Oχι στη συνδιοίκηση...

ΕΙΠΕ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΕΛ - ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΟΣΑΒΛΙΕΒΙΤΣ

Δημοσίευση: 06 Φεβ 2019 22:39

Γενική συνέλευση είχε χθες η διοίκηση του σωματείου της ΑΕΛ με κυρίαρχο θέμα τις σχέσεις με την ΠΑΕ και υπήρξε ψηφοφορία στην πρόταση που έγινε στους εκπροσώπους της ερασιτεχνικής στη γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΛ για συνδιοίκηση της ερασιτεχνικής ΑΕΛ με το νυν διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ.

Η πρόταση απορρίφθηκε χθες από τη γενική συνέλευση με 53 ψήφους επί 57 παρισταμένων ενώ δεν συζητήθηκαν καθόλου οι οικονομικές και οι ηθικές σχέσεις των δύο πλευρών. Επίσης ο πρόεδρος του σωματείου της ΑΕΛ κ. Γιώργος Νάκας είπε ότι το διοικητικό συμβούλιο ομόφωνα αποφάσισε ότι εμμένει στην αποχώρηση του κ. Κούγια από την ΠΑΕ και στην πώληση της ομάδας σε ένα τίμημα πιο λογικό. Τέλος, εξέφρασε απορίες για τις παρατηρήσεις των ορκωτών λογιστών στον οικονομικό απολογισμό που ψηφίστηκε από την ΠΑΕ ΑΕΛ και επιφυλάξεις για τα στοιχεία που δόθηκαν. Σήμερα σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ και ώρα 3 μ.μ. ο μεγαλομέτοχος κ. Αλέξης Κούγιας θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΠΑΕ (Κύπρου 72, 5ος όροφος).

ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ

Επιστροφή στις προπονήσεις σήμερα στις 3.30 μ.μ. για τους παίκτες της ΑΕΛ όπου αναμένεται να αρχίσει μια ανύψωση του ηθικού ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό. Στο παιχνίδι αυτό ο τεχνικός της ομάδας Τζιανλούκα Φέστα δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Καρανίκα και Μιλοσάβλιεβιτς καθώς δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποινή από τις κίτρινες κάρτες στο συγκεκριμένο παιχνίδι (συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες ο πρώτος και τέσσερεις ο δεύτερος). Ο Καρανίκας τη δεύτερη αγωνιστική από τις επτά κάρτες θα την εκτίσει στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ. Το έργο της τεχνικής ηγεσίας είναι εύκολο για τον αμυντικό χαφ(υπάρχει ο Σετσέροβιτς) αλλά για το δεξί μπακ θα πρέπει να ετοιμάσει τους Γρομητσάρη και Μπέρτο.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass