ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΛ * ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΜΟΡΑ ΚΑΙ ΧΟΥΜΠΤΣΕΦ

Ξεκούραση, με το μυαλό όμως στη Λαμία

Δημοσίευση: 14 Οκτ 2018 22:09
Λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής στο Nations League,  δεν υπάρχει αγωνιστική δράση στη Super League Λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής στο Nations League, δεν υπάρχει αγωνιστική δράση στη Super League

Μετά από ένα διήμερο κατά το οποίο έγιναν διπλές προπονήσεις, σήμερα οι παίκτες της ΑΕΛ θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, καθώς ο Ιταλός τεχνικός Τζιανλούκα Φέστα τούς έδωσε ρεπό.


Θα επιστρέψουν αύριο κανονικά στο πρόγραμμα των προπονήσεων και το μυαλό είναι στο παιχνίδι με τη Λαμία, το οποίο θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο 20 Οκτωβρίου και ώρα 20:30 στο AEL FC ARENA.
Ένα ματς όπου οι «βυσσινί» θέλουν να κερδίσουν για πολλούς λόγους και ο κυριότερος είναι να ανακάμψουν βαθμολογικά, διότι ακολουθεί μετά από μία εβδομάδα και δεύτερο, εντός έδρας, παιχνίδι με τον ΟΦΗ.
Μέχρι τώρα η ΑΕΛ στις έξι πρώτες αγωνιστικές της Super League πέτυχε δύο νίκες, στην πρεμιέρα με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης και στην 5η αγωνιστική κόντρα στον Παναιτωλικό.
Στόχος της είναι να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, στην αναμέτρηση με τη Λαμία.
Από αγωνιστικής πλευράς, το ευχάριστο είναι πως θα επανέλθει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Μόρας, που ξεπέρασε το πρόβλημα το οποίο αντιμετώπιζε, αλλά και ο αμυντικός Χούμπτσεφ.
Μειώνονται έτσι τα προβλήματα, καθώς είναι δεδομένες οι απουσίες των Νίκου Καρανίκα και Νίκολα Ζίζιτς, οι οποίοι αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη στον αγώνα με την Ξάνθη.
Όσον αφορά στον Άντονι Φατιόν, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες στην αναμέτρηση με την Ξάνθη, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του, στον εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό, για την 9η αγωνιστική της Super League.
Ο μοναδικός παίκτης που απουσιάζει είναι ο διεθνής γκολκίπερ Κρίστινσον, ο οποίος έχει ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής ομάδας της Ισλανδίας.
Αύριο στο πλαίσιο του Nations League θα βρεθούν αντιμέτωπες η Ισλανδία με την Ελβετία.
Σημειώνεται πως λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής στο Nations League, αυτό το Σαββατοκύριακο δεν διεξάγονται αγώνες για το πρωτάθλημα της Super League.

«ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ» ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ
Εκτός από τις κόκκινες, οι πολλές κίτρινες «πονοκεφαλιάζουν» το τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Αναλυτικά, οι παίκτες της ΑΕΛ που έχουν δεχτεί μέχρι τώρα κίτρινες κάρτες, είναι οι παρακάτω:
4 ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Φατιόν Άντονι (θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με τον Λεβαδειακό)
3 ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Νίκος Καρανίκας, Πίτι
2 ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Νίκος Γκόλιας, Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς, Πέταρ Κούνιτς, Λεοζίνιο, Μίλος Ντέλετιτς
1 ΚΙΤΡΙΝΗ: Αλεξάνταρ Γκόικοβιτς, Χρίστοφορ Χούμπτσεφ, Χρήστος Γρομητσάρης, Νίκολα Ζίζιτς, Παναγιώτης Μπάλλας, Αλεξάντρ Κόεφ, Σουάντ Σαχίτι.

Χρήστος Αρχοντούλης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass