Η απουσία του Τροΐζι και η συγγνώμη του Γιάννη Ανδρέου

Δημοσίευση: 04 Φεβ 2019 22:10

Δύο πράγματα χαρακτήρισαν τη συνέντευξη Τύπου, μετά τον αγώνα Απόλλων-Ηρόδοτος. Η απουσία του τεχνικού των «κυανόλευκων» Μαρσέλο Τροΐζι και η συγγνώμη από... καρδιάς του Λαρισαίου ποδοσφαιριστή της κρητικής ομάδας Γιάννη Ανδρέου για την προσφυγή που έκανε.

Ο γυμναστής του Απόλλωνα Κυριάκος Γιάγκου, ήταν αυτός που βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας πως η ομάδα θα συνεχίσει για να φτάσει ψηλότερα και ότι η ισοπαλία δεν είναι ένα καλό αποτέλεσμα.

Από την άλλη πλευρά ικανοποιημένος ήταν ο τεχνικός του Ηροδότου Γιώργος Λυρώνης για τον εκτός έδρας βαθμό που απέσπασε η ομάδα του, αναφέροντας όμως πως πρέπει να συγκεντρωθούν αρκετοί ακόμα για να επιτευχθεί ο στόχος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Κυριάκος Γιάγκου (Απόλλων Λάρισας): «Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για την προσπάθεια, ήταν ένα δύσκολο ματς και δυστυχώς χωρίς καλό αποτέλεσμα για εμάς. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως πως όλοι μαζί φέραμε την ομάδα σ’αυτή η θέση που είναι σήμερα. Συνεχίζουμε για να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Γιώργος Λυρώνης (Ηρόδοτος): «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα, σε μία δύσκολη έδρα. Σε όλα τα γήπεδα που παίζουμε όμως ψάχνουμε βαθμό ή βαθμούς γιατί μας χρειάζονται. Κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση, τα παιδιά έδειξαν πως θέλουν κάτι και στο τέλος πήραμε ένα σημαντικό βαθμό.

Σήμερα μπορούμε να χαρούμε, γιατί από αύριο ξεκινά η προσπάθεια για το δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί και δεν έχουμε την πολυτέλεια να μείνουμε εδώ. Θα πρέπει να έρθουν κι άλλα καλά αποτελέσματα για να πετύχουμε τους στόχους μας».

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ

Κώστας Καμπέρης (Απόλλων Λάρισας): «Ήταν ένα δύσκολο ματς σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Πιστεύω ότι αδικούμε τους εαυτούς μας. Το ίδιο έγινε και την Τετάρτη που μπορούσαμε να πάρουμε δύο νίκες. Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια, έχουμε καταφέρει να φτάσουμε την ομάδα εκεί που είναι τώρα και θέλουμε να τα πάμε ακόμα καλύτερα. Έχουμε μπροστά μας ακόμα έναν ολόκληρο γύρο».

Γιάννης Ανδρέου (Ηρόδοτος): «Σαν Λαρισαίος ποδοσφαιριστής θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο για την προσφυγή που έκανα το καλοκαίρι, δίχως να πω κάτι άλλο. Σήμερα είδαμε ένα παιχνίδι κόντρα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Εμείς ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητή και πήραμε κάτι. Από αύριο ξεκινάμε τη δουλειά για τον δεύτερο γύρο και θέλουμε να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass