ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΕΛ:

Μια πίκρα... γλυκιά

Δημοσίευση: 20 Απρ 2018 21:17

Ως μία πίκρα... γλυκιά, που τους βρίσκει στεναχωρημένους, αλλά συγχρόνως και υπερήφανους χαρακτήρισαν τον αποκλεισμό της ΑΕΛ οι παλαίμαχοι παίκτες της ομάδας, οι οποίοι έστειλαν το δικό τους μήνυμα, επισημαίνοντας τα εξής:

«Είναι μια μέρα σκέψης και προβληματισμού, μετά τον αποκλεισμό της ομάδας μας από τον τελικό του κυπέλλου 2018.
Σίγουρα η πίκρα μετά από αυτόν τον τρόπο που αποκλειστήκαμε έχει παράξενη όμως γεύση. Είναι μια πίκρα γλυκιά, μας αφήνει υπερήφανα στεναχωρημένους... σίγουρα όλοι τον θέλαμε τον τελικό και το κύπελλο, αλλά μπορούμε και μετά από αυτό το αποτέλεσμα -που ήρθε και πολύ άδικα – να κερδίσουμε πάρα πολλά.
Η ΑΕΛ φώναξε παρούσα στην υποχρέωση που έχει απέναντι στην ιστορία της, καρδιοχτύπησε το σύγχρονο κατεστημένο και έστειλε την πρώτη ειδοποίηση, όπως το 82, ότι τα επόμενα χρόνια θα διεκδικήσει τον θρόνο της. Εξαρτάται λοιπόν μόνο από την ίδια πώς θα χειριστεί τη στιγμή, με ποιους χειρισμούς θα μπορέσει να αποκομίσει μόνο οφέλη από τη φετινή της πορεία σε πρωτάθλημα και κύπελλο και θα ξεκινήσει να γράφει μια καινούρια σελίδα στην ιστορία της...
Σίγουρα αδικείται από τον αποκλεισμό με την ΑΕΚ και μιλάμε στο σύνολο και των δύο παιχνιδιών, η πρόκριση χάθηκε στο πρώτο παιχνίδι που της στέρησαν οι διαιτητές ένα ξεκάθαρο αποτέλεσμα, όσο για τη δεύτερη αναμέτρηση άριστη ποδοσφαιρική συμπεριφορά, καλή διαιτησία αλλά η τύχη της γύρισε την πλάτη στο πιο καίριο χρονικά σημείο...
Όλα αυτά ανήκουν στην ιστορία, εμείς θέλουμε να στείλουμε στους ποδοσφαιριστές μας τα συγχαρητήριά μας, τα κεφάλια ψηλά, μας έκαναν υπερήφανους με την απόδοσή τους και αν συνεχίσουν έτσι το μέλλον τους ανήκει...».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass