ΠΑΛΑΙΜΑΧΟ ΠΑΙΚΤΗ ΤΗΣ ΑΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ

Δύσκολες ώρες για τον Νίκο Κουτσιμάνη

Δημοσίευση: 12 Δεκ 2018 16:01

Δύσκολες ώρες περνάει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Νίκος Κουτσιμάνης. Ο κυπελλούχος με τη «βυσσινί» ομάδα (σ.σ. στον αλησμόνητο τελικό με τον ΠΑΟΚ ήταν στη δεκοακτάδα) που είχε ξεκινήσει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Α.Ο. Ιπποκράτη ενώ αγωνίσθηκε στη Νίκη Βόλου και στον Τοξότη, πριν λίγες μέρες υπέστη νέο εγκεφαλικό επεισόδιο, με αποτέλεσμα να δίνει μάχη για να ξεπεράσει το πρόβλημά του.

Θα χρειασθεί τη βοήθεια όλων, οικονομική και ηθική και ήδη ο πρώην συμπαίκτης του στην ΑΕΛ Γιάννης Αλεξούλης, με την ιδιότητα του συμβούλου επί αθλητικών θεμάτων του δημάρχου κ. Καλογιάννη και με τη βοήθεια του αντιδημάρχου κ. Ζαούτσου ξεκίνησαν τις διαδικασίες βοήθειας μέσω Δήμου, ενώ ανάλογη βοήθεια αναμένεται να υπάρξει και από τον πρόεδρο της ΕΠΣΛ, κ. Μπουχλαριώτη.
Τις επόμενες ημέρες και ο ΣΕΠΝΛ, σχεδιάζει να διοργανώσει ποδοσφαιρικό τουρνουά με τη συμμετοχή πολλών ομάδων, ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για να καλυφθεί μέρος των εξόδων, από την πολυδάπανη νοσηλεία. Κοντά του είναι τα παιδιά του, ο Βαγγέλης με τον Δημήτρη, αλλά και όλη η ποδοσφαιρική Λάρισα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass