Ο Σεροπιάν αναλαμβάνει τον ΟΦΗ

Δημοσίευση: 29 Ιουν 2015 20:07
           

Ο Μουράτ Σεροπιάν θα είναι ο νέος προπονητής του ΟΦΗ στη Β΄ εθνική κατηγορία. Η κρητική ΠΑΕ ανακοίνωσε σήμερα τη συνεργασία με τον 45χρονο τεχνικό, ο οποίος δήλωσε: «Υπάρχει μια προφορική συμφωνία με τη διοίκηση του ΟΦΗ και θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Είναι μεγάλη τιμή και πρόκληση για την καριέρα μου το μέγεθος ΟΦΗ. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι σκληρή δουλειά για να επανέλθει ο ΟΦΗ εκεί που ανήκει. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Θα χρειαστούμε τύχη, δουλειά και εμπιστοσύνη από όλους, σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Ο κόσμος του ΟΦΗ θα παίξει μεγάλο ρόλο σε αυτό.

Θέλουμε μια ομάδα συσπειρωμένη και τον κόσμο 12ο παίκτη στην προσπάθεια μας. Τα παραδείγματα της ΑΕΚ και του Άρη, είναι σημαντικά για μας. Θα κρατήσουμε τα θετικά, θα αποβάλλουμε τα αρνητικά και θα κάνουμε αυτό που χρειάζεται για να αποφύγουμε τις δυσκολίες, ώστε ο ΟΦΗ να επιστρέψει σύντομα εκεί που αξίζει να βρίσκεται».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass