ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ AEL FC ARENA

Ο Κούγιας ήρθε με προπονητή!

*Πρόκειται για τον Σέρβο Ράτκο Ντόστανιτς

Δημοσίευση: 10 Ιουλ 2015 8:00

 

 

 

Του Σωτ. Κέλλα

Ο κάτοχος των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας ήρθε χθες στη Λάρισα και παρακολούθησε την αναμέτρηση μεταξύ των εθνικών ομάδων νέων Ελλάδας-Αυστρίας 0-0.

Η είδηση είναι ότι δεν ήρθε  μόνος του αλλά συνοδευόμενος από το νέο τεχνικό της ΠΑΕ ΑΕΛ τον Σέρβο Ράτκο Ντόστανιτς. Ο 56χρονος Σέρβος τεχνικός είναι γνωστός στην Ελλάδα από τη διπλή θητεία του στη Βέροια και τον Διαγόρα Ρόδου ενώ έχει εργαστεί  και σε άλλες ομάδες, όπως η Σλάβια Σόφιας, η Βαρντάρ, η Λέφσκι Σόφιας, ο Ερυθρός Αστέρας, ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν η Μπιζερτίν στην Τυνησία.

Ο κ. Κούγιας εντυπωσιάστηκε από την παρουσία του κόσμου στο Ael Fc Arena και μας ρώτησε αν πιστεύουμε ότι θα είναι γεμάτο και στα παιχνίδια της ΑΕΛ καθώς αυτές τις μέρες θα αρχίσουν διαπραγματεύσεις για να παίξει η ΑΕΛ τη νέα περίοδο στη συγκεκριμένη εγκατάσταση( ο μεγαλομέτοχός της κ. Πηλαδάκης αυτή την περίοδο είναι στο Ντουμπάι).

Στη συνέχεια ρωτήσαμε τον Ντόστανιτς αν υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας και μας τόνισε ότι θα γίνει σήμερα ενώ δεν θέλησε να πει παραπάνω λόγια.

Κατόπιν υπήρχε συνάντηση του κ.Κούγια με τον πρόεδρο της κυπελλούχου ΑΕΛ το 1985 κ. Σαμαρά, τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και τον βουλευτή Χρήστο Κέλλα με τους οποίους παρακολούθησε μαζί την αναμέτρηση.

Λογικά μετά τη συμφωνία με τον Ντόστανιτς αναμένεται να έχουμε ανακοινώσεις για την ημερομηνία της έναρξης της προετοιμασίας αλλά και για το έμψυχο δυναμικό που θα  στελεχωθεί τη νέα περίοδο η «βυσσινί» ομάδα.    

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass