ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ

Μάλλον τη Δευτέρα η τελική συμφωνία

*Ο κόσμος της ομάδας περιμένει με αγωνία την εξέλιξη των συζητήσεων

Δημοσίευση: 04 Ιουλ 2015 8:00

 

 

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Μια ημέρα πριν το κρίσιμο δημοψήφισμα για το μέλλον της χώρας μας,  που δεν της αξίζει να περνάει αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές, οι φίλοι της ΑΕΛ περιμένουν με αγωνία για το ποια θα είναι η εξέλιξη των συζητήσεων ανάμεσα στον Βαγγέλη Πλεξίδα και τον Αλέξη Κούγια.

Όπως δείχνουν τα πράγματα, οι συζητήσεις για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ βρίσκονται σε καλό δρόμο και φαίνεται να έχουν μείνει απλά τα τυπικά.

Μάλλον τη Δευτέρα θα «κλειδώσει» η τελική συμφωνία, αλλά αν δεν πέσουν οι υπογραφές καλό θα είναι να διατηρήσουμε κάποιες μικρές επιφυλάξεις  για να δούμε κατά πόσο η ανταλλαγή  των  e-mail, είχε ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου  λοιπόν οι δυο άνδρες έδειξαν πως είναι διατεθειμένοι  να  κάνουν  πράξη  ό,τι συμφώνησαν πριν από λίγες ημέρες, ενώ δεν αποκλείεται να συναντηθούν και νωρίτερα στη Μύκονο καθώς ο Κούγιας κάλεσε την οικογένεια Πλεξίδα στο σπίτι του στο νησί των ανέμων, αν βρίσκεται εκεί ο Τρικαλινός επιχειρηματίας.

Ο κ.Πλεξίδας διευκρίνισε   πως όταν ανοίξουν οι τράπεζες θα τακτοποιηθούν οικονομικά οι  ποδοσφαιριστές που δεν έχουν λάβει ολόκληρο το ποσό των χρημάτων που τους αναλογούν, ενώ  ο κ.Κούγιας ζήτησε περισσότερες λεπτομέρειες για τα συμβόλαιο των ποδοσφαιριστών.

Σε κάθε περίπτωση οι ημέρες περνούν και ο χρόνος αρχίζει σιγά-σιγά να πιέζει,  την  ερχόμενη  εβδομάδα  καλό θα είναι να προχωρήσουν οι διαδικασίες και εν συνεχεία να γίνουν οι μεταγραφές που πρέπει  με νέο πιθανότατα προπονητή στο τιμόνι,  ώστε η ΑΕΛ να πρωταγωνιστήσει την καινούργια αγωνιστική περίοδο.

Το βέβαιο είναι ότι θα έρθουν πολλοί νέοι παίκτες στους «βυσσινί», που  θα δώσουν ιδιαίτερη  βαρύτητα και στην ομάδα Νέων.

ΕΠΙΚΥΡΩΘΗΚΕ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ PLAY –OFF

Στην Super League ανήκουν (και πάλι) τυπικά από  χθες η ΑΕΚ και ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League συνεδρίασε  και αποφασίστηκε να επικυρωθεί ο βαθμολογικός πίνακας των play –off, στα οποία η Ένωση τερμάτισε πρώτη και ο «Γηραιός» δεύτερος, παίρνοντας τα δύο εισιτήρια για την πρώτη κατηγορία.

Την τρίτη και τέταρτη θέση κατέλαβαν ο Απόλλων Σμύρνης και η ΑΕΛ, αντίστοιχα.

Παράλληλα, στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Λίγκας, εγκρίθηκε ομόφωνα ο Διοικητικός και ο Οικονομικός Απολογισμός της αγωνιστικής περιόδου που έφυγε (2014-15).

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν το πώς θα διαμορφωθεί ο χάρτης του προσεχούς πρωταθλήματος. Θέλοντας και μη η διοργανώτρια αρχή θα περιμένει το συμβούλιο της ΕΠΟ, που είναι προγραμματισμένο για τις 8 Ιουλίου. Αξιοσημείωτο ότι μετά την επικύρωση της βαθμολογίας της Superleague, η Football League θα ζητήσει από τις ομάδες που υποβιβάστηκαν να δηλώσουν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα, δίνοντάς τους διορία 72 ωρών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass