To Ael FC Arena σε πρώτο πλάνο

- ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑΣ - ΓΙΑΤΙ ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΤΙ - ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΕΡΒΟ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟ

Δημοσίευση: 23 Ιαν 2019 22:36

Το θέμα των αγωνιστικών χώρων που παρουσιάζουν προβλήματα, με αυτόν του «AEL FC Arena» σε πρώτο πλάνο, θα απασχολήσει, όπως γράψαμε από χθες, το Διοικητικό Συμβούλιο της Παρασκευής στη Super League.

Δεν αποκλείεται, εφόσον κριθεί ακατάλληλο, η ΑΕΛ να αλλάξει έδρα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος! Αναλυτικά η επίσημη χθεσινή ενημέρωση: «Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 25/01/2019 στις 13:00, θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως: 1/ Έγκριση προγράμματος αγώνων 21ης – 30ής αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League ΣΟΥΡΩΤΗ. 2/ Αγωνιστικοί χώροι γηπέδων της Super League. 3/ Μη εμφάνιση επίσημης ονομασίας Πρωταθλήματος Super League ΣΟΥΡΩΤΗ από τηλεοπτικούς παρόχους. 4/ Τελική φάση Πρωταθλημάτων Super League Κ15 & Κ17. 5/ Επιλογή μπάλας αγωνιστικής περιόδου 2019 – 20. 6/ Διάφορα».

ΤΕΛΟΣ Ο ΠΙΤΙ

Στη λύση της συνεργασίας με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή Πίτι προχώρησε η ΠΑΕ ΑΕΛ. Ο παίκτης είχε συμβόλαιο για ακόμα έξι μήνες, μέχρι 30/06/2019. Στους έξι μήνες παρουσίας του στην ΑΕΛ, ο 37χρονος Πίτι έχει 17 συμμετοχές σε πρωτάθλημα Super league και Κύπελλο Ελλάδας. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Franscisco Medina Luna, γνωστό ως Πίτι, τον οποίο ευχαριστεί για τη συνεργασία και του εύχεται τα καλύτερα στη ζωή του». Σύμφωνα με πληροφορίες χθες μετά την προπόνηση το πρωί ο Πίτι έστειλε μήνυμα στον μεγαλομέτοχο κ. Κούγια και του είπε ότι δεν είναι ευτυχισμένος στην πόλη και επιθυμεί να φύγει από την ομάδα. Ο κ. Κούγιας του απάντησε ότι δεν θέλει να κρατήσει κάποιον με το ζόρι και λύθηκε άμεσα το συμβόλαιό του το οποίο ήταν ύψους 90.000 ευρώ!

ΝΕΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Η ΑΕΛ μετά και την αποχώρηση του Πίτι αρχίζει να κινείται για την απόκτηση δύο παικτών που αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή και στην επίθεση. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε συζητήσεις με ένα Σέρβο που παίζει δεξιά και αριστερά στην επίθεση και έναν Πορτογάλο παίκτη, και δεν αποκλείεται μέχρι την Κυριακή να επέλθει πλήρη συμφωνία και με τους δύο.

ΣΩΤ. ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass