ΚΟΥΓΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ:

Είναι ερωτευμένος με την ΑΕΛ

Δημοσίευση: 20 Απρ 2018 20:43

Πολύ στεναχωρημένος ήταν μετά το παιχνίδι ο τεχνικός της ΑΕΛ Σωτήρης Αντωνίου, που δεν μπορούσε να πιστέψει πώς χάθηκε ένα παιχνίδι, στο οποίο οι παίκτες του πήραν άριστα για τον τρόπο που εφάρμοσαν τις εντολές του και είχαν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στον τελικό, μέχρι το 90’ +4’.

Μάλιστα και ο τεχνικός της ΑΕΚ Μανόλο Χιμένεθ, μίλησε με κολακευτικά λόγια για την ΑΕΛ όπως έπαιξε.
Για ένα... δικό του παιδί που το είχε στην Παναχαϊκή, τον Αντωνίου, έκανε δηλώσεις ο Αλέξης Κούγιας, που μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής: «Ο Αντωνίου κοουτσάρει άψογα την ομάδα στο παιχνίδι. Όταν τον πήρα στη Β’ Εθνική, στην Παναχαϊκή, δεν είχε ξαναδουλέψει σε ομάδα δεύτερης κατηγορίας. Μάλιστα το πρώτο παιχνίδι που κοουτσάρισε ως προπονητής της Παναχαϊκής ήταν απέναντι στην ΑΕΛ. Είναι μόλις 42 ετών, έχουμε πενταετές συμβόλαιο μαζί του, ενώ υπάρχει και ρήτρα. Είναι βέβαια ερωτευμένος με την ΑΕΛ. Συνεργάτης του είναι ο Γιάννης Προβίδας, παλιά δόξα της ΑΕΛ.
Παιδιά που ζουν στη Λάρισα. Ζουν με τις οικογένειές τους στην πόλη. Έχουμε έναν καταπληκτικό γυμναστή, τον Βασίλη Καλαποθαράκο και με τον γυμναστή τερματοφυλάκων, Γιώργο Φουσέκη, που είναι από το Αίγιο, έχουμε κάνει ένα τιμ εξαιρετικό. Όσον αφορά στους παίκτες, από την ενδεκάδα που ήταν στο γήπεδο, κανείς δεν μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Έχουν όλοι συμβόλαια. Του χρόνου και οι οπαδοί μας και όλη η Ελλάδα θα καμαρώσει μια πολύ όμορφη ΑΕΛ. Την έχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass