ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΑΕΛ, Σ. ΚΟΥΤΙΝΑΣ

«Η ομάδα έχει σπουδαία δυναμική»

Δημοσίευση: 18 Ιουλ 2015 8:08

 

 

Απόλυτα ικανοποιημένος δηλώνει ο Σάκης Κουτίνας, για την ένταξή του στο ρόστερ της ΑΕΛ, καθώς αποτέλεσε την πρώτη μεταγραφή των «βυσσινί» για τη νέα αγωνιστική περίοδο και τη Β' Εθνική κατηγορία, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες.

«Ξέρω πού έρχομαι και ποιες είναι οι απαιτήσεις μιας ομάδας όπως είναι η ΑΕΛ, που θα πάρει μέρος σε ιδιαίτερα δυνατό πρωτάθλημα όπως αυτό της Β' Εθνικής» αναφέρει ο Κουτίνας, μετά τη συμφωνία του εδώ και λίγες εβδομάδες με τη διοίκηση του συλλόγου.

Για να συμπληρώσει πως «ξέρω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και να πετύχουμε τους στόχους μας, με τον πήχη να βρίσκεται φυσικά ψηλά. Η ομάδα έχει μία σπουδαία δυναμική. Έχει εξάλλου παίκτες που μπορούν να προσφέρουν πάρα πολλά στο παρκέ, κάτι που φάνηκε και στο περσινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Θεωρώ ότι θα παρουσιάσουμε ένα πλήρες και άκρως ανταγωνιστικό σύνολο τη νέα χρονιά».

Ο Σάκης Κουτίνας γεννήθηκε στις 6 Αυγούστου 1987 στον Βόλο, και με ύψος 1,95 μ. αγωνίζεται στις θέσεις «2» και «3». Τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε στη Νίκη Βόλου, από  το 2000 έως και το 2013 (από τη Γ' έως και την Α2 Εθνική κατηγορία) καθώς και στους Ίκαρους Σερρών τη χρονιά 2013-2014 στην Α2 Εθνική. Την τελευταία αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας, ως παίκτης των Τιτάνων Παλαμά, όντας εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass