Συνεχίζει στον Δαμασιακό ο τεχνικός Νίκος Χρόνης

ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΩΝ

Δημοσίευση: 27 Ιουν 2018 16:17

Στην ανανέωση της συνεργασίας με τον τεχνικό Νίκο Χρόνη προχώρησε η διοίκηση του Δαμασιακού, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ τοπικής κατηγορίας.

Παράλληλα συνεχίζουν στην ομάδα οι παίκτες του βασικού κορμού της περσινής περιόδου, ενώ θα αποκτηθούν 2-3 ποδοσφαιριστές για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ.
Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου έχει ως εξής: «Ο Αθλητικός Όμιλος Δαμασιακός ανακοινώνει πως μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας και την άνετη παραμονή της στη Α’ κατηγορία, αποφάσισε να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον προπονητή Νίκο Χρόνη και μαζί προχωράνε στο σχεδιασμό της νέας χρονιάς.
Μέχρι στιγμής ανανέωσαν και παραμένουν στην ομάδα οι ποδοσφαιριστές Θ. Τσιάλτας, Γ. Ιωαννίδης, Γ. Γεωργαντζίας, Δ. Μουσιάρης καθώς και οι Σ. Σουγλής, Δ. Μιγδάνης, και ο Χ. Ντόκος. Φυσικά στην ομάδα παραμένουν και όλοι οι γηγενείς (Δαμασιώτες) παίκτες που αποτελούν τη «ραχοκοκαλιά» του Δαμασιακού.
Στόχος διοίκησης και προπονητή, είναι η στελέχωση της ομάδας με 3-4 ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, έτσι ώστε να δυναμώσει το ρόστερ. Η προετοιμασία του Δαμασιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο, θα γίνει στο γήπεδο της ομάδας «Δ. Μουσιάρης - Α. Ζέρμας» και είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 30 Ιουλίου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass