ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

«Η ΕΠΣ Λάρισας άλλα έλεγε και άλλα κάνει»

Δημοσίευση: 04 Απρ 2018 17:59

Σχετικά με τη διαιτησία του πρόσφατου αγώνα στην Τσαριτσάνη, η διοίκηση του ΠΟΕ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:


«Θα θέλαμε να αναφέρουμε τα εξής παρακάτω γεγονότα, τα οποία και κατά την προσωπική μας άποψη αλλά και τη γνώμη του φίλαθλου κοινού, που έδωσε το «παρών» στο γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας» στην Τσαριτσάνη, άλλαξαν τις συνθήκες του αγώνα ανάμεσα στον Οικονόμο και τον Π.Ο. Ελασσόνας και διαμόρφωσαν ένα διαφορετικό αποτέλεσμα, από αυτό που θα έπρεπε να ήταν στη λήξη του αγώνα.
-Στο 18ο λεπτό δεν δόθηκε πέναλτι στον Παπαχρήστου.
-Στο 25ο λεπτό δεν δόθηκε πέναλτι στον Ματούλα. Στο συγκεκριμένο μάλιστα πέναλτι που δεν δόθηκε, θα μπορούσε εν τέλει να είχε κριθεί και το παιχνίδι με σκορ 0-2 υπέρ μας.
-Στο 35ο λεπτό ο Ζηρδέλης χτυπάει τον Περτζιόνι, ο παίκτης μας τραυματίζεται, συνεχίζει και λίγα λεπτά ακόμη και μετά αποχωρεί τραυματίας με αλλαγή. Δεν ήταν για αποβολή ο Ζηρδέλης;
-Στο 58ο λεπτό αντί για άουτ, ο επόπτης έδωσε φάουλ και έγινε το 1-1.
-Στο 77ο λεπτό ο διαιτητής με τον επόπτη σε σκληρό μαρκάρισμα του Μιφτάρι στον Ματούλα, αποβάλλει τον παίκτη μας και ρωτάμε για ποιον λόγο;
-Οι διαιτητές κατά τη διάρκεια όλης της αναμέτρησης δίνανε φάουλ στο τέλος όμως ειδικά του παιχνιδιού, για να σκοράρει ο Οικονόμος.
-Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου ο προπονητής του Οικονόμου κ. Κατσάρας και κάποιοι μη παράγοντες της Τσαριτσάνης βρέθηκαν έξω από τα αποδυτήριά μας και φωνάζανε και μάλιστα βρίζανε και τους διαιτητές.
Ζητάμε την άμεση τιμωρία των τριών διαιτητών.
Σκεφτόμαστε στα εναπομείναντα τρία παιχνίδια, που θα γίνουν στην έδρα μας, να αγωνιστούμε με ξένους διαιτητές από άλλες ΕΠΣ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, για την όλη κατάσταση στη διαιτησία και θεωρούμε ότι όλο αυτό που συμβαίνει είναι αλητεία για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Η ΕΠΣ Λάρισας άλλα έλεγε και άλλα κάνει. Αυτή είναι η αξιοπιστία και η εξυγίανση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου;
Μας αδίκησαν και σε άλλα παιχνίδια αλλά δεν διαμαρτυρηθήκαμε.
Δεν πάει άλλο. Ως εδώ!
Αναλάβετε κύριοι τις ευθύνες σας! Ο Π.Ο.Ε. είναι ομάδα με ιστορία και βαριά φανέλα. Δεν είναι χωριουδάκι για να μην τον σέβεστε!».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass