Ο Φαλανιακός αναδείχθηκε νικητής στο «el clasico»

*Επικράτησε του Σμόλικα με 2-1 *Ο πρωτοπόρος Ηρακλής Λάρισας έκαμψε την αντίσταση του Τυρνάβου με 2-0 *Σε τροχιά πλέι οφ ο Αετός Μακρυχωρίου *Πολύτιμες εκτός έδρας νίκες για Κιλελέρ, Βλαχογιάννι *«Ασφαιρα πυρά» σε Ελασσόνα, Αγιά

Δημοσίευση: 01 Απρ 2019 22:14

Αμετάβλητη παρέμεινε η κατάσταση στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ καθώς τόσο ο πρωτοπόρος Ηρακλής όσο και ο δεύτερος Φαλανιακός αναδείχθηκαν χθες νικητές στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα στο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας ο Φαλανιακός επικράτησε του Σμόλικα Φαλάνης με 2-1 και δεν επέτρεψε στον Ηρακλή, ο οποίος έκαμψε την αντίσταση του Τυρνάβου με 2-0, να αυξήσει τη διαφορά του στην κορυφή.

Από κει και πέρα ο Αετός Μακρυχωρίου μπήκε εκ νέου σε τροχιά πλέι οφ, καθώς πέρασε νικηφόρα από τον Αμπελώνα (0-3) και εκμεταλλεύτηκε τη «λευκή» ισοπαλία στην Ελασσόνα ανάμεσα στον ΠΟΕ και τη Λάρισα 2012.

«Λευκή» ισοπαλία είχαμε και στην Αγιά στο ματς του Δωτιέα με τον Αετό Αμυγδαλέας, ενώ στα Φάρσαλα η ΑΕ Κιλελέρ νίκησε με 2-0 τον Αχιλλέα και έκανε ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που στη συνέχεια θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί για να μην εμπλακούν σε τυχόν περιπέτειες.

Πολύτιμη εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Δόξα Βλαχογιαννίου με 2-1 επί της Δόξας Αργυροπουλίου και βλέπει με περισσότερη αισιοδοξία τη συνέχεια, ενώ τέλος ο Δαμασιακός πρόσθεσε τους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του χωρίς να ιδρώσει λόγω Κισσάβου Συκουρίου.

Αναλυτικά τα χθεσινά παιχνίδια της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ:

 

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αχιλλέας Φ.- Κιλελέρ          0-2

Δωτιέας Αγιάς- Αμυγδαλέα 0-0

Αμπελωνιακός- Μακρυχώρι          0-3

Αργυροπούλι- Βλαχογιάννι  1-2

Σμόλικας –Φαλανιακός       1-2

Ηρακλής Λάρ.-Τύρναβος 2005      2-0

ΠΟ Ελασσόνας-Λάρισα 2012       0-0

Συκούριο-Δαμασιακός        0-3 (ά.α.)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ηρακλής Λ.   50-12  60

Φαλανιακός   41-13  57

Σμόλικας       40-22  45

Μακρυχώρι   34-21  42

-----------------------------------

Π.Ο. Ελασσόνας      31-19  41

Δωτιέας Αγιάς         28-22  35

Κιλελέρ         27-27  35

Αμπελωνιακός         27-23  34

Δαμασιακός  23-20  32

Αχιλλέας Φ.   26-30  30

Τύρναβος 2005       24-30  29

-----------------------------------

Βλαχογιάννι   26-30  28

Αργυροπούλι 22-27  26

Αμυγδαλέα    23-39  22

Λάρισα 2012 24-39  21

*Ο Κίσσαβος Συκουρίου αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (6/4, 17:00)

Κιλελέρ         -Δαμασιακός

Μακρυχώρι-Αχιλλέας Φ.

Λάρισα 2012- Συκούριο (3-0 ά.α.)

Φαλανιακός-Αμπελωνιακός

Αμυγδαλέα-ΠΟ Ελασσόνας

Τύρναβος 2005-Σμόλικας

Βλαχογιάννι-Δωτιέας Αγιάς

Αργυροπούλι-Ηρακλής Λάρ.

ΕΚΑΜΨΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 2005

Χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα ο Ηρακλής Λάρισας έκαμψε την αντίσταση του Τυρνάβου 2005, κερδίζοντας χθες στο γήπεδο Νεάπολης με 2-0 και συνεχίζει να οδηγεί σταθερά την κούρσα του πρωταθλήματος.

Οι «κυανόλευκοι», που έχασαν ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, άνοιξαν το σκορ στο 35’ όταν ο Νάστας εκτέλεσε φάουλ και ο Μανιώτης με τακουνάκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Με το 1-0 ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος για να φτάσουμε στο 52’ όταν ο Ζαφειρίου έβγαλε τη σέντρα και ο Κακαβίτσης με κεφαλιά σημάδεψε το «παραθυράκι» της αντίπαλης εστίας διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Κουκούλης με βοηθούς τους κ. Ντελέζο Θ. και Πάλλα.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρ. Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Λάμπρου, Φορτομάρης (72’ Δολιάνης), Γιαννακόπουλος, Ντιντής, Μανιώτης, Γκιουρσάνης (71’ Κυριάκης), Νάστας, Χρηστίδης (83’ Ράχης), Ζαφειρίου, Κακαβίτσης (87’ Λάντας).

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Ηλ. Σελιώνης): Χαλκιάς, Πάτσης, Λιάκος (73′ Ιωαννίδης), Κόκκας, Αυλογιάρης, Καρράς (46′ Κοκόμπελης), Ντονούδης, Κατσαβός (67′ Τσεζμά), Κατσαρός, Μπάκος Ι. (85′ Γκογκολιάνας), Νταναβάρας.

ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

Ο ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ

Η ομάδα του Φαλανιακού ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι της Φαλάνης καθώς επικράτησε του Σμόλικα με 2-1. Μία σημαντική νίκη για το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Τάσου Μπεριτζά που διατήρησε την απόσταση των τριών βαθμών από τον πρωτοπόρο Ηρακλή.

Το παιχνίδι είχε τον χαρακτήρα του ντέρμπι και, όπως ήταν αναμενόμενο, συγκέντρωσε το ενδιαφέρον πολλών φιλάθλων που βρέθηκαν χθες στο γήπεδο Φαλάνης.

Ο Σμόλικας, που αγωνίστηκε με νεανικό σχήμα, μπήκε δυνατά στο παιχνίδι χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες στο 13’ με τον Ζαμπέτα, ο οποίος από πλεονεκτική θέση εντός περιοχής δεν μπόρεσε με σουτ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 20’ ο Μπέτσης με κοντινό διαγώνιο σουτ σημάδεψε το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας των τυπικά φιλοξενουμένων.

Κι ενώ ο Σμόλικας έχανε τις ευκαιρίες, ο Φαλανιακός κατάφερε όχι απλά να αιφνιδιάσει τον αντίπαλό του, αλλά ουσιαστικά να θέσει τις βάσεις για τη νίκη.

Συγκεκριμένα στο 37’ ο Δημητρέλης με ένα εκπληκτικό σουτ έγραψε το 0-1, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Λεσάι αξιοποίησε την κεφαλιά-πάσα του Χρ. Λυγούρα, προχώρησε και με ψύχραιμο σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του (0-2).

Στην επανάληψη ο Σμόλικας προσπάθησε να αντιδράσει, ενώ από την άλλη πλευρά ο Φαλανιακός θέλησε να διαχειριστεί το αποτέλεσμα.

Στο 73’ σημειώθηκε η πρώτη αμφισβητούμενη φάση όταν σε σουτ του Τσάκου η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Καρέτζου μέσα στη μεγάλη περιοχή, ωστόσο ο διαιτητής κ. Μπουμαρσόπουλος, που ήταν κοντά στη φάση, έκρινε ότι δεν υπήρχε περίπτωση πέναλτι και συνέχισε το παιχνίδι, παρά τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Φαλανιακού.

Οι προσπάθειες των παικτών του Σμόλικα απέδωσαν τελικά καρπούς στο 75’ όταν ο Τσιρογιάννης με σουτ μείωσε σε 1-2 και έβαλε ξανά στο παιχνίδι την ομάδα του.

Στο 81’ σημειώθηκε η δεύτερη αμφισβητούμενη φάση όταν ο Πετράκης με κεφαλιά σκόραρε, ισοφαρίζοντας σε 2-2, ωστόσο ο α’ βοηθός κ. Αναστασίου είχε σηκώσει έγκαιρα τη σημαία του, υποδεικνύοντας τον σκόρερ σε θέση οφσάιντ. Το γκολ δεν μέτρησε παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Σμόλικα.

Στο 88’ ο Λεσάι έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία να βάλει οριστικό τέλος στο παιχνίδι, όταν σε γρήγορη επιθετική ενέργεια και ως τελικός αποδέκτης της μπάλας βγήκε τετ - α - τετ, αλλά πλάσαρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Θα μπορούσε ωστόσο να «σπάσει» την μπάλα στον ξεμαρκάριστο μπροστά στην αντίπαλη εστία Καρακίτσιο για να σιγουρέψει το γκολ αλλά δεν το έκανε.

Στο 90’+1’ ο Δημητρέλης με δυνατό σουτ ανάγκασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα να διώξει σε κόρνερ, ενώ στο 90’+3’ ο Σμόλικας άγγιξε την ισοφάριση, όταν ο Πετράκης επιχείρησε κοντινή κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Έτσι το 1-2 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος με τον Φαλανιακό να πανηγυρίζει μία πολύ σημαντική νίκη στη μάχη της κορυφής.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Μπουμαρσόπουλος, που θέλησε να κρατήσει τις ισορροπίες και το πέτυχε σε μεγάλο βαθμό, με βοηθούς τους κ. Αναστασίου και Νίκζα.

ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Β. Μπακογιάννης): Γραβάνης, Γκατζιούρας, Σέτζας, Σκούπρας, Καρέντζος, Ζαμπέτας (46’ Μολάς), Τσιρογιάννης, Μπέτσης, Πετράκης, Γκατζούλης, Κακαζούκης.

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Μπεριτζάς-Μ. Μαλαμάς): Μάλτζαρης, Μάνικος, Μαχαίρας, Παππάς, Ηλ. Πανταζής (82’ Καρακίτσιος), Μπέης (71’ Ακριβόπουλος), Γ. Πανταζής (4’ λ.τ. Αλατάς), Δημητρέλης (90’+4’ Ιωαννίδης), Χρ. Λυγούρας, Τσιάκος, Λεσάι.

ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΤΕΤΡΑΔΑ

Ο ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ

Νίκη που τον φέρνει ξανά σε τροχιά πλέι οφ πέτυχε ο Αετός Μακρυχωρίου μέσα στον Αμπελώνα με 3-0 επί του τοπικού Αμπελωνιακού.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν καλύτερη αγωνιστική παρουσία, αποδείχθηκαν ουσιαστικοί στις επιθετικές τους ενέργειες και πήραν δίκαια το θετικό αποτέλεσμα, απέναντι σ’ έναν Αμπελωνιακό που άργησε να μπει στο παιχνίδι και δεν απέδωσε τα αναμενόμενα.

Μόλις στο 6ο λεπτό ο Κολοβός μετά από ωραία ατομική ενέργεια και σουτ στη γωνία άνοιξε το σκορ γράφοντας το 0-1.

Ακολούθησε στο 21’ το γκολ του Γκαμπέτα, ο οποίος δέχθηκε κάθετη μπαλιά από τον Κολοβό, έκανε ωραία ντρίμπλα και με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του (0-2).

Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε στο 79’ με σουτ ο Φουσίκας τον οποίο τροφοδότησε με κάθετη μπαλιά ο Πούτας.

Την αναμέτρηση διηύθυνε ο κ. Νίτσας με βοηθούς τους κ. Γκαρέλη και Πατέτσο.

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Κ. Μαντζιώκας): Φαρμάκας, Καραγιάννης (80’ Γκιόνα), Γούτος (80’ Κόκκινος), Μεσημέρης (46’ Φουδούλης), Δαλακώνης, Αλεξόπουλος, Μητρούσκας, Χατζούλης, Αλεξανδρής, Βούκιας (70’ Κατσής), Καραλής.

ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Δ. Καπετανόπουλος): Σταμέλος, Σιάτρας, Σουφχάρας (60’ Μπέτσιος), Τσιαντούλης, Πούτας, Μάρκο, Καλούσης, Γκαμπέτας (80’ Λάλλας), Κολοβός (85’ ), Μπόντε (70’ Ιλ. Τζίκα), Φουσίκας.

ΡΕΣΙΤΑΛ (Χ)ΑΜΕΝΩΝ

ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΕ

Ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών για τον Π.Ο. Ελασσόνας που αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τη «σκληροτράχηλη» Λάρισα 2012.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με μεγάλες ευκαιρίες να σκοράρουν και ένα δοκάρι αλλά «πλήρωσαν» με δύο χαμένους πολύτιμους βαθμούς τις πολλές ευκαιρίες και την αστοχία που είχαν στην τελική προσπάθεια. Να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι που περιορίστηκαν σε αμυντική λειτουργία και λίγες αντεπιθέσεις αγωνίστηκαν στο β’ ημίχρονο με δέκα παίκτες.

 

Φάσεις:

13': Σουτ του Κυρίτση φεύγει μόλις άουτ.

29': Επικίνδυνη κεφαλιά από καλή θέση του Κήτσου Δ. φεύγει άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Γούπου.

41': Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΟΕ όταν το κοντινό σουτ του Λαγιόκαπα καταλήγει άουτ.

44': Οι φιλοξενούμενοι μένουν με δέκα παίκτες, αφού βλέπει την κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) ο Φλώρος Παν.

45+': Καλοζυγισμένο δυνατό σουτ του Πετάνι μόλις άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.

54': Σουτ του Πετάνι φεύγει μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι της εστίας των φιλοξενουμένων.

55': Νέο σουτ του Καραγκούνη υποχρεώνει τον γκολκίπερ Παπαζήση να αποκρούσει σωτήρια.

56': Σουτ του Κυρίτση μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι.

60': Ανάποδο σουτ από αριστερά του νεοεισελθόντος Ματούλα φεύγει άουτ.

61': Εκτέλεση φάουλ από τον Καραγκούνη και ο Παπαζήσης με ωραία προσπάθεια αποκρούει σωτήρια.

64': Δυνατό σουτ – φάουλ του νεοεισελθόντος Σιαφαρίκα φεύγει άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.

67': Νέο σουτ του Κυρίτση από καλή θέση μπλοκάρει πέφτοντας ο Παπαζήσης.

69': Δυνατό σουτ του Καραγκούνη βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενουμένων.

75': Νέα μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους όταν το σουτ του Ματούλα αποκρούεται σε κόρνερ από τον τερματοφύλακα Παπαζήση που πετάχτηκε στη δεξιά του γωνία.

81': Μεγάλη ευκαιρία για τη Λάρισα 2012 όταν σε αντεπίθεση το δυνατό σουτ του Δημόπουλου Δ. από την αριστερή πλευρά αποκρούεται σωτήρια από τον έμπειρο Γούπο που πέφτει στη δεξιά του γωνία.

88': Από ιδανική θέση πολύ κοντά στην εστία των φιλοξενουμένων ο Ματούλας με κεφαλιά στέλνει την μπάλα μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Βασιλός, με βοηθούς τους κ. Καραμπούλα και Μίχο.

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Ζ. Ζήσης): Γούπος, Σακοράφας (57' Ζηρδέλης), Νταμπώσης (62' Σιαφαρίκας), Σουγλής, Λαγός, Πετάνι, Καλύβας (73' Μάντζαρης), Κυρίτσης, Λαγιόκαπας (57' Ματούλας), Καραγκούνης, Μπαρλαγιάννης.

ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Ν. Αργυρούλης): Παπαζήσης, Φλώρος Α. (85' Σκέτζας), Κίτσος Π., Φλώρος Παν., Κουκουτσέλος, Πεπκολάι (89' Κόκκινος), Κήτσος Δημ. (84' Τσιτσόπουλος), Δημόπουλος, Τσιάγγος, Μπόντε (90’+3' Κίτσας), Βλιώρας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΚΙΔΗΣ

«ΛΕΥΚΗ» ΙΣΟΠΑΛΙΑ

ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΓΙΑΣ

Χωρίς νικητή και χωρίς γκολ έληξε το παιχνίδι στην Αγιά ανάμεσα στον Δωτιέα και τον Αετό Αμυγδαλέας.

Οι δύο ομάδες είχαν τις δικές τους καλές στιγμές, οι οποίες ωστόσο πέρασαν ανεκμετάλλευτες. Οι φιλοξενούμενοι που «καίγονταν» για τους βαθμούς άγγιξαν το γκολ στο 44’ όταν ο Περδίκης είχε διπλή ευκαιρία, με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούει σε πρώτο χρόνο και στη συνέχεια μετά το δεύτερο πλασέ η μπάλα να χτυπά στο δοκάρι.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, η εικόνα του αγώνα ήταν μέτρια και το 0-0 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ντελέζος Ι. με βοηθούς τον κ. Κοσμάνο και την κ. Κουτίνα.

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Θ. Στεργιάδης): Ρούσσος, Γούτος, Μπαλαμώτης, Ντελής, Ποτούσογλου, Ντακούλας, Κατσής (61′ Πασιάς), Κορλός (90′ Φουκαλάς), Τσατσαλίδης, Γελαλής (84′ Γεωργοβίτσας), Χονδροδήμος (75′ Βλάχος)

ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ (Μ. Αλεξούδης): Κωνσταντίνου, Καλαϊτζής (62′ Ντάλλας), Ντάσκας, Περδίκης, Παπακωστούλης, Παραφέστας, Μακρίδης (80’ Πλης), Τσεκούρας, Κουρούκας (89′ Μπέλτσιος), Ανδριανόπουλος (75′ Καλογιάννης), Παπαδάμου.

ΠΕΡΑΣΕ Η ΑΕ ΚΙΛΕΛΕΡ

ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε μέσα στα Φάρσαλα το Κιλελέρ με 2-0 επί του Αχιλλέα, ο οποίος μετά από το χθεσινό αποτέλεσμα βλέπει τα περιθώρια να στενεύουν επικίνδυνα στην προσπάθειά του να αποφύγει τα πλέι άουτ. Από δω και πέρα ενδεχόμενη νέα απώλεια βαθμών ίσως φέρει σε δυσμενή θέση τους «κιτρινόμαυρους».

Το παιχνίδι στο Στάδιο των Φαρσάλων κρίθηκε στο β’ ημίχρονο. Το Κιλελέρ έχασε την πρώτη καλή στιγμή στο 55’ με τον Παπαχρήστο και στο αμέσως επόμενο λεπτό με τον Κολιό. Τελικά στο 61’ οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα με το πλασέ του Παπαχρήστου, που ήταν τελικός αποδέκτης μιας συνδυαστικής ενέργειας των Ξηροκώστα-Καρβούνη.

Ο Αχιλλέας απείλησε στο 78’ με τον Ζιώγα, όμως ο Παναγιωτόπουλος κράτησε ανέπαφη την εστία του, για να φτάσουμε στο 90’ όταν ο Κουσιώρας βγήκε τετ - α - τετ και πλάσαρε εύστοχα διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.

Οι γηπεδούχοι το πάλεψαν μέχρι το τέλος χάνοντας ακόμα μία πολύ καλή ευκαίρα στις καθυστερήσεις με τον Ζιώγα αλλά δεν μπόρεσαν να πετύχουν αυτό που ήθελαν.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Γκάγκας με βοηθούς τους κ. Νάκα και Αθ. Τέγο.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Αρ. Παπαγεωργίου): Κουτσογιαννούλης, Σαμαράς, Κομισόπουλος, Ζησόπουλος, Τσούλης, Ταστεμερίδης, Κατσανάκης, Γιαννολόπουλος, Κούμρια (70′ Γκαραβέλας), Γαγάρας, Παπακωνσταντίνου (60′ Ζιώγας).

ΑΕ ΚΙΛΕΛΕΡ (Φ. Πλίτσης-Ι. Βαΐτσης): Παναγιωτόπουλος, Ξηροκώστας, Ζιόμπουρας, Κολιός, Παλάσκας, Αργύρης, Καρακάνος, Καρβούνης, Παπαχρήστος, Κουσιώρας (90′ Αρσενόπουλος), Λαβαντσιώτης (80′ Παπαγιαννούλης).

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΠΛΟ

ΓΙΑ ΤΟ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ

Νίκη που τη φέρνει ακόμα πιο κοντά στον στόχο τής απευθείας παραμονής στην κατηγορία πέτυχε η Δόξα Βλαχογιαννίου η οποία επικράτησε στο Αργυροπούλι της τοπικής Δόξας με 2-1.

Αν και οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και είχαν καλύτερη παρουσία στα πρώτα λεπτά, στο 38’ ο Αλεξίου κέρδισε πέναλτι από τον Μπαχτσιβάνο Σ/Χ, το οποίο αξιοποίησε ο Δραγατσίκης γράφοντας έτσι το 0-1.

Στο 55’ οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Τσούντσουρα μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Πέτρου.

Οι γηπεδούχοι κάπου αποσυντονίστηκαν προς στιγμήν, ωστόσο κατάφεραν να μειώσουν στο 63’ σε 1-2 με την κεφαλιά του Τσούτσα μετά από φάουλ του Δίχρη.

Από κει μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι, με τη Δόξα Βλαχογιαννίου να παίρνει τους πολύτιμους τρεις βαθμούς.

Διαιτητής του αγώνα ήταν η κ. Τσιοφλίκη, με βοηθούς τους κ. Μπράμη και Παπαγεωργίου.

ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Ν. Βογιατζής): Μπαχτσιβάνος Σ/Α, Μπαχτσιβάνος Σ/Χ, Χατζής, Κουρμπάτι, Βογιατζής (85’ Κόκκορας), Αετόπουλος, Σχοινάς (75’ Πλιάτσικας), Τίκας (60’ Φουρτούνας), Δίχρης, Γκαραγκούνης, Τσούτσας.

ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Ν. Φακίτσας): Παπαϊωάννου, Τσούντσουρας, Πέτρου (60’ Τσανάς), Δραγατσίκης, Αθανασούλης, Χριστοδούλου, Γκουρομπίνος (85’ Γεωργούλης), Κοντοθανάσης, Βίδρας, Ιγγλέζος, Αλεξίου.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass