Ενίσχυση σε όλες τις γραμμές θέλει η ΑΕΛ

ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ «ΒΥΣΣΙΝΙ» - ΠΙΘΑΝΗ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΗ

Δημοσίευση: 31 Ιουλ 2018 22:40

Μεταγραφές ετοιμάζει η ΠΑΕ ΑΕΛ το επόμενο διάστημα, καθώς η ομάδα σύμφωνα με τη μέχρι τώρα εικόνα της στα φιλικά παιχνίδια, έδειξε πως χρειάζεται να ενισχυθεί το ρόστερ της, ώστε να έχει ένα δυνατό σύνολο την καινούργια αγωνιστική περίοδο.

Ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου με τους συνεργάτες του στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας που έγινε στο Καρπενήσι και στα έως τώρα φιλικά παιχνίδια που δόθηκαν, εντόπισαν τις αδυναμίες και πού χρειάζεται προσθήκες η ομάδα.
Όπως αναφέρουν λοιπόν πληροφορίες, οι «βυσσινί» σχεδιάζουν να ενισχύσουν όλες τις γραμμές, για να υπάρχουν αρκετές λύσεις και επιλογές, σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.
Στόχος λοιπόν είναι να αποκτηθούν συνολικά πέντε ακόμη ποδοσφαιριστές, ήδη έχουν γίνει συζητήσεις και δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε, να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις.
Κατά τα άλλα, μετά το διήμερο ρεπό που δόθηκε στους παίκτες για να ξεκουραστούν, σήμερα το απόγευμα επιστρέφουν στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων, για να ξεκινήσει το τρίτο και τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας.
Προβλήματα τραυματισμών δεν υφίστανται και όλοι οι παίκτες ακολουθούν με διάθεση το πρόγραμμα των προπονήσεων.
Όσον αφορά τώρα στην πιθανή μετάθεση της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Super League που όπως φαίνεται δεν θα είναι στις 25-26 Αυγούστου, ίσως και να είναι καλό για την ΑΕΛ, διότι έχει πολλά νέα πρόσωπα και για να γίνει η κατάλληλη χημεία, χρειάζεται να περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα, προκειμένου να προσαρμοσθούν.
Όμως και να ξεκινήσει τη συγκεκριμένη ημερομηνία όπως αρχικά έχει προγραμματιστεί το πρωτάθλημα, στην ΑΕΛ θα επιδιώξουν να βρίσκεται στον καλύτερο βαθμό ετοιμότητας.
Άλλωστε στον ένα μήνα έως τώρα της προετοιμασίας παλιοί και νέοι παίκτες προσπαθούν να αφομοιώσουν αυτά που ζητάει ο προπονητής τους Σωτήρης Αντωνίου, όμως όσο περνάνε οι ημέρες, τόσο καλύτερα αναμένεται πως θα είναι τα αποτελέσματα, μέσα από τις προπονήσεις αλλά και τα δυνατά φιλικά παιχνίδια που θα ακολουθήσουν.
ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΗ
Εν τω μεταξύ, αργά το βράδυ έγινε χθες γνωστό πως το φιλικό παιχνίδι με τον ΟΦΗ που έχει προγραμματιστεί να γίνει το ερχόμενο Σάββατο 4 Αυγούστου στο Ηράκλειο, οδηγείται προς ματαίωση.
Ο λόγος είναι η μη εύρεση αεροπορικών εισιτηρίων για το Ηράκλειο, καθώς οι αδειούχοι του Αυγούστου έχουν φροντίσει από καιρό για τις διακοπές τους στην Κρήτη και έτσι είναι δύσκολο να βρεθούν εισιτήρια. Από την ΠΑΕ ΑΕΛ πάντως καταβάλλονται μεγάλες προσπάθειες για να βρεθεί λύση και να μεταβεί η λαρισινή ομάδα στο Ηράκλειο.
Σήμερα λοιπόν θα γίνει γνωστό εάν αναβληθεί τελικά το φιλικό παιχνίδι με τον ΟΦΗ, από τον οποίο η ΑΕΛ ηττήθηκε με 1-0 στο Καρπενήσι, στην πρώτη μεταξύ τους φετινή φιλική αναμέτρηση.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass