδούχου θα έχει τυπικά ο ΠΟΕ, ενώ - επίσης κατόπιν κλήρωσης - οι φίλαθλοι του Δαμασιακού θα εισέλθουν από τη θύρα 1 και αυτοί του ΠΟΕ από τη θύρα 2. Για την καλύτερη δυνατή προβολή του τελικού, θα εκτυπωθούν διαφημιστικές αφίσες και ενημερωτικά φυλλάδια, ενώ μέσω αυτών τα δύο σωματεία θα έχουν τη δυνατότητα να προβάλουν τους χορηγούς τους. Τα εισιτήρια του αγώνα θα κοστίζουν 5 ευρώ, ενώ μετά την αφαίρεση των εξόδων κάθε φιναλίστ θα λάβει από 30% των εσόδων και η ΕΠΣΛ το 40%. Πριν την έναρξη του τελικού θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των προσφάτως αποβιωσάντων Νίκου Χασιώτη (άλλοτε προέδρου του Δαμασιακού) και Νίκου Ιωαννίδη (επί σειρά ετών διαιτητή, τόσο στα τοπικά όσο και στα εθνικά πρωταθλήματα). Σύμφωνα με ό,τι έχει καθιερωθεί, την προπαραμονή του τελικού (Τρίτη 14 Μαΐου) θα δοθεί στα γραφεία της ΕΠΣΝΛ κοινή συνέντευξη Τύπου με τη συμμετοχή των προέδρων, των προπονητών και των αρχηγών των δύο ομάδων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass