Ξεσηκωμός για τον Απόλλωνα

ΠΑΛΛΑΡΙΣΑΪΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΥΡΙΑΝΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ

Δημοσίευση: 20 Απρ 2019 16:50

Η πιο μεγάλη στιγμή για τον ιστορικό Απόλλωνα πλησιάζει και η ΠΑΕ καλεί όλους τους Λαρισαίους φιλάθλους να είναι παρόντες στο αυριανό ματς της χρονιάς με τον Πλατανιά, στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Η ευκαιρία, το να έχει η πόλη μας δύο ομάδες στη Super League δεν είναι πλέον όνειρο απατηλό, αλλά πραγματικότητα. Στη μεγάλη προσπάθεια που θα κάνουν οι παίκτες μας, χρειάζονται την ηθική συμπαράσταση όσο περισσότερων συμπολιτών μας και φίλων γίνεται. Με φωνή και πάθος όλοι μαζί ας διεκδικήσουμε κάτι που μέχρι πριν λίγο καιρό φάνταζε ουτοπία. Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας αποφάσισε, λοιπόν, προκειμένου να έρθουν στο γήπεδο Φιλιππούπολης όσο πιο πολλοί φίλαθλοι, να υπάρχει γενική είσοδος μόνο 5 ευρώ. Ακόμη θα ισχύσουν τα εξής: - Ελεύθερη είσοδος για όλους τους μαθητές Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης - Ελεύθερη είσοδος για όλες τις γυναίκες - Δωρεάν είσοδος για τους κατόχους καρτών ανεργίας - Δωρεάν είσοδος για τους φοιτητές με την επίδειξη της κάρτας τους. Από αυτή τη "μάχη" για την ακόμα μεγαλύτερη ανάδειξη του Απόλλωνα, αλλά και του ποδοσφαίρου συνολικά της Λάρισας, δεν θα πρέπει να απουσιάζει κανείς. Σε αυτή την ιστορική στιγμή δεν περισσεύει κανείς Λαρισαίος φίλαθλος. Όλοι μαζί λοιπόν για να φέρουμε την άνοδο στη Λάρισά μας!».

Μ. ΔΕΥΤΕΡΑ ΛΟΓΩ... ΠΑΟΚ

Βασιλειάδης και Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, με αφορμή τη φιέστα του ΠΑΟΚ, άλλαξαν το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής της Football League. Η διοργανώτρια μετέθεσε όλα τα ματς για τη Μ. Δευτέρα πλην του τηλεοπτικού Απόλλων Λάρισας - Πλατανιάς και του Σπάρτη - Απόλλων Πόντου, που θα γίνουν κανονικά, αύριο Κυριακή. Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες οι άνθρωποι της Ένωσης Football League κατέβαλαν τεράστιες προσπάθειες για να αλλάξουν εισιτήρια, κάτι που ήταν εξαιρετικά δύσκολο λόγω του ότι υπήρχε αυξημένη ζήτηση ελέω Πάσχα. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Σας γνωρίζουμε πως το αναλυτικό πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, σε συνέχεια των εγγράφων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και προκειμένου να διασφαλιστεί η ισονομία και αξιοπιστία του Πρωταθλήματος της Football League, διαμορφώνεται ως εξής:

ΑΥΡΙΟ (21/4-15:00)

Απόλλων Λ. – Πλατανιάς (ΕΡΤ3) Σπάρτη - Απόλλων Πόντου

ΜΕΘΑΥΡΙΟ (22/4, 15:00)

Σπάρτη - Απόλλων Πόντου Αιγινιακός - Κέρκυρα ΑΟΧ-Κισσαμικός - Δόξα Δράμας Παναχαϊκή - Ηρόδοτος Εργοτέλης - Α.Ε. Καραϊσκάκης Ηρακλής – Ν.Π.Σ. Βόλος Τρίκαλα - Σπάτα 3-0 ά.α».

ΕΠΙΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΒΑΘΜΟΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

Την επιστροφή τριών βαθμών που είχαν αφαιρεθεί από την Κέρκυρα, εξαιτίας οφειλών προς τον Βλάντιμιρ Ντιμιτρόφσκι, ανακοίνωσε χθες η Football League. Οι «Φαίακες» προχώρησαν στην πλήρη εξόφληση του παίκτη με συνέπεια να πάρουν πίσω τους τρεις βαθμούς και να βρίσκονται πλέον στην 6η θέση με 44 βαθμούς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass