ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ LA FARM

Εν αναμονή ο Αλέξης Κούγιας

* Με e-mail που απέστειλε στον κ. Πλεξίδα ζήτησε να μάθει σε ποιο συμβολαιογραφείο στα Τρίκαλα θα γίνει η μεταβίβαση

Δημοσίευση: 30 Ιουν 2015 10:36

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Μια σειρά συναντήσεων είχε το Σαββατοκύριακο στη Λάρισα ο Αθηναίος ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας μέσα σε πολύ καλό κλίμα και σε μια προσπάθεια να μπει δυναμικά στον κοινωνικό ιστό της πόλης. Έμεινε πολύ ευχαριστημένος από το θετικό περιβάλλον που υπάρχει και πλέον περιμένει σήμερα να ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος της μεταβίβασης των μετοχών της La Farm, για να αναλάβει και επίσημα τις τύχες της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Μετά τη συμφωνία που επήλθε την περασμένη Πέμπτη στην κοινή ανακοίνωση των δυο, μεταξύ άλλων αναφέρονταν τα εξής: «Τα πληρεξούσια συμβόλαια προς τον κο Κούγια για τη μεταβίβαση των μετοχών της LA FARM θα συνταχτούν την Τρίτη 30/06/2015, σε συμβολαιογραφείο των Τρικάλων.

Ο κος Βαγγέλης Πλεξίδας ζήτησε προθεσμία μέχρι την ημέρα της συντάξεως του πληρεξουσίου, για να αποφασίσει αν η εταιρεία LA FARM θα διατηρήσει ποσοστό συμμετοχής, τόσο στο μετοχικό κεφάλαιο της ΑΕΛ όσο και στο προπονητικό κέντρο δεσμευόμενος ότι σε κάθε περίπτωση η εταιρεία του θα αποτελέσει χορηγό της ΑΕΛ».

*Χθες πάντως δεν εμφανίσθηκε ο κ. Πλεξίδας -όπως ανέφερε ο κ. Κούγιας -, σε προγραμματισμένο ραντεβού που είχαν το μεσημέρι και το απόγευμα του απέστειλε e-mail, με το οποίο ζητούσε να μάθει σε ποιο συμβολαιογραφείο στα Τρίκαλα και ποια ώρα, θα γίνει η μεταβίβαση

Μέχρι το βράδυ δεν είχε πάρει απάντηση, αλλά περίμενε ότι κάποια στιγμή ο κ. Πλεξίδας θα επικοινωνήσει μαζί του για να προχωρήσουν οι διαδικασίες έτσι ώστε αύριο να γίνει η επίσημη ανακοίνωση της αγοροπωλησίας της ΠΑΕ ΑΕΛ, όπως συμφώνησαν εξάλλου και έκαναν γνωστό οι δυο άνδρες.

*Όσον αφορά τώρα στο θέμα προπονητή και των παικτών που πρόκειται να έρθουν στην ΑΕΛ, ο κ. Κούγιας επισήμανε ότι μετά τη ολοκλήρωση σήμερα και αύριο των παραπάνω διαδικασιών για την μεταβίβαση των μετοχών, θα υπάρξουν σύντομα νέα και για το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας.

Πάντως τόνισε ότι με τα όσα τελευταία συμβαίνουν στη χώρα μας, καθιστούν δύσκολη την προσέγγιση ξένων παικτών για μεταγραφή και αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση η ΑΕΛ θα ενισχυθεί κατά κύριο λόγο με αξιόλογους Έλληνες παίκτες, στην προσπάθεια που θα γίνει για να διεκδικήσουν οι «βυσσινί» τη νέα αγωνιστική περίοδο, την άνοδο από τη Football League στη Σούπερ Λίγκα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass