ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (16:00)

Γιορτινή ατμόσφαιρα στη Φιλιππούπολη

*Ο Απόλλωνας επιστρέφει στη φυσική του έδρα

Δημοσίευση: 18 Απρ 2018 22:16

Το στάδιο Αλκαζάρ όπου η ΑΕΛ έγραψε χρυσές ποδοσφαιρικές σελίδες στην ένδοξη ιστορία της, ήταν μέχρι τώρα η έδρα του Απόλλωνα Λάρισας, στα παιχνίδια της Football League.

Από την ερχόμενη Κυριακή 22 Απριλίου, οι «κυανόλευκοι» επιστρέφουν στη φυσική τους έδρα στη Φιλιππούπολη, χάρη στις ενέργειες της Περιφέρειας Θεσσαλίας και προσωπικά του περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού, που φρόντισε να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο γήπεδο και να δοθεί άδεια, για την τέλεση επίσημων αγώνων. Η διοίκηση της ομάδας απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους Λαρισαίους φιλάθλους να βρεθούν την Κυριακή στην ανακαινισμένη Φιλιππούπολη και να δημιουργήσουν μια γιορτινή ατμόσφαιρα, χειροκροτώντας τους παίκτες και τον προπονητή τους Νίκο Θεοδοσιάδη, διότι το αξίζουν για τη μεγάλη προσπάθεια που όλοι καταβάλλουν. Πολλοί παίκτες από τη Λάρισα είναι στο ρόστερ της ομάδας και όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναγιώτης Μαντζανάς μετά το φιλικό παιχνίδι των Παλαιμάχων με την αντίστοιχη ομάδα του Δήμου Τεμπών την Μ. Παρασκευή, και του χρόνου πάνω στο ίδιο μοτίβο θα «κτισθεί» ο Απόλλωνας.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
Μετά το χθεσινό ρεπό που δόθηκε από τον τεχνικό Νίκο Θεοδοσιάδη, σήμερα οι παίκτες του Απόλλωνα επανέρχονται στις προπονήσεις, στις 10 το πρωί, στο γήπεδο της Τερψιθέας. Αύριο Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο, οι προπονήσεις θα γίνουν στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League γνωστοποίησε η διοργανώτρια αρχή, μια αγωνιστική που θα διεξαχθεί στις 21 και 22 Απριλίου. Ο Απόλλων Λάρισας θα αγωνιστεί την Κυριακή (22/4) στο ανακαινισμένο γήπεδο της Φιλιππούπολης κόντρα στη Παναχαϊκή στις 16:00. Αναλυτικά το πρόγραμμα:
*Τρίκαλα - Βέροια    3-0 (α.α.)
*Καλλιθέα - Αχαρναϊκός    3-0 (α.α.)
ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
17:00
ΑΟΧ/Κισσαμικός - ΟΦΗ (ΕΡΤ3)
Εργοτέλης - ΑΕ Καραϊσκάκης
ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
17:00
Απόλλων Πόντου - Άρης (ΕΡΤ3)
Αναγέννηση Κ. - Πανσερραϊκός (WEB TV ΕΡΤ)
Παναιγιάλειος - Δόξα Δράμας
Αιγινιακός - Σπάρτη
16:00 Απόλλων Λ.- Παναχαϊκή
ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Η ΕΦΕΣΗ
Επτά ΠΑΕ της Football League «κόπηκαν» από το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότης της ΕΠΟ στην πρώτη φάση της επιτήρησης, με τέσσερις από αυτές να καταθέτουν έφεση, ώστε να γλιτώσουν μεταξύ άλλων το -3.
Όπως έγινε γνωστό, η εκδίκαση των υποθέσεων των Αιγινιακού, ΑΣΑ, Απόλλωνα Λάρισας και Καλλιθέας θα γίνει σήμερα. Υπενθυμίζουμε ότι Πανσερραϊκός, Σπάρτη και Παναιγιάλειος δεν πλήρωσαν καν το παράβολο και δεν συνεχίζουν να κυνηγούν την υπόθεση.
ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ
Ο Απόλλων Λάρισας έχασε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από τον Αχαρναϊκό με 1-0 και τελικά χάνει αυτό το παιχνίδι. Συγκεκριμένα, η ένσταση που είχε καταθέσει τον Νοέμβριο κατά του κύρους του αγώνα  με την αθηναϊκή ομάδα υποστηρίζοντας ότι δεν είχε πιστοποιητικό συμμετοχής η ΠΑΕ και δεν είχαν υπογραφή τα δελτία από νόμιμο εκπρόσωπο, απορρίφθηκε από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο τη Football League. Αναλυτικά η απόφαση:
2) Δέχεται τυπικά την ένδικη ένσταση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας κατά της ΠΑΕ Νέος Αχαρναϊκός και απορρίπτει αυτήν, ως μη νόμιμη. Απορρίπτει ως απαραδέκτως ασκηθέντες τους πρόσθετους λόγους της ως άνω ένστασης. Διατάσσει την κατάπτωση του ως άνω καταβληθέντος από την ως άνω ΠΑΕ χρηματικού παραβόλου υπέρ της Διοργανώτριας Αρχής».

Χρήστος Αρχοντούλης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass