Ανακοίνωσε Χρ. Νάτση ο Δαμασιακός

Δημοσίευση: 31 Ιουλ 2018 16:02

Τη φανέλα του Δαμασιακού θα φοράει τη φετινή αγωνιστική σεζόν ο Χρήστος Νάτσης. Πρόκειται για μία αξιόλογη μεταγραφική κίνηση, καθώς ο 28χρονος κεντρικός αναμένεται να συμβάλει ουσιαστικά στην επιτευξη των στόχων της ομάδας και να δώσει λύσεις στον τεχνικό Νίκο Χρόνη στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Πλέον οι «κυανόλευκοι» με δύο ακόμα προσθήκες (που θα ακολουθήσουν) θα συμπληρώσουν το ρόστερ ενόψει του φετινού μαραθωνίου της Α’ ΕΠΣΛ.
Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Ο Δαμασιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Χρήστου Νάτση. Μια σημαντική μεταγραφική επιτυχία για την ομάδα του Δαμασιακού που αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στην υλοποίηση των στόχων της ομάδας.
Ο 28χρονος, με πλούσια εμπειρία και δυνατές παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο, αναμένεται να δώσει πολύτιμες λύσεις στον Νίκο Χρόνη, στις θέσεις της μεσαίας γραμμής όπου αγωνίζεται.
Ο Χρήστος Νάτσης προέρχεται από τον Τύρναβο, όπου έπαιξε στη Δ' Εθνική, πέρασε με επιτυχία και από τον Τοξότη Λάρισας, τον Π.Ο. Ελασσόνας, τα Τρίκαλα, τον Δωτιέα Αγίας και τον Απόλλωνα Λάρισας.
Η Διοίκηση της ομάδας και ο προπονητής τον καλωσορίζουν στον ΑΟΔ και του εύχονται υγεία και επιτυχίες με την ομάδα».
Ο Χρήστος Νάτσης στις πρώτες δηλώσεις ως παίκτης του Δαμασιακού είπε:
«Ευχαριστώ τη Διοίκηση και τους πρώην συμπαίκτες μου για τη συνεργασία που είχαμε. Φεύγω σαν φίλος και ελπίζω ο Τύρναβος 2005 να φτάσει εκεί όπου πραγματικά αξίζει, δηλαδή πολύ ψηλά.
Έρχομαι σε μια ομάδα που τη γνωρίζω πολύ καλά, παίκτες και διοίκηση. Ελπίζω με τον ερχομό μου να υλοποιήσουμε τους στόχους της ομάδος, αλλά και τους δικούς μου στόχους. Ευχαριστώ τη Διοίκηση και τον προπονητή που με επέλεξαν και με εμπιστεύτηκαν, αλλά πρώτα από όλα εύχομαι υγεία σε όλους μας, αλλά και να πάμε ψηλά, με πολλή δουλειά».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass