ΕΝΩ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο 24ΧΡΟΝΟΣ ΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥΛΗΣ

«Χτυπά» Ζ. Μαλάκο ο Αχιλλέας Φ.

* Ικανοποίηση στα Φάρσαλα από την πορεία των μεταγραφών

Δημοσίευση: 16 Ιουλ 2015 10:45

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι μεταγραφικές κινήσεις στην ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων. Κινήσεις που συμβαδίζουν με τους στόχους των ανθρώπων της ομάδας για τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Μετά την πολύ μεγάλη μεταγραφική επιτυχία του Κώστα Γρηγορίου, οι «κιτρινόμαυροι» ενέταξαν στο έμψυχο δυναμικό τους έναν ακόμη ποδοσφαιριστή, που αναμένεται να συμβάλει ουσιαστικά στην επίτευξη των στόχων της ομάδας. Πρόκειται για τον Νίκο Φιλιππούλη, έναν ποδοσφαιριστή εργαλείο, που αποτελεί προσωπική επιλογή του τεχνικού Γιάννη Μπουρνάκα, με τον οποίο έχει συνεργαστεί κατά το παρελθόν. Ο 24χρονος αριστερός αμυντικός που φέτος αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της σεζόν στα Σέλλανα έχει εμπειρίες και από μεγαλύτερες κατηγορίες, καθώς μεταξύ άλλων έχει στο ενεργητικό του τετραετή θητεία στον Πυργετό, δύο χρόνια σε ομάδα της Θεσσαλονίκης αλλά και τη Δήμητρα Γιάννουλης.

Από κει και πέρα, ο Αχιλλέας Φαρσάλων έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και για τον 28χρονο Δημήτρη Αθανασίου που αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού με σημαντική εμπειρία και από τη Γ’ Εθνική αφού στο βιογραφικό του καταγράφονται μεταξύ άλλων οι ομάδες του Μαχητή Τερψιθέας, του Δωτιέα Αγιάς, της Δήμητρας Γιάννουλης και του Ηρακλή Χάλκης.

Ο Ζ. ΜΑΛΑΚΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ

Η ουσία είναι ότι οι μεταγραφικές εκπλήξεις του Αχιλλέα Φαρσάλων διαδέχονται η μία την άλλη. Έτσι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ζήση Μαλάκου. Ενός ακόμα επιθετικού με εμπειρία από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο ικανότατος επιθετικός προέρχεται από τον Ρήγα Φεραίο, στον οποίο έκανε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, ενώ έχει θητεύσει σε Μαχητή Τερψιθέας, Δωτιέα Αγιάς κ.ά. Εξελίξεις επί του θέματος αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

Από κει και πέρα στο στρατόπεδο του Αχιλλέα επικρατεί ικανοποίηση από τη μέχρι τώρα πορεία των μεταγραφών παρά τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει ολόκληρη η χώρα. Όπως επισήμανε ο πρόεδρος του συλλόγου Χρήστος Μπασαγιάννης «στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο ικανό να ανταπεξέλθει στους στόχους της νέας σεζόν. Θέλουμε να συσπειρώσουμε τον κόσμο των Φαρσάλων. Τα μηνύματα είναι θετικά παρά την οικονομική κρίση που βιώνουμε. Το Φαρσαλινό ποδόσφαιρο μπορεί να αποτελέσει διέξοδο στην κρίση για τους φίλους της ομάδας» κατέληξε ο κ. Μπασαγιάννης.

Τέλος σε ό,τι αφορά στην προετοιμασία, έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 27 του μηνός.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass