Το Διαιτητικό καλεί τον Απόλλωνα Λάρισας να εξοφλήσει τον Συράκο

ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΒΑΘΜΟΙ - ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ ΤΟΝΙΖΕΙ Ο ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ ΠΑΕ, Π. ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝΙΖΕΙ ΟΤΙ «ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΘΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ»

Δημοσίευση: 24 Οκτ 2018 22:09

Απόφαση, σύμφωνα με την οποία η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας καλείται να εξοφλήσει εντός τριών ημερών την οφειλή της προς τον ποδοσφαιριστή Νίκο Συράκο, ειδάλλως θα επιβληθεί ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών, έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Η συγκεκριμένη απόφαση ήρθε λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League, ωστόσο σύμφωνα με τον ισχυρό άνδρα της «κυανόλευκης» ΠΑΕ, Παναγιώτη Μαντζανά, δεν τίθεται κανένα απολύτως θέμα ανησυχίας.
«Η υπόθεση βρίσκεται στη φάση επιβολής ποινής και όχι στη φάση ενεργοποίησης της ποινής. Υπάρχει δηλαδή ένα περιθώριο 15 ημερών. Παρ’ όλα αυτά εμείς εντός των ημερών θα τακτοποιήσουμε το θέμα, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μαντζανάς.
Η οφειλή προς τον ποδοσφαιριστή Νίκο Συράκη ανέρχεται, σύμφωνα με την ΠΑΕ, στο ποσό των 3.000 ευρώ, ενώ εκκρεμούν άλλες οκτώ περιπτώσεις προσφυγών (Ε. Ανδρέου, Παπαζαχαρίας, Καρακατσάνης, Φιρινίδης, Σουλίδης, Ιβανίδης, Τσιλούλης, Μαυριάς), οι οποίες, όπως επισήμανε ο κ. Μαντζανάς βρίσκονται στη διαδικασία της τακτοποίησης, καθώς έχει επέλθει συμβιβασμός με τον δικηγόρο της άλλης πλευράς.
Μάλιστα χθες το βράδυ η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, τονίζοντας ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας. Στην ανακοίνωση αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής:
«Είναι γνωστόν ότι κάποιοι (πρώην πλέον) ποδοσφαιριστές μας, επέλεξαν τον δρόμο της προσφυγής, όμως πρόθεση, τόσου του μεγαλομετόχου κ. Παναγιώτη Μαντζανά όσο και όλης της ΠΑΕ είναι να αποπληρωθούν οι παίκτες για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στον σύλλογο, άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο.
Οι Κανούλας και Δημολιός που έχουν τη νομική επιστασία από τον ΠΣΑΠ, προφορικά μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν με τον κ. Μαντζανά είναι σε διαδικασία συμβιβασμού και αναίρεσης των προσφυγών τις επόμενες ημέρες.
Επίσης για τους Ανδρέου Ι. και Συράκο που επέλεξαν και αυτοί τον δρόμο μέσω των προσφυγών, η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας έχει επιλέξει να μπει άμεσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα και εφόσον λάβει τις προσφυγές στα χέρια της, σε διαδικασία συμβιβασμού με τη δικηγόρο αυτών, τακτοποιώντας και αυτές τις οικονομικές εκκρεμότητες.
Τώρα αναφορικά με τους οκτώ ποδοσφαιριστές που έχουν νομικό εκπρόσωπο τον κ. Ζελελίδη ήτοι οι Ανδρέου Ε., Παπαζαχαρίας, Καρακατσάνης, Φιρινίδης, Σουλίδης, Ιβανίδης, Τσιλούλης, Μαυριάς, ήδη ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας κ. Αργύρης Λίβας μίλησε και συμφώνησε με τον κ. Ζελελίδη και εντός, ίσως και αυτής της εβδομάδος θα καταβληθούν τα μισά χρήματα και έτσι θα ολοκληρωθεί η διαδικασία συμβιβασμού με όλα τα μέτωπα σχεδόν που είχαμε ανοικτά σαν ΠΑΕ.
Έτσι λοιπόν δεν συνάδει καμία ανησυχία από τυχόν δημοσιεύματα, περί αφαίρεση βαθμών ή δημιουργίας εντυπώσεων, ενώ ο σκοπός του μεγαλομετόχου αλλά και των μελών του ΔΣ της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας είναι να υπάρξει πλήρη απαλλαγή από τις περσινές οικονομικές υποχρεώσεις, ούτως ώστε απρόσκοπτα όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα να συγκεντρωθούν στην όσο καλύτερη πορεία της ομάδας μας, φέτος και φυσικά στην επίτευξη των όποιων στόχων έχουν τεθεί, με κυριότερο την δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου που θα προσφέρει θέαμα και θα ευχαριστεί, χωρίς σκοπιμότητες, με την απόδοσή του, τους φιλάθλους μας» καταλήγει η ανακοίνωση.

 

ΤΟ ΓΗΠΕΔΙΚΟ
Σχετικά με το γήπεδο στο οποίο θα διεξαχθεί ο αγώνας του κυπέλλου Ελλάδος με την ΑΕΚ την επόμενη Τετάρτη (31/10), δεν έχει ληφθεί ακόμα επίσημη απόφαση, ωστόσο από την πλευρά της λαρισινής ΠΑΕ γίνονται προσπάθειες να ανάψει το «πράσινο φως» για το στάδιο Αλκαζάρ.
«Ο αγώνας θα διεξαχθεί ή στο στάδιο Αλκαζάρ ή στη Φιλιππούπολη. Γνωρίζουμε το πρόβλημα που υπάρχει στο στάδιο Αλκαζάρ, αλλά δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε τις θύρες για τις οποίες δεν υπάρχει μελέτη στατικότητας. Εάν η περίπτωση του σταδίου Αλκαζάρ δεν σταθεί εφικτή, τότε θα παίξουμε στη Φιλιππούπολη» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μαντζανάς και πρόσθεσε:
«Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Χθες (σ.σ. προχθές) καταβλήθηκε στους παίκτες ο μισθός Οκτωβρίου και σιγά-σιγά ότι άλλες εκκρεμότητες υπάρχουν τακτοποιούνται.
Θέλουμε τον κόσμο να μας στηρίξει την Κυριακή στη Φιλιππούπολη στην πρεμιέρα της Football League με την Κέρκυρα. Θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι με αντίπαλο μία αξιόλογη ομάδα και ευελπιστούμε να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις μας στο φετινό πρωτάθλημα».

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass