Χωρίς Ντέλετιτς, Φατιόν και Γκοΐκοβιτς

*ΑΥΡΙΟ Η ΑΕΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ(19.30) *ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΕΣ

Δημοσίευση: 29 Ιαν 2019 22:08

Κάτοικοι Ελευσίνας έγιναν οι παίκτες της ΠΑΕ ΑΕΛ από το Σάββατο το βράδυ και μέχρι αύριο καθώς οι συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας στο Λεκανοπέδιο(έπαιξε με Παναθηναϊκό προχθές και αύριο αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα Ελλάδας) την ανάγκασαν σε ...μετακόμιση.

Ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό άφησε στην ΑΕΛ μια γλυκιά γεύση καθώς πήρε προχθές έναν βαθμό στο ΟΑΚΑ (1-1), σε ένα παιχνίδι που αναγκάστηκε να παίξει με δέκα παίκτες από την αρχή λόγω αποβολής του Γκοΐκοβιτς και παράλληλα να χάνει με 1-0 από εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μακέντα.

Ο βαθμός αυτός έφερε χαμόγελα, καλή ψυχολογία αλλά και μια βαθμολογική θέση που τουλάχιστον στην παρούσα στιγμή του πρωταθλήματος δίνει αέρα παραμονής.

Η ΑΕΛ θα παίξει χωρίς άγχος αύριο στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό(19.30) στο πλαίσιο της εξ αναβολής 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague, αφού ακόμα και η ήττα δεν θα θεωρηθεί αποτυχία.

Ο τεχνικός της ομάδας Τζιανλούκα Φέστα δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Φατιόν (επτά κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του), Γκοΐκοβιτς (αποβλήθηκε στον αγώνα με τον ΠΑΟ) και Ντέλετιτς (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στον αγώνα με τον ΠΑΟ και θα εκτίσει την ποινή του κόντρα στον Ολυμπιακό) αλλά οι υπόλοιποι θα είναι ετοιμοπόλεμοι.

Το πιο πιθανό είναι να δούμε στο αρχικό σχήμα τον Ζίφκοβιτς και κάποιους άλλους παίκτες ώστε να ξεκουραστούν αυτοί που έχουν επιβαρυνθεί από τα συνεχή παιχνίδια.

ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ

Τρεις μέρες(με τη σημερινή) απομένουν για να ολοκληρωθούν οι μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΛ και σύμφωνα με πληροφορίες θα αποκτηθούν δύο παίκτες, ένας μεσοεπιθετικός και ένας στόπερ. Μέχρι τώρα για τη θέση του μεσοεπιθετικού έχουν βολιδοσκοπηθεί τρεις παίκτες. Ένας Σέρβος που παίζει σε καλή ομάδα, ένας έγχρωμος που παίζει στην Ιταλία αλλά και ένας Πορτογάλος που αγωνίζεται στα Βαλκάνια. Και με τους τρεις γίνονται συζητήσεις και απομένει να δούμε σε ποιον θα καταλήξουν ο τεχνικός Τζιανλούκα Φέστα με τον μεγαλομέτοχο Αλέξη Κούγια.

ΟΙ ΚΙΤΡΙΝΕΣ

Έξι παίκτες της ΑΕΛ είδαν την κίτρινη κάρτα και ένας την κόκκινη, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Απευθείας κόκκινη κάρτα είδε ο Αλεξάνταρ Γκοΐκοβιτς ενώ κίτρινη κάρτα είδε ο Μίλος Ντέλετιτς, που έφτασε τις τέσσερις και θα απουσιάσει από τον αυριανό αγώνα. Κίτρινη κάρτα είδαν ακόμα οι Νίκολα Γιακιμόφσκι, Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς, Άντναν Σεσέροβιτς, Έγκμουντουρ Κρίστινσον και Νίκος Καρανίκας. Στο όριο βρίσκονται οι Νίκολα Ζίζιτς, Νίκος Γκόλιας, Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς, Άντναν Σεσέροβιτς, που αν δεχθούν ακόμα μία κίτρινη κάρτα θα χάσουν ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Τέλος θυμίζουμε ότι επτά κίτρινες κάρτες είχε συμπληρώσει ο Φατιόν Άντονι στο εντός έδρας ματς με τον Άρη και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή της δεύτερης αγωνιστικής, στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, για την 18η αγωνιστική.

Αναλυτικά οι κίτρινες κάρτες της ΑΕΛ στην Superleague τη σεζόν 2018-2019.

Φατιόν Άντονι 7 (θα εκτίσει με Ολυμπιακό), Νίκος Καρανίκας 5 , Μίλος Ντέλετιτς 4(θα εκτίσει με Ολυμπιακό), Νίκος Γκόλιας, Νίκολα Ζίζιτς, Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς, Άντναν Σετσέροβιτς 3, Κούνιτς, Λεοζίνιο,ς Μόρας, Ακόστα , Κρίστινσον 2, Γκόϊκοβιτς , Χούμπτσεβφ, Γρομητσάρης, Μπάλλας, Σαχίτι, Νούνιτς, Σικάφκα, Γιακιμόφσκι 1

ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΤΣΙΤΣΙΛΗ

Ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΛ Θανάσης Τσιτσιλής παρέλαβε χθες μια πλήρη στολή της ΠΑΕ ΑΕΛ από τον διευθύνοντα σύμβουλο Σωτήρη Μάρκου που αντιστοιχούσε στο φλουρί της πίτας των παλαιμάχων της ΑΕΛ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΚΟΜΙΝΗΣ

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν οι ορισμοί διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών για την εξ αναβολής 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League 2018-2019.

Ο 39χρονος (γεννημένος στις 07/04/1980) διεθνής ρέφερι, Γιώργος Κομίνης, ιδιοκτήτης καφετέριας στην Ηγουμενίτσα, από την ΕΠΣ Θεσπρωτίας, κλήθηκε θα διαιτητεύσει την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Ολυμπιακό.

Ο πολυσυζητημένος διαιτητής, Γιώργος Κομίνης, από τον περσινό αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, που τελείωσε στις δικαστικές αίθουσες, είχε σφυρίξει την ΑΕΛ, στην εντός έδρας ήττα με 3-1 από τον Παναθηναϊκό, στο AEL FC ARENA, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League 2018-2019, που είχε γίνει την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018 και στην εντός έδρας ήττα από τη Λαμία με 2-1 (20/10/2018) στο AEL FC ARENA, για την 7η αγωνιστική της Superleague.

Τη σεζόν 2017-2018 ήταν διαιτητής στο εκτός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΣ Γιάννινα (25/01/2018), που είχε βρει νικήτρια την ΑΕΛ, στο Γήπεδο «Ζωσιμάδων» με σκορ 2-1. Επιπλέον είχε σφυρίξει την ΑΕΛ δύο φορές τη σεζόν 2016-2017 στο εντός έδρας παιχνίδι στο AEL FC ARENA για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League (17/10/2016) που είχε βρει νικήτρια την ομάδα της AEK με σκορ 2-1 και την εντός έδρας ήττα με 2-1 από τον Ατρόμητο, για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League (04/12/2016).

Βοηθοί του ο Ραϊνχάρντ Μπουξμπάουμ από την ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής και ο Πολυχρόνης Κωσταράς από τον Σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας. Τέταρτος θα είναι ο Στέφανος Κουμπαράκης από την Ένωση Θράκης και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Γιώργος Μπίκας από την Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 15ης αγωνιστικής:

ΑΥΡΙΟ

15:00 Πανιώνιος - Αστέρας Τρίπολης: Τσαμούρης (Πειραιά), Μεϊντάνας (Αχαΐας), Πάγκαλος (Λασιθίου), 4ος: Αντωνίου (Αν. Αττικής), παρ.: Νικολακόπουλος(Αθηνών)

16:00 Λαμία - Απόλλων Σμύρνης: Σέζος (Κιλκίς), Αλεξέας (Μεσσηνίας), Κούλα (Ξάνθης), 4ος: Πολυχρόνης (Πιερίας), παρ.: Φλώτσιος (Βοιωτίας)

17:15 ΑΕΚ - Λεβαδειακός: Κοτσάνης (Δράμας), Απτόσογλου (Αθηνών), Πάτρας (Μακεδονίας), 4ος: Κουτσιαύτης (Άρτας), παρ: Γιανναδάκης(Λασιθίου)

17:15 ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα: Φωτιάδης (Καστοριάς), Γκάγκας (Λάρισας), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), 4ος: Φωτιάς (Πέλλας), παρ.: Ζαννετίδης(Δωδεκανήσου)

19:00 Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός: Βρέσκας (Πιερίας), Ευθυμιάδης (Πιερίας), Τζιώτζιος (Θράκης), 4ος: Γρατσάνης (Τρικάλων), παρ.: Βλάχος(Γρεβενών)

19:30 Ολυμπιακός - ΑΕΛ: Κομίνης (Θεσπρωτίας), Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής), Κωσταράς (Αιτ/νίας), 4ος: Κουμπαράκης (Θράκης), παρ.: Μπίκας(Χαλκιδικής)

ΠΕΜΠΤΗ

17:15 ΟΦΗ - Ατρόμητος: Μανούχος (Αργολίδας), Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), 4ος: Λάμπρου (Ευβοίας), παρ.: Δαγκλής (Μακεδονίας)

19:00 Ξάνθη - Άρης: Τάσης (Ηπείρου), Μωυσιάδης (Ηπείρου), Κόλλιας (Ηπείρου), 4ος: Τζουμαλάκης (Σερρών), παρ.: Λιόλιος (Λάρισας).

Αφαίρεση έξι βαθμών,

αλλά πληρώνει και μηνύει...

Την ενεργοποίηση δύο ποινών σε βάρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, η κάθε μία εκ των οποίων προβλέπει αφαίρεση τριών βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της Super League, αποφάσισε το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Οι ποινές αφορούν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές της λαρισινής ομάδας προς τον πρώην προπονητή της (και νυν ομοσπονδιακό τεχνικό) Αγγελο Αναστασιάδη και τον πρώην ποδοσφαιριστή της Κωνσταντίνο Μακρή. Οι διοικούντες τη Λάρισα έχουν προθεσμία τριών εργάσιμων ημερών προκειμένου να εξοφλήσουν ολοσχερώς τα χρέη τους, προκειμένου να αποφύγουν την αφαίρεση συνολικά έξι βαθμών.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΑΕΛ θα καταβάλει τα ποσά άμεσα ώστε να μην ενεργοποιηθεί η ποινή της αφαίρεσης των βαθμών, όπως έκανε και στο παρελθόν, ενώ θα κάνει μήνυση στον πρόεδρο της ΕΠΟ με το ερώτημα πως είναι δυνατόν ένας προπονητής να έχει προσληφθεί στην εθνική ομάδα με 400.000 ευρώ ενώ στην ΑΕΛ είχε αμοιβή 130.000 ευρώ.

Λύθηκε

το συμβόλαιο

του Σαχίτι

Λύθηκε από την ΠΑΕ ΑΕΛ το συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή Σαχίτι που πλέον είναι ελεύθερος να μετεγγραφεί σε οποιαδήποτε ομάδα της αρεσκείας του.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass