5 εκατ. θα στοιχίσει στη Ρεάλ το αντίο του Κασίγιας

Δημοσίευση: 07 Ιουλ 2015 13:25
           

Ικερ Κασίγιας και Ρεάλ Μαδρίτης πλησιάζουν στο τέλος της συνεργασίας τους. Ομως το αντίο του, θα στοιχίσει ακριβά στην ισπανική ομάδα. Ο αρχηγός των Μαδριλένων, θα είναι σύντομα παίκτης της Πόρτο, αρκεί η Ρεάλ Μαδρίτης, όχι μονάχα να τον αφήσει να φύγει χωρίς αντάλλαγμα, αλλά και να συμμετάσχει στη μεταγραφή με ποσό 15 εκατ. ευρώ.

Οι συνομιλίες ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν επιταχυνθεί τις τελευταίες ώρες και αυτό που φαίνεται να απομένει είναι η διευθέτηση των δύο χρόνων συμβολαίου που ενώνει ακόμα Κασίγιας και Ρεάλ. Ο Ισπανός τερματοφύλακας είναι σύμφωνος στην μετακίνηση, μιας και η Πόρτο παίζει στο Champions League, είναι μία ομάδα με πρεστίζ, κορυφαίες εγκαταστάσεις, γνωρίζει τον προπονητή της, Λοπετέγκι (που τον θέλει με κάθε κόστος), στα αποδυτήρια η ισπανική γλώσσα είναι διαδεδομένη, ενώ το Οπόρτο βρίσκεται κοντά στη Μαδρίτη.

Η Πόρτο πρόσφερε συμβόλαιο δύο χρόνων με οψιόν ανανέωσης για ένα ακόμα (εάν τη δεύτερη σεζόν αγωνιστεί σε περισσότερα από 30 ματς) και ετήσιες καθαρές αποδοχές 5 εκατ. ευρώ. Ομως οι "δράκοι" δεν θα χρειαστεί να πληρώσουν τίποτα στην Ρεάλ Μαδρίτης, μιας και η ισπανική ομάδα φαίνεται να παραιτείται των οικονομικών απαιτήσεών της.

Πάντως όπως τόνισε ο εκπρόσωπός του, Κάρλο Κουτρόπια, ο Ικερ Κασίγιας δεν

είναι διατεθειμένος να πάρει λιγότερα χρήματα, από εκείνα που προβλέπει το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, που λήγει το 2017: 6,5 εκατ. ευρώ φέτος (περίπου 13 εκατ. ευρώ μικτά) και 6 εκατ. ευρώ την επόμενη χρονιά (12 μικτά). Στο σύνολο 25 εκατ. ευρώ.

Η Πόρτο πληρώνει 10 εκατ. ευρώ, άρα τα υπόλοιπα 15 εκατ. ευρώ μάλλον θα χρειαστεί να αναλάβει η Ρεάλ Μαδρίτης. "Υπάρχει μια προσφορά από την Πόρτο και ο Κασίγιας είναι ενθουσιασμένος με την προοπτική αυτή. Τώρα πρέπει να περιμένουμε την αντίδραση της Ρεάλ Μαδρίτης», είπε στους δημοσιογράφους ο Κάρλο Κουτρόπια.

"Η Ρεάλ Μαδρίτης -συνέχισε- έχει ήδη μία προσφορά και γνωρίζει την θέληση του Κασίγιας. Στο σημείο αυτό προσπαθούμε να βρούμε ένα σημείο της κατανόησης." Ο Κασίγιας θέλει να κλείσει το θέμα, πριν από την Κυριακή, οπότε ξεκινάει από την Αυστραλία η περιοδεία της Ρεάλ Μαδρίτης, μαζεύοντας τα πράγματά του για το ταξίδι στην έτερη χώρα της Ιβηρικής μετά από 16 σεζόν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass