Αποψεις

Η συμβολή της ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 19 Ιουλ 2015 8:00

 

 

Από τον πρόεδρο της εκτελεστικής γραμματείας της ΕΠΣΛ κ. Ζήση Γρηγορίου σχετικά με το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου νέων που μέρος της διοργάνωσης έγινε στη Λάρισα. 

«Αξιότιμε Σωτήρη Κέλλα

Με σημερινή απόφαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της Ένωσής μας, θα θέλαμε, καταρχήν, να απευθύνουμε, σε σας και τους συνεργάτες σας στο αθλητικό τμήμα της έγκριτης «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ», τα θερμά συγχαρητήρια για τον απόλυτα ικανοποιητικό τρόπο με τον οποίο, επί μέρες, καλύψατε το ρεπορτάζ των  ποδοσφαιρικών συναντήσεων, που διεξήχθηκαν στην πόλη μας, για το Πανευρωπαϊκό τουρνουά Εθνικών ομάδων Νέων, πριν και μετά τη διεξαγωγή αυτών. Αποδείξατε όλοι σας ότι, και γνωρίζετε και τιμάτε το δημοσιογραφικό Λειτούργημα που ασκείτε.

Θα μας επιτρέψετε όμως,  μαζί με τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες μας, να σας διαβιβάσουμε και ένα παράπονό μας, για μια - εκ παραδρομής πιστεύουμε - παράλειψή σας:

Πουθενά και ποτέ, μετά τη λήξη των δύο αγώνων της Εθνικής μας ομάδας, στο γήπεδο AEL F.C. ARENA, με την παρουσία των 30.000 φιλάθλων του Νομού, την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν και τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό που επέδειξαν, που άφησαν έκπληκτους, Εμάς, Εσάς, τους εκπροσώπους των Διοργανωτών (ΕΠΟ - UEFA) και την Ευρωπαϊκή φίλαθλη κοινή Γνώμη, δεν αναφερθήκατε στην τεράστια συμβολή και προσπάθεια που κατέβαλε, επί ένα μήνα τώρα και μέχρι τη λήξη του τελευταίου αγώνα, ο πρόεδρος, μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ και το προσωπικό της, για να συντελεστεί το εκπληκτικό αυτό αποτέλεσμα.

Οι 30 χιλιάδες φίλαθλοι του Νομού μας, όλων των ηλικιών και των δύο φύλων,  που βρέθηκαν στο AEL F.C. ARENA, ήταν στη συντριπτική τους πλειοψηφία, φίλαθλοι και οπαδοί του Ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου, που παρακινήθηκαν για να παρευρεθούν, όχι μόνο από την αγάπη τους για τα Εθνικά μας χρώματα, αλλά και από τη μεθοδευμένη και πολυήμερη καμπάνια της Ένωσής μας προς όλα τα Ερασιτεχνικά σωματεία της δύναμής της και τις πολυάριθμες Ακαδημίες ποδοσφαίρου του Νομού, εκπρόσωποι και μέλη των οποίων ανταποκρίθηκαν αυθόρμητα και θετικά στο κάλεσμα, διαθέτοντας και τους λιλιπούτειους αθλητές τους, που τόσο όμορφα πλαισίωναν τις ομάδες στην είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο, κουνούσαν το περιβόητο «σεντόνι» της UEFA στο κέντρο του γηπέδου και ασκούσαν με ταχύτητα το ρόλο των "ball boys".

Φίλε, Σωτήρη Κέλλα

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας, ήταν και είναι η επίσημη Εκπρόσωπος των υπερκείμενων Ποδοσφαιρικών Αρχών (UEFA - ΕΠΟ), όταν στο Νομό μας διεξάγονται ποδοσφαιρικές εκδηλώσεις Πανευρωπαϊκού ή Πανελληνίου ενδιαφέροντος και σαν τέτοια δέχθηκε τα συγχαρητήρια των Εκπροσώπων UEFA, ΕΠΟ και διαγωνισθέντων Εθνικών ομάδων, για την ανεπανάληπτη διοργάνωση των αγώνων της Λάρισας.

Με βάση τα παραπάνω δεδομένα, υπάρχουν τα εχέγγυα και η δυναμική από την ΕΠΣΛ, για τη διεκδίκηση και ανάληψη στο μέλλον, άλλων μεγάλων ποδοσφαιρικών διοργανώσεων, Παγκοσμίου, Πανευρωπαϊκού ή Πανελλήνιου ενδιαφέροντος, που και αυτές θα διεξαχθούν με απόλυτη επιτυχία, που και αυτές «δεν θα κοστίσουν ούτε 1 ευρώ στον Λαρισαίο» (δική σας η έκφραση), αφού η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας, σε συνεννόηση με την ΕΠΟ, θα διευκολύνει την κάθε Διοργάνωση, ζητώντας αν χρειαστεί και την ηθική στήριξη της Περιφέρειας και των Δήμων του Νομού.

Απευθύνοντας για άλλη μια φορά τις ευχαριστίες μας για την προσφορά της εφημερίδας σας, τη δική σας και των άξιων συνεργατών σας, προς τον Αθλητισμό και το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο του Νομού μας ειδικότερα, σας παρακαλούμε να συνεχίσετε τη δημοσιογραφική σας προσφορά με την ίδια θέρμη».

Σ.Σ. : Αγαπητέ φίλε Ζήση Γρηγορίου εσύ και οι άξιοι συνεργάτες σου στη διοίκηση της ΕΠΣΛ πραγματικά καταβάλλατε τεράστια προσπάθεια για να αγκαλιάσει ο κόσμος της Λάρισας αυτό το σημαντικό διεθνές γεγονός που διαφήμισε την πόλη μέσω της προβολής από το μεγαλύτερο αθλητικό ευρωπαϊκό κανάλι.

 Θεωρούμε ότι κάνατε το αυτονόητο(στον υπέρτατο βαθμό) ως υπερκείμενη αρχή του ποδοσφαίρου στο νομό και γι’ αυτό άλλωστε η ΕΠΟ σας εμπιστεύτηκε τη διοργάνωση, γιατί γνώριζε ότι έχετε τον μηχανισμό αλλά το πιο σημαντικό, τους ανθρώπους, για να γίνει αυτή η απόλυτα πετυχημένη διοργάνωση .

Μια διοργάνωση που νομίζουμε ότι θα αυξήσει το ενδιαφέρον στη Λάρισα  για το ποδόσφαιρο και θα τονώσει τα σωματεία τη δύναμης της ΕΠΣΛ.

Είμαστε βέβαιοι όπως συμβάλλατε αυτή η διοργάνωση να έρθει και στη Λάρισα (κρίμα που δεν ήρθε και ο σημερινός τελικός, για το οποίο δεν ευθύνεστε σε καμία περίπτωση εσείς) έτσι θα πράξετε ώστε να θα έρθουν και άλλες που θα κάνουν το λαοφιλέστερο άθλημα της Ελλάδας ακόμα πιο δυνατό στην πόλη της Λάρισας.

Η «Ελευθερία» και αυτή με την προβολή του συγκεκριμένου γεγονότος έπραξε το αυτονόητο, να υποστηρίξει μια διοργάνωση που στηρίζει και διαφημίζει την πόλη της Λάρισας.

    

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass