Επιστολή δημάρχου Λαρισαίων για την έδρα της ΑΕΛ

ΣΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ κ. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ

Δημοσίευση: 26 Ιαν 2019 20:34

Την παρέμβαση του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Γιώργου Βασιλειάδη ζητάει με επιστολή του ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννης, για την οριστική επίλυση του γηπεδικού προβλήματος, το οποίο αντιμετωπίζει η ΠΑΕ ΑΕΛ, προς όφελος της ιστορικής ομάδας.

Στην επιστολή αναφέρονται τα εξής:
ΠΡΟΣ: Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γεώργιο Βασιλειάδη
Κύριε Υπουργέ,
Σχετικά με το ζήτημα της «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.» και την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου που ίσως δεν επιτρέψει τη συνέχιση των αγώνων της τοπικής ομάδας ΑΕΛ στον συγκεκριμένο χώρο, έχουμε να επισημάνουμε τα εξής:
α) Παρακολουθούμε τα τελευταία χρόνια την αντιδικία μεταξύ της ιδιοκτησίας του AEL FC ARENA και της ΠΑΕ ΑΕΛ για τα διαλαμβανόμενα - στη μεταξύ τους σύμβαση - ποσά ενοικίασης του χώρου, ζήτημα το οποίο έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Παρά το ότι ο Δήμος Λαρισαίων δεν έχει καμία σχέση με τα ιδιοκτησιακά της ομάδας και του συγκεκριμένου γηπέδου, ενδιαφέρεται μόνο για την καλή πορεία της ιστορικής μας ομάδας αδυνατώντας βεβαίως να παρέμβει ουσιαστικά. Γνωρίζουμε ότι τις επόμενες ημέρες θα συζητηθεί στα αρμόδια όργανα το θέμα του ορισμού έδρας της ομάδας, για τους επόμενους αγώνες.
Ζητούμε την παρέμβασή σας, ώστε αυτό να επιλυθεί σε όφελος της ιστορικής ομάδας της πόλης μας.
β) Γνωρίζουμε τη δυσκολία και την πολυπλοκότητα του θέματος από τους χειρισμούς που έγιναν και σε τοπικό και σε κεντρικό επίπεδο τα προηγούμενα χρόνια από τους προκατόχους σας. Χρήσιμη θα ήταν μια συνάντηση μαζί σας προκειμένου να συζητήσουμε το θέμα.
Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass