Χάλκινος ο Αρότσιος

ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ ΠΑΛΗΣ

Δημοσίευση: 29 Ιαν 2019 15:39

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα Πάλης Εφήβων – Νεανίδων που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Σπάρτακος του Δήμου Φυλής.

Το ενδιαφέρον και η αγωνία ήταν τεράστια και είναι χαρακτηριστικό ότι πολλά μετάλλια κρίθηκαν στα τελευταία δευτερόλεπτα. Η συμμετοχή ήταν ιδιαίτερα μεγάλη μεταξύ των οποίων αγωνίστηκαν και αθλητές που μας έχουν χαρίσει παγκόσμιες και ευρωπαϊκές διακρίσεις όπως οι Πιλίδης, Παγκαλίδης, Κουγιουμτσίδης, Μαρτίδης, Λοϊζίδης και άλλοι πρωταθλητές που με την παρουσία τους έδωσαν ξεχωριστή αίγλη στη διοργάνωση.

Η λαρισινή πάλη που δεν έχει την αίγλη του παρελθόντος πανηγύρισε ένα χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε ο Αλέξανδρος Αρότσιος του Όγχηστου Πλατυκάμπου.

Στην ελληνορωμαϊκή στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο ΠΑΟΚ με 55 βαθμούς. Στη 2η θέση βρέθηκε ο ΠΟΠ με 29 βαθμούς και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο ΑΠΣ Τρικάλων με 22 βαθμούς.

Στην ελευθέρα Πάλη η Ευκαρπία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας με 81 βαθμούς, ενώ τη 2η θέση κατέκτησε ο Μέγας Αλέξανδρος Ασπροπύργου με 69 βαθμούς. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε το Δημοκρίτειο Κομοτηνής με 28 βαθμούς.

Ο ΑΟ Ευπυρίδαι πρώτευσε στις Νεάνιδες και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με 17 βαθμούς. Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Εύοσμος Μακεδόνες με 11 βαθμούς και ακολούθησε το Δημοκρίτειο Κομοτηνής με 10.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass