Αθληση, γυναίκα και προσφορά...

*ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Δημοσίευση: 23 Δεκ 2018 16:00

Το πρόγραμμα «Άθληση και γυναίκα» του τμήματος Αθλητισμού Δήμου Λαρισαίων δεν διακρίνεται για την επιτυχία του ως προς τη συμμετοχή των γυναικών στο πρόγραμμα αλλά και για την κοινωνική του δράση καθώς πρόσφεραν τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Τα τρόφιμα παρέδωσαν καθηγητές του προγράμματος κ. Λαδοπούλου Σταυρούλα, κ. Αλεξάνδρου Νατάσα, κ. Νικόπουλος Γιάννης, καθώς και γυναίκες αθλούμενες μαζί με τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο σε θέματα Αθλητισμού κ. Κωσταρόπουλο Γιώργο και την υπεύθυνη του προγράμματος κ. Ζήλου Έλενα, τα οποία παρέλαβαν ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα Πρόνοιας κ. Αναστασίου Μιχάλης και τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Μάλιστα ο τελευταίος παραλαμβάνοντας την προσφορά είπε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια και μέσα από την καρδιά μας για την ανταπόκριση όλων των αθλούμενων γυναικών που από το πλεόνασμα της αγάπης τους συγκεντρώθηκε ένας μεγάλος αριθμός τσάντες με τρόφιμα, που θα καλύψουν ένα μέρος από τις ανάγκες του Παντοπωλείου, από το οποίο προμηθεύονται σε μηνιαία βάση τρόφιμα 450 οικογένειες συμπολιτών μας. Με τέτοιου είδους πρωτοβουλίες μάς δίνεται η απαραίτητη δύναμη για τη συνέχεια, εμπνέοντας ταυτόχρονα το κίνημα προσφοράς και εθελοντισμού προς τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass