Αγώνας μνήμης στο «Βιολογικό»

Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΥ ΑΠΕΤΙΣΕ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ, ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ

Δημοσίευση: 27 Απρ 2019 16:31

Ένας διαφορετικός αγώνας διεξήχθη χθες στο γήπεδο Βιολογικού. Ένας αγώνας μνήμης για την ποδοσφαιρική οικογένεια του Λαρισαϊκού, που απέτισε φόρο τιμής στους αποβιώσαντες παράγοντες, ποδοσφαιριστές και προπονητές του Συλλόγου.

Το παρόν, το παρελθόν και το μέλλον του Συλλόγου συναντήθηκαν σε φιλική αναμέτρηση που διοργάνωσε η διοίκηση του Λαρισαϊκού, καθώς, όπως επισήμανε ο πρόεδρος του Λαρισαϊκού, κ. Κόκκινος «έχουμε την υποχρέωση να τιμήσουμε τους ανθρώπους που πρόσφεραν στην ομάδα και αποτελούν ένα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας του Συλλόγου». Η εκδήλωση, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Θάνος Αδαμόπουλος και ο δημοτικός σύμβουλος Βάιος Κυριτσάκας, ξεκίνησε με τρισάγιο που τέλεσε ο πατέρας Φώτιος στο σημείο του γηπέδου όπου είχαν τοποθετηθεί φωτογραφίες των εκλιπόντων με την επιγραφή «Όσο ζούμε δεν σας ξεχνούμε» και η πλακέτα με τα ονόματά τους: Νίκος Βεντόκης, Αθανάσιος Τριανταφυλλόπουλος, Βασίλειος Αλεξανδρής, Μιχαήλ Σάλος, Γεώργιος Σπυρόπουλος, Μενέλαος Σπυρόπουλος, Εμμανουήλ Τσουμακίδης, Χρήστος Παπαδόπουλος, Νικόλαος Κοντογιαννόπουλος, Θεόδωρος Γιοβανόπουλος, Αθανάσιος Μανίκας, Κωνσταντίνος Μαλάκης, Άγγελος Ευθυμιάδης, Αντώνιος Τζιόλας, Σωτήριος Γιαννακός, Κωνσταντίνος Κουρόγλου και Γιώργος Κατσούλης. Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό μέρος οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες 3-3 και άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς για τον… επαναληπτικό αγώνα. Οι παλαίμαχοι προηγήθηκαν με 3-0 με τα γκολ των Τζέτζικα, Τατία και Κόκκινου (ο βασικός σέντερ φόρ Δημησιάνος βρέθηκε σε κακή ημέρα χάνοντας πέναλτι και σημαδεύοντας δύο φορές το δοκάρι), ωστόσο οι Νέοι κατάφεραν να απαντήσουν στα τελευταία λεπτά του αγώνα και χάρη στα γκολ των Κωνσταντά, Νινίκα και Μητρακόπουλου ισοφάρισαν σε 3-3 (ενώ δοκάρι είχε ο Ιορδανίδης). Οι συνθέσεις: ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ: Τάσης, Κατσάνης, Δαλαμπύρας, Ευαγγέλου, Τατίας Δ., Δοξαράς, Μικερτζής, Τζέτσικας, Τατίας Α., Σελήνης, Ρομολίνο (Κόκκινος, Πλίτσης Λ., Πλίτσης Β., Τσουτσούμης, Καραγκούνης, Παπαδόπουλος, Παπαγιαννόπουλος, Δημησιάνος, Γκατζούδης, Αγγέλης, Νάνος, Τασιάς, Γάτος, Τζόλης, Μπατσαράς, Καραβασίλης, Μεϊμάρογλου). ΝΕΟΙ: Βάσος, Παυλόπουλος, Καζαντζής, Ιορδανίδης, Πατέτσος, Μπαλαμώτης, Μανωλόπουλος, Κίτσας, Ελιζόπουλος Α., Ελιζόπουλος Π., Μητρούλας Δ. (Κωνσταντάς, Ανδρώνης, Ζέβλας, Ανδρέου, Μητρούλας Κ., Παράφορος, Νινίκας, Μητρακόπουλος).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass