ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΩΤΙΕΑ ΑΓΙΑΣ – ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Συζητήθηκε πλάνο για νέα διοίκηση

*Ενώ την ερχόμενη Κυριακή ο Οικονόμος Τσαριτσάνης θα έχει το δικό του διοικητικό «δημοψήφισμα» με τον πρόεδρο κ. Χρ. Μουλτσιά να εκτιμά ότι θα ανάψει το πράσινο φως για τη συγκρότηση νέου Δ.Σ.

Δημοσίευση: 30 Ιουν 2015 10:33

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Εβδομάδα εξελίξεων αναμένεται η εβδομάδα που διανύουμε για την ομάδα του Δωτιέα Αγιάς, σε ό,τι αφορά στο διοικητικό κομμάτι. Στην τελευταία συνάντηση των μελών του συλλόγου, η οποία έγινε σε πολύ καλό κλίμα και με θετικά μηνύματα για την εξεύρεση λύσης στο διοικητικό, συγκροτήθηκε το πλάνο πάνω στο οποίο θα γίνουν οι επόμενες κινήσεις. Σύμφωνα λοιπόν με το συγκεκριμένο πλάνο, αποφασίστηκε η συμμετοχή 30 ατόμων, παλιών και νέων διοικητικών που θα επανδρώσουν το νέο διοικητικό σχήμα και οι οποίοι θα καταβάλουν συγκεκριμένο ποσό, προκειμένου να δημιουργηθεί το κεφάλαιο για να κινηθεί η ομάδα. Η εξέλιξη αυτή τουλάχιστον σε θεωρητικό επίπεδο δείχνει ότι υπάρχει η βούληση και το σθένος να γίνει ένα νέο ξεκίνημα και κατά συνέπεια αρχίζει να διαφαίνεται φως στο τούνελ.

Το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση, θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις που θα ληφθούν στην προγραμματισμένη για την ερχόμενη Πέμπτη συνάντηση, στην οποία αναμένεται να οριστικοποιηθούν οι επόμενες κινήσεις. Κατά συνέπεια την ερχόμενη Πέμπτη θα είναι –εκτός απροόπτου- το τελικό ραντεβού για τα διοικητικά που αποτελούν το πρώτο και βασικό στάδιο για την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Τη σκυτάλη στη συνέχεια θα πάρει το θέμα του προπονητή, για το οποίο η νέα διοίκηση θα ξεκινήσει τον κύκλο των συζητήσεων από τον Μίλτο Ζιάκα, στο πρόσωπο του οποίου υπάρχει αμέριστη εμπιστοσύνη.

Σε ό,τι αφορά στο έμψυχο δυναμικό οι πρώτες αλλαγές αφορούν μία σειρά αποδεσμεύσεων στις οποίες προχώρησε η απερχόμενη διοίκηση. Συγκεκριμένα ελευθέρας δόθηκε στους Σταυράκη, Γκίκα (που πήγαν στη Νίκη Βόλου), Πετρουζέλλη (βρίσκεται σε συζητήσεις με την Πύδνα Κίτρους), Κουρδή (ο οποίος όπως αναφέρουν οι πληροφορίες έχει συμφωνήσει με τον Απόλλωνα Λάρισας), Κόκκα και Κράβαρη.

ΧΡ. ΜΟΥΛΤΣΙΑΣ: «Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ

ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ»

Στην τελική ευθεία για την εξεύρεση λύσης στο διοικητικό φαίνεται να βρίσκεται και ο Οικονόμος Τσαριτσάνης. Μετά από μία άκαρπη πρώτη προσπάθεια, ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Χρήστος Μουλτσιάς τόνισε ότι την ερχόμενη Κυριακή ο Οικονόμος θα διεξάγει το δικό του διοικητικό «δημοψήφισμα» και εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα ανάψει το πράσινο φως για τη συγκρότηση της νέας διοίκησης.

«Βρισκόμαστε σε διεργασίες ως προς το διοικητικό αλλά πιστεύω ότι θα βρεθεί η λύση. Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης θα βρει τον δρόμο του» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μουλτσιάς και πρόσθεσε:

«Πρέπει να κινητοποιηθούν όλοι και να καταλάβουν ότι δεν μπορεί να πέσει όλο το βάρος σε ένα άτομο, ειδικά σε επίπεδο Γ’ Εθνικής αλλά και σε τέτοιες μέρες που διανύουμε. Κάναμε την πρώτη γενική συνέλευση αλλά η συμμετοχή δεν ήταν αυτή που θα θέλαμε. Μόνο οι ίδιοι και οι ίδιοι. Όπως και να χει το θέμα πιστεύω ότι μέχρι την ερχόμενη Κυριακή να έχουμε βρει λύση» κατέληξε ο κ. Μουλτσιάς.

Σε ό,τι αφορά στις αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν έχει γίνει μέχρι τώρα κάποια αποδέσμευση. Εκτιμάται ότι οι πρώτες κινήσεις θα ξεκινήσουν μετά την οριστικοποίηση της νέας διοίκησης αν και όπως τόνισε ο κ. Μουλτσιάς εάν παρουσιαστεί οτιδήποτε το αξιόλογο για οποιονδήποτε παίκτη δεν πρόκειται η διοίκηση να σταθεί εμπόδιο, ενώ σε ότι αφορά στο θέμα του προπονητή, εάν όλα πάνε καλά, την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει συνάντηση με τον τεχνικό Κώστα Κατσάρα, που βρίσκεται τα δύο τελευταία χρόνια στο «τιμόνι» του Οικονόμου, και το έργο του οποίου κρίνεται ικανοποιητικό.

ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ

ΤΩΝ ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Εν τω μεταξύ μετά την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ να κάνει δεκτή την εισήγηση του Μ. Τζανόπουλου για αύξηση σε 28 (από 14) των ομάδων που θα προβιβάζονται στη Γ’ Εθνική Κατηγορία από τη νέα αγωνιστική περίοδο, μέσω του Πρωταθλήματος Πρωταθλητριών ΕΠΣ, δηλαδή οι δύο πρώτοι, εκτιμάται ότι ο αριθμός των υποβιβαζομένων ομάδων από την Γ’ Εθνική στο τοπικό τη νέα σεζόν θα αυξηθεί ανάλογα. Σύμφωνα με τις ίδιες εκτιμήσεις υπολογίζεται ότι στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής το δρόμο του υποβιβασμού θα πάρουν 7 ή 8 ομάδες ανά όμιλο δηλαδή οι διπλάσιες απ’ ό,τι φέτος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass