Επίσημη «πρώτη» του Απόλλωνα Λάρισας

Σήμερα στις 19:00 στη Φιλιππούπολη

Δημοσίευση: 06 Αυγ 2018 15:04

Ξεκινάει σήμερα το απόγευμα και επίσημα η φετινή ποδοσφαιρική χρονιά για τον Απόλλωνα Λάρισας, με προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί στις 19:00, στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.

Στην προπόνηση θα δώσουν το παρών όλοι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της λαρισινής ομάδας που βρίσκονται στο ρόστερ των «κυανόλευκων», μέχρι στιγμής.

Και ο λόγος γίνεται για τους παίκτες που παρέμειναν στο έμψυχο υλικό του Απόλλωνα από την περσινή χρονιά, αλλά και για τους νέους που έχουν ήδη έρθει υπογράφοντας τα συμβόλαιά τους.

Φυσικά στην «πρώτη» θα υπάρξουν και κάποια γνωστά ονόματα παικτών που όμως βρίσκονται στη διαδικασία επιλογής, αφού τους δει, του τεχνικού κ. Μαρσέλο Τροΐζι.

Πριν την προπόνηση θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός.

- Αύριο Τρίτη (07/08) καλούνται σε συγκέντρωση όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων Κ-19 της ΠΑΕ Απόλλων να βρίσκονται στο γήπεδο Φιλιππούπολης στις 7.30 μ.μ. προκειμένου να ξεκινήσει και η δική τους προετοιμασία.

-Αξίζει να σημειωθεί ότι την Τετάρτη (08/08) και την Πέμπτη (09/08) θα πραγματοποιηθούν δοκιμές ποδοσφαιριστών για τον πλήρη καταρτισμό της ομάδας Κ-19 για γεννηθέντες 1999, 2000, 2001 και 2002 (τηλέφωνο επικοινωνίας 693 6060 141) σε ώρα και τόπο που θα ανακοινωθεί εκ νέου.

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ

Ο ΓΕΝ. ΑΡΧΗΓΟΣ

ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ

Την παραίτησή του από το δ.σ. της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας έκανε γνωστή ο γενικός αρχηγός της ομάδας, εκθειάζοντας το έργο του νυν προέδρου Παναγιώτη Μαντζανά.

Αναλυτικά στην επιστολή του επισημαίνει τα εξής: «Θα ήθελα με την παρούσα επιστολή να αναφέρω την παραίτησή μου από το πόστο του γενικού αρχηγού του Απόλλωνα Λάρισας τον οποίο είχα την τιμή να υπηρετήσω ως ποδοσφαιριστής παλαιότερα, αλλά και ως γενικός αρχηγός πρόσφατα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα έναν μεγάλο άνθρωπο και παράγοντα, έναν πραγματικό φίλο, τον πρόεδρο Παναγιώτη Ματζανά. Έναν μεγάλο πρόεδρο ο οποίος εμένα προσωπικά σαν παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα με έχει κάνει υπερήφανο με το μεγάλο του κατόρθωμα να πάρει τον Απόλλωνα από την 2η ερασιτεχνική κατηγορία του νομού και να τον φτάσει να αγωνίζεται δίπλα σε ιστορικές ομάδες της Ελλάδος όπως ο Άρης, ο ΟΦΗ, η Παναχαϊκή, η Δόξα Δράμας, ο Πανσεραϊκός, τα Τρίκαλα, η Καλαμαριά κι άλλες ομάδες. Έναν άνθρωπο ο οποίος μάτωσε και ματώνει οικονομικά για τον Απόλλωνά μας.

Για όλους αυτούς τους λόγους θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι ο άνθρωπος αυτός αξίζει τη στήριξη της Φιλιππούπολης αλλά και όλης της Λάρισας γιατί αυτά που έχει κάνει είναι πολλά και μεγάλα και ξέρω ότι έχει τη διάθεση να κάνει ακόμη περισσότερα.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω για την άψογη συνεργασία τους Γιώργο Λιότσιο, Γιώργο Βεβή, την Στεφανία Παπαστάθη, τη σημαία του Απόλλωνα Παναγιώτη Δοξόπουλο, τον μεγάλο αρχηγό της ομάδας Κώστα Χατζή, τον Κώστα Κουρτεσιώτη, τον Κώστα Σκούπρα και τα άλλα παιδιά, όπως και τον γυμναστή Αλέκο Κούρτογλου για τον οποίο είναι τυχερός ο Α.Ο. Σελλάνων που τον έχει πλέον προπονητή.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο του Απόλλωνα για τη στήριξη και την αγάπη που δείξανε στο πρόσωπό μου, να ξέρουν ότι κι εγώ τους λατρεύω.

Όλοι μαζί κοντά στον Απόλλωνα γιατί μας έχει κάνει περήφανους και «μάγκες» .

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass