Ο Βιλανόβα έπεισε τον Μέσι να μείνει έξι ημέρες πριν πεθάνει

Δημοσίευση: 27 Απρ 2019 15:53

Ο Τίτο Βιλανόβα κάθισε στον πάγκο της Μπαρτσελόνα τη σεζόν 2012-13. Είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας το καλοκαίρι του 2012, αλλά παραιτήθηκε τον Ιούλιο του 2013, καθώς έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Τελικά απεβίωσε σε ηλικία 45 ετών, ωστόσο η τελευταία συνεισφορά του στους «μπλαουγκράνα» ήταν πολύ σημαντική, καθώς κράτησε τον Λιονέλ Μέσι στην ομάδα, πείθοντάς τον να παραμείνει, σε συνάντηση που είχαν, έξι ημέρες πριν από τον θάνατό του. Αυτό τόνισε ο βοηθός του Βιλανόβα στην τεχνική ηγεσία των Καταλανών, Τζόρντι Ρόουρα, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Radio Kanal" για τη συμπλήρωση πέντε ετών από τον θάνατό του. «Είναι αλήθεια ότι ο Λέο δεν ήταν σίγουρος αν θα συνεχίσει, άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να συνεχίσει» τόνισε χαρακτηριστικά ο Ρόουρα. Ο Ρόουρα επιβεβαίωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό ότι ο Βιλανόβα είχε συνάντηση με τον Μέσι και πως στη διάρκειά της έπεισε τον Αργεντινό σούπερ σταρ να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα. «Είναι αλήθεια ότι ο Λέο δεν ήταν σίγουρος αν θα συνεχίσει. Είναι αλήθεια ότι αυτή η συνάντηση έλαβε χώρα. Tο σίγουρο είναι ότι ο Μέσι άλλαξε την προσέγγισή του».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass