Με στόχο την πρόκριση

ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΕΛ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ(17.15)

Δημοσίευση: 23 Ιαν 2019 22:40

Ο αγαπημένος θεσμός της ΑΕΛ είναι το κύπελλο Ελλάδας καθώς μετράει δύο κατακτήσεις και δύο ακόμα συμμετοχές σε τελικούς και στόχο έχει πάντα να κάνει πολύ καλή πορεία όπως και πέρυσι που έφθασε μέχρι τα ημιτελικά.

Φέτος στο κύπελλο Ελλάδας βρίσκεται στη φάση των «16» και αγωνίζεται σήμερα στο γήπεδο «Θ. Κολοκοτρώνης» (17.15) στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα στη ρεβάνς του πρώτου αγώνα που έγινε στο Ael Fc Arena και κέρδισε η Λαρισινή ομάδα με 3-2. Ο τεχνικός Τζιανλούκα Φέστα ήδη έριξε το σύνθημα της πρόκρισης στην επόμενη φάση του θεσμού ενώ δεν πρόκειται να ξεκουράσει κανέναν ποδοσφαιριστή. Θα ρίξει στον αγώνα λογικά την ενδεκάδα των δύο τελευταίων αγώνων του πρωταθλήματος σε Απόλλωνα Σμύρνης και Άρη με εξαίρεση το Μπαργκάν που αποκλείστηκε από την αποστολή και τη θέση του θα πάρει πιθανότατα ο Νούσιος. Συγκεκριμένα κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κρίστινσον, στην άμυνα οι Καρανίκας, Ζίζιτς, Γκοΐκοβιτς, Γιακιμόφσκι, στη μεσαία γραμμή οι Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Σετσέροβιτς και στην επίθεση οι Ντέλετιτς, Νούνιτς και Νούσιος. Χαρακτηριστικό είναι ότι στην αποστολή για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκαν και οι νεαποκτηθέντες Ζίφκοβιτς και Ταλέσκι. Οι εικοσιένα ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή ο Ιταλός τεχνικός των «βυσσινί» Τζιανλούκα Φέστα, είναι οι Κρίστινσον, Σουλούκος, Ταλέσκι, Καρανίκας, Μόρας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Γκοΐκοβιτς, Γιακιμόφσκι, Ζίφκοβιτς, Φατιόν, Μπάλλας, Μιλοσάβλιεβιτς, Σεσέροβιτς, Ντέλετιτς, Νούνιτς, Νούσιος, Σικάφκα, Ακόστα, Χαλάτσης και Μπάμης.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Αστέρας Τρίπολης και στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Παράσχος βρίσκονται οι: Αθανασιάδης, Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Χριστόπουλος, Βλάχος, Κυριακόπουλος, Μαρτίνεθ, Κώτσιρας, Βαλιέντε, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Μπελόκ, Ρόλε, Τσιλιανίδης, Φερνάντες, Καλτσάς, Μανιάς, Δουβίκας.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ο 39χρονος Τάσος Σιδηρόπουλος, από την Ένωση Δωδεκανήσου, αστυνομικός στο επάγγελμα, θα διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Αστέρα Τρίπολης. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ, τελευταία φορά, τη σεζόν 2017-2018, στην εντός έδρας νίκη με 1-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης, για το πρωτάθλημα της Super League, που είχε γίνει στις 18 Οκτωβρίου 2017 στο AEL FC Arena. Συνεργάτες του θα είναι ο Πολυχρόνης Κωστάρας από την Ένωση Αιτωλοακαρνανίας και ο Λάζαρος Δημητριάδης από την Ένωση Μακεδονίας. Τέταρτος ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Ανδριανός από την Ένωση Αχαΐας και παρατηρητής διαιτησίας ο Ιωάννης Σπυρόπουλος από την Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας.

2.569 ΜΕ ΑΡΗ

Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα επίσημα εισιτήρια που κόπηκαν τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super league. Συνολικά κόπηκαν στα οκτώ παιχνίδια που έγιναν, 35.802 εισιτήρια, με τον μέσο όρο των εισιτηρίων ανά αγώνα, να ανέρχεται στα 4.475. Αρνητικό ρεκόρ εισιτηρίων είχαμε στο παιχνίδι Απόλλων Σμύρνης-Λεβαδειακός, που κόπηκαν 374 εισιτήρια, ενώ τα περισσότερα κόπηκαν στο ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 15.961 εισιτήρια. Τέλος στον αγώνα, ΑΕΛ-Άρης, στο ΑΕL FC Arena, δηλώθηκαν 2.569 εισιτήρια. Αναλυτικά τα εισιτήρια της 17ης αγωνιστικής: ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός 3.630 εισιτήρια Απόλλων Σμύρνης - Λεβαδειακός 374 εισιτήρια ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 15.961 εισιτήρια ΟΦΗ - Παναιτωλικός 2.381 εισιτήρια ΑΕΛ - Άρης 2.569 εισιτήρια Ξάνθη - Ατρόμητος 940 εισιτήρια ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης 7.419 εισιτήρια Λαμία - Παναθηναϊκός 2.528 εισιτήρια

ΛΥΘΗΚΕ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΣΤΩΡΑ ΓΚΕΚΑ

Η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών αποδέχτηκε και αναγνώρισε τις παρακάτω συναινετικές λύσεις συμβολαίων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών. Στη λίστα από πλευράς ΠΑΕ ΑΕΛ είναι ο Νέστωρας Γκέκας.

ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΟΝΙ ΦΑΤΙΟΝ ΜΕ ΠΑΟ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Ο Φατιόν Άντονι συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη και θα χάσει τους δύο επόμενους αγώνες της ΑΕΛ. Τα παιχνίδια στα οποία δεν θα αγωνιστεί με την ΑΕΛ ο Φατιόν θα είναι στα εκτός έδρας παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό (27/01) για τη 18η αγωνιστική και με τον Ολυμπιακό (30/01) για τη 15η αγωνιστική.

ΜΟΛΙΣ ΜΙΑ ΝΙΚΗ

Εννέα φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν η ΑΕΛ και ο Αστέρας Τρίπολης, σε επίσημους αγώνες στην Αρκαδική πρωτεύουσα. Οι γηπεδούχοι έχουν τέσσερις νίκες, οι «βυσσινί» έχουν κερδίσει ένα παιχνίδι, ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις αγώνες έχουν λήξει ισόπαλοι. Στα συνολικά γκολ υπερτερεί η ομάδα της Τρίπολης με 14-5. Αναλυτικά η προϊστορία των αγώνων του Αστέρα Τρίπολης με την ΑΕΛ 02/09/2007 Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΛ 0-1 Α' Εθνική 14/09/2008 Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΛ 0-0 Α' Εθνική 23/08/2009 Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΛ 0-0 Α' Εθνική 05/02/2011 Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΛ 1-1 Α' Εθνική 22/12/2012 Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΛ 4-1 Κύπελλο Ελλάδος 13/01/2016 Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΛ 3-0 Κύπελλο Ελλάδος 26/11/2016 Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΛ 1-1 Α' Εθνική 14/01/2018 Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΛ 3-1 Α' Εθνική 24/11/2018 Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΛ 2-0 Α' Εθνική

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass