Επιστρέφει ο Τζήλος

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΕΛ: ΚΟΤΣΑΝΗΣ

Δημοσίευση: 04 Απρ 2019 17:00

Ο Λαρισαίος διαιτητής Θανάσης Τζήλος επιστρέφει στα γήπεδα της Super League καθώς συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στους ορισμούς της κατηγορίας, μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε τον περασμένο Δεκέμβρη.

Συγκεκριμένα, ο Τζήλος θα διευθύνει το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Απόλλωνα Σμύρνης, το οποίο θα γίνει την προσεχή Δευτέρα στο Περιστέρι.
Το προηγούμενο διήμερο ο Λαρισαίος διεθνής διαιτητής βρέθηκε στην Ελβετία, προκειμένου να υποβληθεί στις απαιτούμενες αγωνιστικές δοκιμασίες της FIFA που εκκρεμούσαν γι’ αυτόν από το πρόσφατο σεμινάριο της Πορτογαλίας, λόγω του γνωστού συμβάντος.
Ο 36χρονος ρέφερι αντεπεξήλθε με απόλυτη επιτυχία στις δοκιμασίες που έλαβαν χώρα στη Νιόν (έδρα της UEFA) και τέθηκε πλέον στη διάθεση της Επιτροπής Διαιτησίας της όσο και στην αντίστοιχη της ΚΕΔ/ΕΠΟ.

 

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΛ
Ο 33χρονος, κοσμηματοπώλης στο επάγγελμα, Κώστας Κοτσάνης από τον Σύνδεσμο Δράμας, θα διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Πανιώνιο στο Στάδιο Νέας Σμύρνης. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ τη σεζόν 2015-2016 στην εντός έδρας νίκη με 2-0 στο AEL FC ARENA επί του Αχαρναϊκού (29/01/2016) για το πρωτάθλημα της Football League και τη σεζόν 2014-2015 στην εκτός έδρας νίκη με 2-1 στο Στάδιο Αλκαζάρ, επί του τυπικά γηπεδούχου Τυρνάβου (25/02/2015) για το πρωτάθλημα του Βορείου ομίλου της Football League. Βοηθοί του ο Μιχαήλ Δημόπουλος από τον Σύνδεσμο Δυτικής Αττικής και ο Νίκος Δημόπουλος από τη Φλώρινα. Τέταρτος θα είναι ο Αλέξανδρος Τσαμούρης από την Ένωση Πειραιά και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Γεώργιος Σταθόπουλος από την Ε.Π.Σ. Αχαΐας.
Αναλυτικά οι διαιτητές και οι βοηθοί της 27ης αγωνιστικής:
ΣΑΒΒΑΤΟ
ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα: Κομίνης (Θεσπρωτίας), Μεϊντάνας (Αχαΐας), Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής), 4ος: Ευαγγέλου (Αθηνών), παρ.: Τοπούζης (Τρικάλων)
Παναθηναϊκός-Άρης:Σκουλάς (Θεσσαλίας), Νικολακάκης (Ηρακλείου), Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής), 4ος: Βρέσκας (Πιερίας), παρ.: Μητροφάνης(Αθηνών)
Πανιώνιος-ΑΕΛ: Κοτσάνης(Δράμας), Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής), Δημόπουλος (Φλώρινας), 4ος: Τσαμούρης (Πιερίας), παρ.: Σταθόπουλος (Αχαίας)
ΚΥΡΙΑΚΗ
Ξάνθη-ΑΕΚ: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), 4ος: Παπαπέτρου (Αθηνών), παρ.: Μαυρόπουλος(Μακεδονίας)
Αστέρας-Τρίπολης-Λεβαδειακός: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Δίπλαρης (Καρδίτσας), 4ος: Σέζος (Κιλκίς), παρ.: Νικολακόπουλος(Αθηνών)
Παναιτωλικός-Ολυμπιακός: Τζοβάρας (Φθιώτιδας), Απτόσογλου (Αθηνών), Αλεξέας (Μεσσηνίας), 4ος: Μανούχος (Αργολίδας), παρ.: Τρικόζογλου(Μακεδονίας)
ΠΑΟΚ-Λαμία: Τάσης (Ηπείρου), Δημητριάδης (Καστοριάς), Κολοσιώνης (Αιτ/νίας), 4ος: Φωτιάς (Πέλλας), παρ.: Βλάχος(Γρεβενών)
ΔΕΥΤΕΡΑ
Ατρόμητος-Απόλλων Σμύρνης: Τζήλος (Λάρισας), Ευθυμιάδης (Πιερίας), Γκάγκας (Λάρισας), 4ος: Γρατσάνης (Τρικάλων), παρ.: Σπυρόπουλoς (Φθιώτιδας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass