Πέρασε δεύτερος ο Ολυμπιακός

Μετά το χθεσινό 3-0 επί της Λαμίας

Δημοσίευση: 17 Δεκ 2018 19:26
Με σκόρερ τον Μακέντα και «ήρωα» τον Διούδη, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 του Ατρομήτου στο ΟΑΚΑ Με σκόρερ τον Μακέντα και «ήρωα» τον Διούδη, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 του Ατρομήτου στο ΟΑΚΑ

Με κεκτημένη ταχύτητα από τον ευρωπαϊκό θρίαμβο επί της Μίλαν, ο Ολυμπιακός... παρέσυρε και τη Λαμία στο "Γ. Καραϊσκάκης", «σκαρφαλώνοντας» στη δεύτερη θέση, μετά την... γκέλα του Ατρομήτου, και συνεχίζοντας την... καταδίωξη του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνέτριψαν με 3-0 τη Λαμία, για τη 14η αγωνιστική της Super League, υποχρεώνοντας τους φιλοξενούμενους στην 7η φετινή ήττα. Γκερέρο (32'), Φετφατζίδης (46') και Ελαμπντελαουί (51') ήταν οι σκόρερ των Πειραιωτών, που στο 17' διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, όταν ο Καρυπίδης ανέτρεψε τον Ελαμπντελαουί στην περιοχή.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Κούτρης (68' Τσιμίκας), Μιράντα, Σισέ, Νάτχο, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Φετφατζίδης (76' Βρουσάι), Γκερέρο (86' Μάνος), Φορτούνης.

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Σαράνοφ, Σκόνδρας, Βάντερσον, Καρυπίδης, Αντέτζο, Μπλάζιτς, Δημούτσος, Βασιλαντωνόπουλος, Επστάιν (77' Καραγκούνης), Μπερτόλιο (64' Μπουλούλης), Καραμάνος (70' Τσούκαλος).

ΜΑΚΕΝΤΑ, ΔΙΟΥΔΗΣ ΚΑΙ... ΔΟΚΑΡΙΑ, ΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΝΙΚΗ

Με σκόρερ τον Μακέντα και «ήρωα» τον Διούδη, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 του Ατρομήτου στο ΟΑΚΑ και έμεινε μόνος στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Ο Ιταλός επιθετικός πέτυχε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση στο 24', πριν αποχωρήσει τραυματίας στο ημίχρονο, ενώ ο 25χρονος τερματοφύλακας απέκρουσε πέναλτι του Κουλούρη στο 63' και κράτησε το «τρίποντο» για την ομάδα του. Οι Περιστεριώτες, που είχαν και δύο δοκάρια με τον Γιαννούλη και τον Μπουσούλατζιτς (το πρώτο στο 20’ το δεύτερο στην εκπνοή), γνώρισαν τη δεύτερη ήττα τους στο φετινό πρωτάθλημα (πρώτη εκτός έδρας) και υποχώρησαν στην τρίτη θέση. Κόκκινη: Δώνης (90’+4’, 2η κίτρινη)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Δώνης, Μακέντα (46' Καμπετσής), Χατζηγιοβάννης (83' Τζανδάρης), Χατζηθεοδωρίδης (67' Πούγγουρας), Μπουζούκης, Μαυρομμάτης, Κάτσε

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς, Χατζηισαΐας, Μπουσούλατζιτς, Βασιλακάκης (46' Ενσικουλού), Νάτσος (66' Ούμπιντες), Μάντσον, Κουλούρης, Μπρούνο (78' Κωτσόπουλος), Ρισβάνης, Γιαννούλης

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ

Επιτέλους νίκη για τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος επικράτησε στη Ριζούπολη της Ξάνθης με 1-0 και κατέκτησε τους τρεις πρώτους βαθμούς του τη φετινή σεζόν. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 59ο λεπτό ο Μπετινέλι.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Τεννές): Χουάντερσον, Κοντοές (40' Κύργιας), Τζανετόπουλος, Λούκιτς, Οριουέλα, Κονέ, Γκίνο (77' Ναδάλες), Ακόστα, Ντεφεντερίκο (60' Σικαμπάλα), Μπεντινέλι, Ελ-Χέλβε.

ΞΑΝΘΗ (Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Κασάδο, Σιλά, Κοβάτσεβιτς, Καντά, Σαρπόνγκ (76' Καμαρά), Ντουρίτσκοβιτς, Μπρίτο (46' Κάστρο), Γέντρισεκ.

«ΟΡΘΙΟΣ» ΣΤΟ «ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ» Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Πλούσιο το... μενού στο παιχνίδι στο “Κλεάνθης Βικελίδης” ανάμεσα στον Αρη και τον Παναιτωλικό. Ματς με αρκετά νεύρα, που έληξε με νικητές τους φιλοξενούμενους με 2-1. Ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ στο 63' με τον Αλέξανδρο Μαλή, στο 71' ο Αρης μείωσε με τον Νικολά Ντιγκινί και στο 75' ο Αντριαν Λουσέρο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Κόκκινη: 28' Κουέστα ΑΡΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Κουέστα, Κωνσταντινίδης, Βέλεθ, Δεληζήσης, Βαλεριάνος (55' Μενέντες), Σιώπης, Ματίγια, Γκάμα, Γκαρσία (82' Ναζλίδης), Ντιγκινί, Γιουνές (30' Αναγνωστόπουλος)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Λιάβας, Τσοκάνης, Μαλής, Σουάρες, Ντίαζ (88' Χαντάκιας), Λουσέρο, Καμαρά (13' λ.τρ. Μανά), Μάζουρεκ (83' Τσιγγάρας), Μπαρμπόσα, Μοράρ

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕ ΤΟΝΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Με ανατροπή και μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάρτιν Τόνσο, ο Αστέρας Τρίπολης συνέχισε την ανοδική του πορεία, επικρατώντας 2-1 του ΟΦΗ στο «Θ. Κολοκοτρώνης». Η κρητική ομάδα προηγήθηκε στο 26' με τον Δεληγιαννίδη, αλλά τα δύο γκολ του Αργεντινού, στο 62' και στο 87', «υπέγραψαν» την τέταρτη διαδοχική νίκη των Αρκάδων.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τόνσο, Μανιάς (90'+ Βαλιέντε), Καλτσάς (82' Τσιλιανίδης), Φερνάντεζ (65' Δουβίκας)

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Βουό, Πλατέλλας, Κυριακίδης (90'+ Κουτσιανικούλης), Παπαστεριανός (73' Ντίνας), Δεληγιαννίδης, Παπάζογλου, Σασί (63' Νέιρα), Μεγιάδο, Κοροβέσης, Ποτουρίδης

ΚΡΙΣΙΜΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ

Βαθιά βαθμολογική ανάσα για τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς νίκησε στους «Ζωσιμάδες» τον Πανιώνιο με 3-1. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν την κρίσιμη αυτή νίκη με τα γκολ των Νικολιά (51') και Γιάκου (83', 89' πέν.), ενώ ο Πανιώνιος είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 82ο λεπτό με τον Ντουρμισάι.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης): Μιχαήλ Ν., Αποστολόπουλος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ Α., Μπουκουβάλας, Γιάκος (89' Σκόνδρας), Λίλα (67' Σιόντης), Νικολιάς, Παμλίδης (90' Βιδάλ), Αθανασιάδης, Κρίζμαν.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μάντζιος): Κότνικ, Παπαγεωργίου (80' Αλμπεργκ), Ντομίνγκεζ, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κούρντι, Κόρμπος, Τσιλούλης (86' Οικονομίδης), Μασούρας, Σπιριντόνοβιτς (76' Σιντι Αλί), Ντουρμισάι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass