ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΑΠΟ ΤΗ LA FARM

Στα χέρια του Αλέξης Κούγια οι μετοχές της ΠΑΕ ΑΕΛ

Δημοσίευση: 07 Ιουλ 2015 8:15

 

 

Του Σωτ. Κέλλα

Από χθες οι μετοχές της ΠΑΕ ΑΕΛ είναι στα χέρια του Αλέξη Κούγια που συμφώνησε σε όλα με τον εκπρόσωπο της πρώην (πλέον..) μεγαλομετόχου εταιρίας La Farm Βαγγέλη Πλεξίδα και από σήμερα πιάνει δουλειά με τους δυο συνεργάτες του τον γενικό αρχηγό Θωμά Κυπαρίσση και τον οικονομικό υπεύθυνο Θάνο Αδαμόπουλο.

Χθες ήταν μια μέρα δύσκολη στις διαπραγματεύσεις των δυο πλευρών καθώς το πρωί έδειχνε να μην υπάρχει προσέγγιση και ο κ.Κούγιας ανακοίνωσε έκτακτη συνέντευξη Τύπου, αλλά στη συνέχεια άλλαξαν τα δεδομένα και τελικά στις 6 περίπου το απόγευμα οι δυο πλευρές συμφώνησαν σε όλα.

Μάλιστα ο κ. Κούγιας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση για το τέλος της αγοραπωλησίας: «Ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση του 90% των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ από την εταιρία με την επωνυμία «LITTLE ACRE MILK A.E.» και τον διακριτικό τίτλο «LA FARM A.E.» το 100% της ιδιοκτησίας του προπονητικού κέντρου των Δένδρων και του εξοπλισμού των γραφείων της ΠΑΕ ΑΕΛ στο κέντρο της Λάρισας.

Τη σύμβαση για τη μεταβίβαση υπέγραψε ο νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρίας με την επωνυμία «LITTLE ACRE MILK A.E.» και τον διακριτικό τίτλο «LA FARM A.E.» κύριος Σωτήριος Πλεξίδας του Αθανασίου. Αγοραστής όλων αυτών των περιουσιακών στοιχείων είναι η εταιρία την οποίαν εκπροσωπεί η κεφαλήν του γραφείου μας κύριος Αλέξιος Κούγιας του Χρήστου.

Σήμερα(σ.σ. χθες) για να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση κατεβλήθη στον νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρίας με την επωνυμία «LITTLE ACRE MILK A.E.» και τον διακριτικό τίτλο «LA FARM A.E.» το ποσόν τα οποίο ήταν απαιτητό για τη μεταβίβαση και επεγράφησαν τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα.

Το τυπικό μέρος των μετοχών των μεταβιβάσεων ολοκληρώθηκε σήμερα(σ.σ. χθες) στο δικηγορικό γραφείο του κυρίου Αλεξίου Νικολάου και τα συμβόλαια για τη μεταβίβαση των Δένδρων θα υπογραφούν μέχρι την Παρασκευή σε συμβολαιογραφείο της Λαρίσης.

Λόγω του μεγέθους της συμβάσεως και του χρόνου που απαιτείται για τη σύνταξή τους ματαιώνεται η προαναγγελθείσα για σήμερα (σ.σ. χθες) συνέντευξη του νόμιμου εκπροσώπου της αγοράστριας εταιρίας στο ξενοδοχείο Imperial της Λάρισας. Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί μέχρι την Παρασκευή.

Ο κύριος Αλέξιος Κούγιας θέλει να ευχαριστήσει τόσο τον Βαγγέλη Πλεξίδα όσο και όλη την οικογένεια Πλεξίδα για την αξίωση αυτής της αγοραπωλησίας. Η συμβολαιογραφική μεταβίβαση των Δένδρων θα γίνει μέχρι την Παρασκευή στο συμβολαιογραφείο της Λαρίσης».

Η ανακοίνωση έχει αρκετές διευκρινίσεις με πρώτο ότι ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί η εταιρία που θα αναλάβει την ΠΑΕ αφού η σύστασή της θα γίνει εντός των ημερών.

Ο κ.Κούγιας αμέσως μετά τη συμφωνία αναχώρησε για το Ναύπλιο όπου σήμερα θα παραστεί σε δίκη και θα επιστρέψει το απόγευμα στη Λάρισα.

Αναμένεται να έχει άμεση συνεργασία με τον Θωμά Κυπαρίσση για το θέμα του προπονητή όπου πρώτη επιλογή αποτελεί ο Νίκος Αναστόπουλος με τον οποίο έγινε συζήτηση αλλά δεν μπορούσε να υπάρξει συμφωνία για τον λόγο ότι δεν είχε ξεκαθαρίσει το ιδιοκτησιακό ενώ και ο Νίκος Αναστόπουλος από την άλλη θέλει και αυτός να έχει μια ακόμα καλύτερη εικόνα για τον προϋπολογισμό.

Μάλιστα οι πρώτες συζητήσεις έγιναν μεταξύ του Θωμα Κυπαρίσση και το Νίκου Αναστόπουλου αφού οι δυο άνδρες ήταν γνώριμοι από την κοινή τους παρουσία στα Γιάννενα και τον Πανελευσινιακό.

Πάντως ένα σημείο που τόνισε ο Αναστόπουλος στον Κυπαρίσση είναι ότι για να έρθει θα πρέπει να έχει και την αποδοχή του κόσμου γιατί θέλει να έχει πετυχημένο έργο σε γεμάτο γήπεδο.

Εξελίξεις για το θέμα του τεχνικού θα έχουμε μάλλον μέχρι την Κυριακή.

Στη συνέχεια θα υπάρχει και μεταγραφικό πλάνο αν και αυτή τη στιγμή με την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα έχουν «παγώσει» όλες οι μεταγραφές ποδοσφαιριστών ενώ υπάρχουν πολλοί παίκτες ελεύθεροι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass