Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

Στον ΓΣΛ ήρθε, στο ΓΣΛ μένει…

*Δήλωσε : «Με το ένα μάτι στο παρελθόν και το άλλο στο μέλλον»

Δημοσίευση: 23 Ιουν 2015 8:10

 

 

 

Του Σωτ. Κέλλα

Ήταν το 2001 όταν ένα αλτικό παιδί(χάρη στις οδηγίες του. πατέρα του) που γεννήθηκε στην Καρίτσα της Κατερίνης μεταγράφηκε από τον ΠΑΟΚ στον ΓΣΛ και οι πρώτες εντυπώσεις ήταν άριστες. Κάρφωνε, έκανε κοψίματα ενώ είχε λίγο περίεργο σουτ…(πάντως κατά τεκμήριο εύστοχο).

Τελικά ο 21χρονος (γεννήθηκε 19 Ιανουαρίου 1980) τότε Γιάννης Παπαχρήστου έμελλε να πολιτογραφηθεί Λαρισαίος(παντρεύτηκε, έκανε μια κόρη) και στον ΓΣΛ ήρθε και στον ΓΣΛ συνεχίζει… θέλοντας να ηγηθεί της προσπάθειας για αναγέννηση της ιστορικής ομάδας της Λάρισας.

Μάλιστα χθες αισθανόταν ιδιαίτερα χαρούμενος για την υπογραφή του για μια ακόμα φορά στη Λάρισα… Μόλις υπέγραψε δήλωσε «Με το ένα μάτι κοιτάμε το παρελθόν την ιστορία του ΓΣΛ που ήταν ένα μεγάλο κομμάτι  της Λάρισας και με το άλλο το μέλλον ώστε να μην επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος και η ομάδα σβήσει ξανά. Αρχίζει μια νέα προσπάθεια που το έχουμε χρέος όλοι εμείς που παίξαμε σ’ αυτήν την ομάδα και πήραμε μεγάλες χαρές.

Πριν μερικά χρόνια όταν το λαρισινό μπάσκετ έσβησε πήγαμε μια παρέα στα Τρίκαλα και ανέβηκαν στην Α1 εθνική κατηγορία τώρα έχουμε χρέος να το κάνουμε για την πόλη της Λάρισας που αγάπησα ιδιαίτερα και με κέρδισαν οι άνθρωποι με τη συμπεριφορά τους.

Μπορεί χρήματα να μην κέρδισα καθώς όσες χρονιές έπαιξα υπήρχαν οικονομικά προβλήματα όμως κέρδισα ζωή που μου έδωσε ο γάμος μου και το παιδί μου που έγιναν όλα στη Λάρισα και γι ’ αυτό επέλεξα να μείνω μόνιμα στη θεσσαλική πρωτεύουσα.

Κάναμε μια αρχή με μια άνοδο και μια παραμονή, τώρα με το βαρύ όνομα του ΓΣΛ στοχεύουμε να ξαναφτιάξουμε το λαρισινό μπάσκετ όπως ήταν πριν μια επταετία.

Νομίζω ότι αν είμαστε όλοι ενωμένοι θα τα καταφέρουμε για να μην πάει χαμένη η προσπάθεια που αρχίσαμε. Το έχουμε χρέος προς τις νεότερες γενιές. Θα γίνει μια ομάδα που θέλουμε όλοι να φέρει τον κόσμο στο γήπεδο και να ζήσουμε εκ νέου μεγάλες στιγμές του αθλήματος στην πόλη. Περισσότερα στο γήπεδο…».

Μάλιστα δεν αποκλείεται ο Γιάννης Παπαχρήστου να είναι και ο αρχηγός της ομάδας του ΓΣΛ στην επανασύστασή της.

Και σύμφωνα με πληροφορίες είναι και σειρά άλλων Λαρισαίων να υπογράψουν στον νέο ΓΣΛ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass