ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Ο.Α.Λ.

Υπέροχο θέαμα από φορμαρισμένους τενίστες

* Έπεσε η αυλαία του τουρνουά Κεντρικής Ελλάδος με συναρπαστικούς τελικούς

Δημοσίευση: 28 Ιουν 2015 8:14

 

 

 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν και φέτος οι αγώνες του «Ανοικτού Πρωταθλήματος Τένις Κεντρικής Ελλάδος», που διοργάνωσε ο Ο.Α.Λ. στις εγκαταστάσεις του.

Οι τελικοί, που είχαν αντιπάλους τους πιο φορμαρισμένους τενίστες της Κεντρικής Ελλάδος, αποζημίωσαν με το παραπάνω τους πολλούς φίλους του αθλήματος που τους παρακολούθησαν. Αναλυτικότερα έγιναν οι αγώνες:

•ΤΕΛΙΚΟΣ OPEN ΑΝΔΡΩΝ

Δαγκλής Π. – Μισδραχής Λ. : Οι δύο αυτοί δεκαπεντάχρονοι νεαροί αθλητές ήταν χάρμα ιδέσθαι και αν συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο την προσπάθειά τους, γρήγορα θα τους δούμε στην κορυφή του ελληνικού τένις. Ενθουσίασαν τους πάντες με τον αγώνα τους και καταχειροκροτήθηκαν από όλους. Το παιχνίδι τους είχε φάσεις που τις βλέπουμε σε μεγάλα τουρνουά. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι και οι δύο βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της πανελλήνιας κατάταξης στην κατηγορία τους. Νικητής του τελικού ήταν ο Λ. Μισδραχής, που φάνηκε πιο έτοιμος και με καλύτερη ψυχολογία, αφού την περασμένη βδομάδα κατέκτησε την πρώτη θέση στα μονά και τη δεύτερη στα διπλά στο Εθνικό πρωτάθλημα που έγινε στη Νάουσα.

•ΤΕΛΙΚΟΣ ΜΟΝΟΥ ΑΝΔΡΩΝ 25-45

Μπέλτσιος Β. – Σιόρμπας Δ.: Ο τελικός αυτός ήταν εμφύλιος, αφού έγινε μεταξύ δύο μελών του ομίλου. Παίχτηκε πολύ ωραίο τένις, που εκτός από δύναμη και τεχνική, διακρίθηκε και για την τακτική παιχνιδιού των δύο παικτών, οι οποίοι γνώριζαν πολύ καλά ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Ύστερα από μεγάλες ανατροπές στο δεύτερο σετ ο Μπέλτσιος, που προηγήθηκε με 5-2 στα game, τελικά το έχασε 7-5 και ο Δ. Σιόρμπας, που κέρδισε και το πρώτο σετ αναδείχθηκε πρωταθλητής προσθέτοντας ακόμα ένα κύπελλο στη μεγάλη συλλογή του.

•ΤΕΛΙΚΟΣ ΜΟΝΟΥ ΑΝΔΡΩΝ 45+

Γκόλτσιος Χ. – Μελαχροινός Δ.: Ο Λαρισαίος Γκόλτσιος και ο Βολιώτης Μελαχροινός, με παρουσία στο χώρο του τένις πάνω από τριάντα χρόνια ο καθένας, έπαιξαν ως έφηβοι από άποψη αντοχής και ως μεγάλοι τενίστες από άποψη τεχνικής. Νικητής ήταν ο πολύ σταθερός Δ. Μελαχροινός, που δίκαια κατέκτησε τον τίτλο με βάση και τη συνολική του εικόνα στο τουρνουά.

•ΤΕΛΙΚΟΣ ΜΟΝΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ζαγάρα Ε. – Γιαννούκα Β.: Πολύ ωραίος τελικός ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες παίκτριες του νομού μας, πράγμα που μαρτυρείται και από την πορεία τους μέχρι τον τελικό, με νικήτρια τη Γιαννούκα.

*Μετά τη λήξη των τελικών, έγινε η απονομή των κυπέλλων στους νικητές και ακολούθησε η καθιερωμένη δεξίωση. Πριν από την απονομή, ο πρόεδρος του ομίλου κ. Ζαγάρας Ν., συνεχάρη τους νικητές καθώς και όλους όσοι πήραν μέρος στους αγώνες για την τενιστική τους συμπεριφορά. Ευχαρίστησε και συνεχάρη επίσης και όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης για την άρτια διεξαγωγή των αγώνων. Τέλος, ευχαρίστησε τόσο τους θεατές που με την παρουσία τους έδιναν ένα επιπλέον κίνητρο στους παίκτες για καλύτερη εμφάνιση, όσο και την εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» για την προβολή του αθλήματος, που βοηθάει τα μέγιστα στην προσπάθεια που κάνουν όλοι οι όμιλοι της πόλης μας για τη διάδοσή του. Έκλεισε την ομιλία του ευχόμενος σε όλους καλό καλοκαίρι, ανανεώνοντας το ραντεβού για το 7ο Ανοικτό Πρωτάθλημα Τένις Κεντρικής Ελλάδος, που θα διοργανώσει και τη νέα χρονιά ο Ο.Α.Λ. στις εγκαταστάσεις του.

ΛΕΖΑΝΤΕΣ

1)Τα μέλη του δ.σ. με τους νικητές των αγώνων

2) Ο πρόεδρος του Ομίλου κ. Νίκος Ζαγάρας απευθύνει χαιρετισμό

3)Οι φιναλίστ των μονών σε όλες τις κατηγορίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass