ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΕΛ

Γυμναστής ο Κώστας Μαντζιώκας

* «Η ευθύνη είναι πολύ μεγάλη» δήλωσε στην «Ε»

Δημοσίευση: 11 Ιουλ 2015 10:52

 

Ο Ράτκο Ντόστανιτς είναι ο νέος τεχνικός της ΑΕΛ και από χθες το μεσημέρι ο γυμναστής Κώστας Μαντζιώκας, θα έχει την ευθύνη για την καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Οι συστάσεις που συνοδεύουν τον Τσαριτσανιώτη καθηγητή φυσικής αγωγής είναι οι καλύτερες, ενώ και ό ίδιος ήθελε κάποια στιγμή να δουλέψει στην ΑΕΛ, όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

«Με τιμά ιδιαίτερα η πρόταση που μου έγινε και η επιλογή για να είμαι στο τεχνικό τιμ της μεγάλης αυτής ομάδας. Θα φροντίσω να δικαιώσω τον κ. Κούγια, τον κ. Κυπαρίσση και τον κ. Ντόστανιτς. Η ευθύνη είναι πολύ μεγάλη, αλλά και η χαρά ακόμη μεγαλύτερη. Με τη συμβολή όλων, η ΑΕΛ πρέπει να μεγαλουργήσει και πάλι», δήλωσε στην «Ε», ο Κώστας Μαντζιώκας.

Πέρυσι ήταν δίπλα στον Περικλή Αμανατίδη στα Τρίκαλα όπου ανέβηκε ο Α.Ο.Τ στη Β' Εθνική κατηγορία και παρότι χθες το πρωί οι γείτονες του έκαναν πολύ καλή πρόταση, εκείνος επέλεξε να έρθει στη Λάρισα, για την ΑΕΛ, με την οποία συμφώνησε το μεσημέρι.

Ο Κώστας Μαντζιώκας έχει εργασθεί με επιτυχία στον Οικονόμο Τσαριτσάνης, τον Τύρναβο 2005 , τον Αμπελωνιακό, τον Πανελευσινιακό ως γυμναστής στο πλευρό του Χρήστου Αρχοντίδη (ανέβηκε η ομάδα από Β’ στην Α’ Εθνική) καθώς και στον Αθηναϊκό.

Σε όλες τις ομάδες όπου εργάσθηκε, μόνο με κολακευτικά λόγια μιλούν παίκτες, παράγοντες και προπονητές για το σημαντικό του έργο.

ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass