ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Απόλαυσαν το πινγκ πονγκ

*Με την αρωγή του Α.Σ. Δύναμη

Δημοσίευση: 13 Απρ 2018 15:46

Τη χαρά που προσφέρει το πινγκ πονγκ είχαν την ευκαιρία για να απολαύσουν πριν από λίγες ημέρες οι Λαρισαίοι, συμμετέχοντας στο «4ο Ανοικτό τουρνουά πινγκ πονγκ για μικρούς και μεγάλους».


Διοργανωτής ήταν ο ΑΣ Δύναμη και οι αγώνες έγιναν στο 5ο Γυμνάσιο Λάρισας.
Συνολικά δήλωσαν 85 άτομα και συμμετείχαν τελικά 76, εκ των οποίων 44 παιδιά και 32 ενήλικες.
Οι τέσσερις κατηγορίες που χωρίστηκαν τα παιδιά, ανάλογα με την ηλικία τους, ήταν μίνι παμπαίδες και παγκορασίδες ηλικίας μέχρι 8 ετών, παμπαίδες και παγκορασίδες ηλικίες από 9-11 ετών, παίδες- κορασίδες 12-14 και οι έφηβοι από 15-18 ετών.
Νικητές στις κατηγορίες ήταν με τη σειρά που κέρδισαν οι Καζαντζής Γ., Αμπελαργάς Γ., Ζαρμακούπη Δ., Αμπελακιώτης Κ. στους παμπαίδες. Στη μίνι κατηγορία οι Κοστρίμπας Α., Ζησούλης Σ., Βασιλάκος Ν., Γιαμούζη Α. Στους παίδες οι νικητές ήταν οι Ζησούλη Ε., Ζησούλης Κ., Γκανάτσιος Δ., Κόννελ Α. και στην κατηγορία Εφήβων Τσακνάκης .Ι, Πετρίτσης Π., Κλείτσας Δ., Ζαφειρίου Ε.
Μαζί με τα παιδιά παρακολούθησαν τους αγώνες περίπου 80 άτομα εκ των οποίων αρκετοί γονείς, που ήθελαν να καμαρώσουν τα παιδιά τους. Προσφέρθηκαν στα παιδιά χοτ ντογκ, νερό και έπαινοι συμμετοχής και στους γονείς δωρεάν καφές από το Las Ramblas. Επίσης οι πρώτοι τέσσερις νικητές στα παιδιά του Δημοτικού και Γυμνασίου κέρδισαν μαζί με τα μετάλλια, ο πρώτος πίτσα από την πιτσαρία pizza bar και δωρεάν σεμινάρια ρομποτικής προσφοράς του φροντιστηρίου «Κέντρον» που ήταν χορηγοί της διοργάνωσης μαζί με το ράδιο Πόλις 99.4.
Το κλίμα των αγώνων ήταν γενικά πολύ όμορφο που συνδύαζε άψογα τον παιδαγωγικό χαρακτήρα με το αγωνιστικό κομμάτι και αυτό φάνηκε από τα θετικά σχόλια των γονέων αλλά κυρίως των παιδιών που έφυγαν ενθουσιασμένα, με πολύ καλές αναμνήσεις.
Στους ενήλικες αν και είχαν δηλώσει 41 άτομα, τελικά συμμετείχαν 32 άτομα όχι όμως μόνο από τη Λάρισα, αλλά και από Βόλο, Τρίκαλα και Καρδίτσα. Οι αγώνες ξεκίνησαν σε γκρουπ των τεσσάρων και περνούσαν στη φάση των νοκ άουτ οι δύο πρώτοι. Οι τρεις πρώτοι νικητές ήταν οι Σταμούλης Α., Κουκουνασούλης Δ. και Παπαβαΐτσης Π.
Γενικά ο χαρακτήρας της διοργάνωσης κυρίως για τα παιδιά ήταν καθαρά ψυχαγωγικός και όχι καθαρά αγωνιστικός κι αυτό λόγω συμμετοχής παιδιών που τους αρέσει το άθλημα αλλά δεν ανήκουν σε σύλλογο και απλά θέλουν να συμμετέχουν σε αγώνες για την εμπειρία. Υπήρχε και χαμηλό επίπεδο αλλά και σχετικά υψηλό όπου αρκετά παιδιά είχαν την ευκαιρία να αναμετρηθούν με πιο δυνατούς αντιπάλους που συμμετέχουν στο αγωνιστικό τμήμα του ΑΣ ΔΥΝΑΜΗ και παίζουν σε πανελλήνια πρωταθλήματα της ομοσπονδίας επιτραπέζιας αντισφαίρισης (ΕΦΟΕΠΑ).
Οι αγώνες οργανώθηκαν από τον προπονητή του συλλόγου Στέφανο Αμπελακιώτη, από μέλη του ΔΣ, αλλά και με βοήθεια από τον μοναδικό διαιτητή επιτραπέζιας αντισφαίρισης στη Λάρισα, Ανδρέα Ζησούλη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass