Φιλική ήττα για τον Ερμή

ΧΘΕΣ ΣΤΟ «NICK GALIS HALL» ΜΕ 97-75 ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ

Δημοσίευση: 28 Φεβ 2019 16:01

Δυνατό αγωνιστικό τεστ, ενόψει του ντέρμπι κορυφής της Α2 με τον Ιωνικό το προσεχές Σάββατο, έδωσε χθες στη Θεσσαλονίκη ο Ερμής Αγιάς με αντίπαλο τον κατά μία κατηγορία μεγαλύτερο Άρη, από τον οποίο ηττήθηκε με 97-75 (25-18, 52-36, 75-53, 97-75).

Τα συμπεράσματα από την αγωνιστική εικόνα του Ερμή ήταν θετικά για τον τεχνικό Γιάννη Λίβανο ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του ανταποκρίθηκε στη μεγάλη πίεση που άσκησε ο Άρης. «Παίξαμε αρκετά καλά. Φανήκαμε πολύ ανταγωνιστικοί απέναντι σε μία ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας όπως ο Άρης. Δοκίμασα αρκετά σχήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα με αποτέλεσμα να μην έχουμε σταθερό ρυθμό. Ωστόσο ανταποκριθήκαμε στη μεγάλη πίεση που δεχθήκαμε από τον Άρη. Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα που δείξαμε γιατί ήταν πράγματι ένα πολύ δυνατό τεστ. Επόμενος αγώνας είναι με αντίπαλο την καλύτερη ομάδα της Α2, τον Ιωνικό, ο οποίος πιστεύω ότι είναι ομάδα επιπέδου Basket League. Θα δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί» σχολίασε ο τεχνικός του Ερμή, Γιάννης Λίβανος μετά το χθεσινό φιλικό στη Θεσσαλονίκη. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι απόντες από τα πλάνα του Γιάννη Λίβανου στο χθεσινό παιχνίδι ήταν οι Κόμματος και Τσιαμπαλής. Η προετοιμασία του Ερμή θα συνεχιστεί κανονικά και αύριο Παρασκευή μετά την προγραμματισμένη προπόνηση η ομάδα θα μεταβεί στην Αθήνα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass