Αρχισε ο χορός των ανανεώσεων στον Ερμή Αγιάς

ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΛΟΛΑΣ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΤ. ΠΕΡΚΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΥΣ»

Δημοσίευση: 05 Ιουν 2018 22:07

Ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν στον Ερμή Αγιάς άρχισε. Οι «κυανόλευκοι» μετά από μία πολύ καλή πορεία στην ιστορική πρώτη συμμετοχή τους στην Α2 Εθνική, ετοιμάζουν τα πλάνα τους με στόχο να πετύχουν το κάτι παραπάνω και να εδραιωθούν στην κατηγορία.


Μετά την παραμονή στον προεδρικό θώκο του Θ. Ριζούλη, αλλά και των συνεργατών του στα υπόλοιπα πόστα της διοίκησης, οι άνθρωποι του συλλόγου προχώρησαν στις πρώτες ανανεώσεις.
Συγκεκριμένα, όπως είχε αποκαλύψει η «Ε», ο Στέφανος Πέρκος παραμένει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μετά την σύντομη, αλλά άκρως επιτυχημένη παρουσία του την περσινή σεζόν. Ο Μακεδόνας τεχνικός κοουτσάρισε τον Ερμή στα τελευταία έξι παιχνίδια του περσινού πρωταθλήματος και με το σερί των πέντε νικών, που πέτυχε, σφράγισε την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία. Μαζί με τον Στέφανο Πέρκο ανανέωσαν ο βοηθός προπονητής Γιώργος Παππάς (για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ενώ έχει θητεύσει και παλιότερα στον σύλλογο) και ο γυμναστής Κώστας Δούικας (για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν).
Σε ό,τι αφορά στο ρόστερ της ομάδας, ο φυσικός ηγέτης Νέστορας Κόμματος θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Ερμή Αγιάς για πέμπτη σερί σεζόν (βρίσκεται στην ομάδα από την τελευταία χρονιά στην Α1 ΕΣΚΑΘ). Ο 41χρονος πλέον πρωταθλητής Ευρώπης με τη Μακάμπι αγωνίστηκε σε 21 παιχνίδια και ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας πετυχαίνοντας 326 πόντους, δεύτερος στα ριμπάουντ (και ενδέκατος στην κατηγορία) με 200, εκ των οποίων 161 αμυντικά και 39 επιθετικά, δεύτερος στις ασίστ (και 15ος στην κατηγορία) με 94, τρίτος στα κλεψίματα με 26 και δεύτερος στις τάπες (23ος στην κατηγορία) με 10, ενώ είχε 105 κερδισμένα φάουλ (δεύτερη καλύτερη επίδοση στην ομάδα και 19η στην περσινή Α2).
Εξίσου πολύ μεγάλη επιτυχία για τους «κυανόλευκους» είναι και η ανανέωση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Λόλα. Ο Λαρισαίος σέντερ αποκτήθηκε πέρσι από τον Ερμή και θα δώσει το «παρών» για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.
Η συμβολή του ήταν ιδιαίτερα σημαντική, καθώς ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας με εξαιρετικές επιδόσεις σε συνολικά 29 παιχνίδια που αγωνίστηκε.
Συγκεκριμένα, αναδείχτηκε δεύτερος σκόρερ με 322 πόντους, πρώτος ριμπάουντερ (και πέμπτος στην κατηγορία) με 217, εκ των οποίων 153 αμυντικά και 64 επιθετικά, πέμπτος στις ασίστ με 34, τρίτος στα κλεψίματα με 26 και τρίτος στις τάπες με 6, ενώ είχε 109 κερδισμένα φάουλ (πρώτη καλύτερη επίδοση στην ομάδα και 16η στην κατηγορία). Επίσης, τη συνεργασία του με τον Ερμή Αγιάς ανανέωσε και ο γκαρντ-πλέι μέικερ, Λέων Τριανταφύλλου, ο οποίος θα αγωνιστεί για τρίτη σερί χρονιά στους «κυανόλευκους».
Στα 27 παιχνίδι που αγωνίστηκε πέτυχε 284 πόντους (τρίτος σκόρερ της ομάδας), μάζεψε 39 ριμπάουντ (27 αμυντικά και 12 επιθετικά), μοίρασε 53 ασίστ (τρίτη καλύτερη επίδοση στην ομάδα), είχε 19 κλεψίματα (πέμπτη επίδοση στην ομάδα), μία τάπα και 55 κερδισμένα φάουλ.

 

ΤΟ ΓΗΠΕΔΙΚΟ
Σχετικά με την έδρα του Ερμή Αγιάς τη νέα αγωνιστική σεζόν και την επιθυμία που εκδήλωσε η διοίκηση για το κλειστό της Νεάπολης, λόγω των εργασιών που θα λάβουν χώρα στο κλειστό της Αγιάς, ο πρόεδρος του συλλόγου, Θ. Ριζούλης, είχε μία πρώτη επαφή με τον πρόεδρο της διοικούσας Επιτροπής του ΕΑΚΛ, Γ. Κωσταρόπουλο. Τα μηνύματα είναι θετικά από την πρώτη συζήτηση που έγινε, ωστόσο αναμένεται να υπάρξει συνάντηση των δύο ανδρών εντός της εβδομάδας προκειμένου να εξετασθούν κάποιες ακόμα λεπτομέρειες πριν οριστικοποιηθεί το θέμα.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass