ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΩΝ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ ΣΤΟΥΣ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΥΣ»

«Έκλεισε» Β. Φλώρο ο Απόλλωνας Λ.

* Πολύ κοντά σε συμφωνία και ο Κολιός *Τη Δευτέρα 27/7 η έναρξη της προετοιμασίας

Δημοσίευση: 23 Ιουλ 2015 10:17

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Ο χορός των μεταγραφικών εκπλήξεων στον Απόλλωνα Λάρισας καλά κρατεί. Οι «κυανόλευκοι» συνεχίζοντας την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού, σε συνάρτηση με τους υψηλούς στόχους που θέτουν για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας προχώρησαν στην απόκτηση του Βασίλη Φλώρου που αγωνιζόταν στην Αστραπή Ν. Πολιτείας. Ενός ποδοσφαιριστή εγνωσμένης αξίας με σημαντική εμπειρία και από μεγαλύτερες κατηγορίες που θα θωρακίσει τη μεσαία γραμμή των «κυανολεύκων». Ο Βασίλης Φλώρος έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Αναγέννηση Καρδίτσας, Λάρισα, Ολυμπιακό Βόλου, Φωκικό, Ελασσόνα, Οικονόμο Τσαριτσάνης, Μαχητή Τερψιθέας και αν μη τι άλλο η παρουσία του στον Απόλλωνα θα συμβάλει ουσιαστικά στην επίτευξη των στόχων του λαρισινού συλλόγου. Μετά τους Παλάσκα, Γ. Κουρδή, Τ. Κουρδή, Γιαννακόπουλο, Μπρέλλα, Νάστα, Κούρο, τη σκυτάλη πήρε ο Βασίλης Φλώρος, ενώ οι μεταγραφικές κινήσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι επόμενος μεταγραφικός στόχος θα είναι ο 25χρονος αμυντικός Βαγγέλης Κολιός από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης ο οποίος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων αναμένεται να αποχωρήσει από τους «πράσινους».

Εν τω μεταξύ, την ερχόμενη Δευτέρα 27 του μηνός στις 19.00 στο γήπεδο Φιλιππούπολης θα ξεκινήσει η προετοιμασία των «κυανολεύκων» υπό τις οδηγίες του τεχνικού Γιάννη Μάγγου. Παράλληλα θα ξεκινήσουν και οι εγγραφές στις Ακαδημίες του συλλόγου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass