ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ * ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ

«Μπέρδεψαν τους άθλους του Ηρακλή με τους μύθους του Αισώπου» * Ηρακλής Λάρισας: «Για την ταμπακέρα...»

Δημοσίευση: 17 Απρ 2018 16:26

Απάντηση στην επιστολή του προέδρου του Ηρακλή Λάρισας, Λάμπρου Ιωακείμ, έδωσε με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Οικονόμου Τσαριτσάνης, στην οποία επισημαίνονται τα εξής:


OIKONOMOS«Σενάρια συνωμοσίας μαζί με μπόλικη δόση επιστημονικής φαντασίας συνθέτουν την επιστολή-ανακοίνωση του προέδρου του Ηρακλή Λάρισας που αναφέρεται με έκδηλη κακεντρέχεια εναντίον της ομάδας μας.
Δεν θα μπούμε φυσικά στη διαδικασία να ανοίξουμε διάλογο, απαντώντας σε ένα προς ένα σε όσα αυταπόδεικτα φαιδρά και ψευδή αναφέρει η επιστολή. Θα πούμε μόνον ότι έχει κάνει ένα καθοριστικό λάθος: Δεν έλαβε υπ’ όψιν του το ότι στο ποδόσφαιρο προβλέπεται και η ύπαρξη αντιπάλων που ενίοτε αποδεικνύονται καλύτεροι μέσα στις τέσσερις γραμμές του αγωνιστικού χώρου. Αυτό είναι πράγματι σκάνδαλο!
Η διαστροφή της αλήθειας είναι αυτονόητη αλλά - για λόγους ηθικής τάξης - πρέπει να επισημάνουμε ότι - σε ένδειξη fair play - εμείς συναινέσαμε στο αίτημά τους ο μεταξύ μας αγώνας πρωταθλήματος να μετατεθεί για την ημέρα που αυτοί επιθυμούσαν, με αποτέλεσμα να υπάρχει στο συγκεκριμένο γήπεδο πρωτοφανής προσέλευση φιλάθλων που ενίσχυσαν το ταμείο τους, έστω και αν στην αποστολή της ομάδας μας δεν προσφέρθηκε ούτε νερό!
Στον πρώτο γύρο, φυσικά, όπως συμβαίνει με όλες τις ομάδες, η διοίκηση του Ηρακλή Λάρισας είχε φιλοξενηθεί με όλες τις ανέσεις στο θεωρείο του γηπέδου «Γεώργιος Μητσιμπόνας» της Τσαριτσάνης.
Όσον αφορά στις νίκες και την κατάκτηση του τίτλου μπορεί να τις εξασφαλίσουν οι προσπάθειες προπονητών και αθλητών, χωρίς αυτό να αποτελεί εξαργύρωση των όποιων διοικητικών επιλογών, όπως κάποιοι από το καλοκαίρι ήθελαν να επαίρονται ότι πρέπει να συμβεί. Τελειώνοντας, επειδή έγινε αναφορά στους άθλους του Ηρακλή μάλλον τους μπέρδεψαν με τους μύθους του Αισώπου και έτσι εξηγείται η ολοκληρωτική τους ρήξη με την αλήθεια.
Α.Ο.ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΕΞ ΟΙΚΟΝΟΜΩΝ»

HRAKLHS LARISAS

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ

Άμεση ήταν η αντίδραση του Ηρακλή Λάρισας και του προέδρου του συλλόγου κ. Λάμπρου Ιωακείμ, που με ανακοίνωση απαντά στον Οικονόμο Τσαριτσάνης, τονίζοντας τα εξής:
«Ειλικρινά λυπούμαστε και ζητάμε ‘’συγνώμη’’ από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης που στο γήπεδο του Ελευθεραί που φιλοξενούνται οι αγώνες του Ηρακλή λόγω εργασιών στο γήπεδο της Νεάπολης δεν διαθέτουμε θεωρείο με ανέσεις και τους κουράσαμε να παρακολουθήσουν το μεταξύ μας παιχνίδι όρθιοι. Για να μην κουραστούν στα πλέι οφ προτείνουμε όπως έγινε και στον ημιτελικό με τον ΠΟΕ να παίξουμε και τα 2 παιχνίδια στην Τσαριτσάνη για να έχουν άνεση, μήπως και καταφέρουν να κερδίσουν.
Επίσης επειδή είναι πολύ large στη φιλοξενία τους, γι’ αυτό και στο μεταξύ μας παιχνίδι, ζήτησαν και από τον καμεραμάν του Ηρακλή που κατέγραψε το παιχνίδι να πληρώσει εισιτήριο και μετά ζητούσαν να τους δώσει και αντίγραφο του αγώνα δωρεάν.
Όσο για τη φιλοξενία του Ηρακλή Λάρισας στα παιχνίδια στην έδρα του γνωρίζουν πολύ καλά όλες οι ομάδες που μέχρι σήμερα έχουν αγωνισθεί εκεί και δεν χρειάζεται να πούμε κάτι περισσότερο.
Κατά τα λοιπά για την ταμπακέρα Κε Μίχο θα μας πείτε τίποτα;
Για τον Ηρακλή Λάρισας
Λάμπρος Ιωακείμ
Πρόεδρος Δ.Σ.».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass