Ενδεκάδα-γρίφος για τον Φέστα

*ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑΚΙΜΟΦΣΚΙ ΚΑΙ ΜΟΡΑΣ * ΕΝΤΟΣ Ο ΜΠΡΑΛΙΤΣ

Δημοσίευση: 24 Φεβ 2019 15:12

Γρίφος για δυνατούς λύτες αποτελεί η πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΛ στον αγώνα που θα δώσει σήμερα στη Λαμία κόντρα στη φερώνυμη ομάδα (19.00) αφού ακόμα και η αποστολή που ανακοίνωσε μετά τη χθεσινή προπόνηση είχε εκπλήξεις, καθώς συμπεριέλαβε για πρώτη φορά τον νεαποκτηθέντα Μπράλιτς ενώ απέκλεισε τον Γιακιμόφσκι και τον Μόρα (παρά το γεγονός ότι ο Ιταλός τεχνικός Τζιανλούκα Φέστα τους ξέρει καλύτερα απ’ όλους από την κοινή τους θητεία στην Ιταλία.

Ίσως ήθελε να τους ξεκουράσει ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ την επόμενη αγωνιστική πάλι εκτός έδρας).

Το μόνο που δείχνει μέχρι τώρα είναι ότι θα ακολουθήσει τακτική 4-1-4-1 εκτός αν αποφασίσει ξαφνικά να παίξει με τρία σέντερ μπακ στην άμυνα.

Πάντα με τα μέχρι τώρα δεδομένα κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κρίστινσον, στην άμυνα οι: Καρανίκας (δεξιά), Γκοΐκοβιτς, Ζίζιτς (σέντερ μπακ), Ζίφκοβιτς ή Μπέρτος (αριστερά). Αμυντικό χαφ θα είναι ο Σετσέροβις ενώ πιο μπροστά οι: Ντέλετιτς, Φατιόν , Μιλοσάβλιεβιτς και Ακόστα. Τέλος στην επίθεση θα παίξει ο Νούνιτς.

Επαναλαμβάνουμε ότι όλα αυτά είναι τα πιθανά σενάρια γιατί ο Φέστα μπορεί να ετοιμάζει κάποια σημαντική έκπληξη.

Το σίγουρο είναι ότι ζήτησε απ’ όσους αγωνιστούν να τα δώσουν όλα για να μπορέσει η ομάδα να πάρει βαθμό ή βαθμούς για να ανέβει πιο ψηλά στη βαθμολογία, στη μάχη που δίνει για την παραμονή στην κατηγορία.

Η αποστολή που αναχώρησε χθες στις 5.30 μ.μ. από το Αλκαζάρ απαρτίζεται από τους εξής παίκτες: Κρίστινσον, Παϊτέρης, Καρανίκας, Ζίζιτς, Νούσιος, Γκόλιας, Φατιόν, Νούνιτς, Μπαργκάν, Γρομητσάρης, Μπέρτος, Ντέλετιτς, Σετσέροβιτς, Σικάφκα, Γκοΐκοβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Ακόστα, Μπάλλας, Ζίφκοβιτς και Μπράλιτς.

 

ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΡΑΛΕΣ

Χωρίς τον Χερόνιμο Μπαράλες θα υποδεχθεί τελικά η Λαμία την ΑΕΛ. Ο Αργεντινός επιθετικός δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που αισθάνεται τις τελευταίες ημέρες και ο Μάκης Χάβος αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής, στην οποία συμπεριλήφθηκαν οι Σαράνοφ, Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Καρυπίδης, Μπεχαράνο, Σκόνδρας, Βάντερσον, Ασίγκμπα, Τζανετόπουλος, Πλιάτσικας, Πίτι, Μπερτόλιο, Τομάς, Δημούτσος, Επστάιν, Μπλάζιτς, Καραμάνος, Ασούμπρε και Τσούκαλος.

Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ

Έντεκα φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν σε επίσημα παιχνίδια η Λαμία και η ΑΕΛ, στην έδρα της ομάδας από τη Φθιώτιδα. Την ομάδα της Λαμίας ευνοεί η προϊστορία στα παιχνίδια με την ΑΕΛ, όταν είναι γηπεδούχος. Οι «βυσσινί» έχουν επικρατήσει σε τέσσερις αναμετρήσεις και έχουν χάσει επτά φορές. Στα συνολικά γκολ υπερτερεί η ομάδα της Λαμίας με 13-11.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Ο 30χρονος Βαγγέλης Μανούχος, ασφαλιστής στο επάγγελμα, από τον Σύνδεσμο Αργολίδας, θα διαιτητεύσει τη σημερινή εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τη Λαμία. Βοηθοί του ο Βασίλης Νικολακάκης από τον Σύνδεσμο Ηρακλείου και ο Μιχάλης Παπαδάκης επίσης από τον Σύνδεσμο Ηρακλείου. Τέταρτος θα είναι ο Χαράλαμπος Σωτηριάδης από την Ένωση Λασιθίου και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Γιώργος Σταθόπουλος από την Ε.Π.Σ. Αχαΐας.

 

Αναλυτικά η προϊστορία των αγώνων της Λαμίας με την ΑΕΛ:

21/02/1965, Λαμία-ΑΕΛ, 1-0, Β' Εθνική

13/02/1966, Λαμία-ΑΕΛ, 0-2, Β' Εθνική

31/12/1967, Λαμία-ΑΕΛ, 2-0, Β' Εθνική

10/11/1968, Λαμία-ΑΕΛ, 3-2, Β' Εθνική

30/05/1971, Λαμία-ΑΕΛ, 1-2, Β' Εθνική

18/01/1976, Λαμία-ΑΕΛ, 2-1, Β' Εθνική

21/11/1976, Λαμία-ΑΕΛ, 0-1, Β' Εθνική

11/12/1977, Λαμία-ΑΕΛ, 2-1, Β' Εθνική

27/10/2014, Λαμία-ΑΕΛ, 1-0, Β' Εθνική

08/02/2016, Λαμία-ΑΕΛ, 1-0, Β' Εθνική

17/12/2017, Λαμία-ΑΕΛ, 0-2, Α' Εθνική

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass