ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΣΤΟΧΟ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΠΟΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΛ

Πρόκριση στην τελική φάση

* Αγωνίζονται στα ημιτελικά στη Ν. Ιωνία του Βόλου

Δημοσίευση: 20 Ιουν 2015 9:41

Στο κλειστό κολυμβητήριο της N. Ιωνίας Βόλου «Βασίλης Πολύμερος» διεξάγεται από χθες η 2η φάση ημιτελικών του πανελλήνιου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης κατηγορίας «Μίνι παίδων 2015» (γενν. 2002 & νεότεροι).

Οι μικροί πολίστες του Ν.Ο.Λ. αγωνίζονται υπό την καθοδήγηση και τη στήριξη του προπονητή τους Γιώργου Μάνδαλου, με στόχο την πρόκριση στην τελική φάση. Θέλουν να δείξουν πως η σωστή προπόνηση με βασικές αρχές την εκμάθηση της κολύμβησης, τη συνεργασία, την ομαδικότητα, το στόχο και τη διασκέδαση, σε συνδυασμό και με την πειθαρχία, τη σκληρή δουλειά και την αγάπη για το άθλημα από πολύ μικρές ηλικίες μπορούν να σταθούν ικανά όχι μόνο για συμμετοχή σε αγώνες αλλά και για επίτευξη στόχων.

Στην αποστολή από τον τεχνικό του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας (Μίνι παίδων), Γιώργο Μάνδαλο, συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω πολίστες:

Παπαρσενίου Αποστόλης, Σκέντος Δημήτρης, Κοντοβασίλης Γιώργος, Καραζήσης Άρης, Τσούτσας Χρήστος, Γκαραγκούνης Αχιλλέας, Χατζηλιάδης Χαράλαμπος, Θεοχάρης Γιώργος, Τσόγκας Γιώργος,

Λάππας Κώστας, Βαγενάς Κωνσταντίνος, Ζακυνθινός Ιάσονας, Τσακνάκης Κωνσταντίνος, Τσούτσας Αριστείδης, Μιχολίτσης Αχιλλέας και Κάστρος Ιωάννης

Οι ομάδες που θα συμμετέχουν στη δεύτερη φάση του ομίλου Βόλου (4ος ) είναι: Νηρέας Λαμίας, ΝΕ Λάρισας, Νίκη Βόλου, ΝΟ Λάρισας, ΚΕ Κοζάνης, ΜΓΣ Πανσερραικός.

Χθες ο Ν.Ο.Λ. αγωνίσθηκε με τη Νίκη Βόλου.

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

2η αγωνιστική

11:00 ΜΓΣ Πανσερραϊκός-ΝΟ Λάρισας

12:00 ΚΕ Κοζάνης Νίκη Βόλου

13:00 ΓΣ Νηρέας Λαμ. ΝΕ Λάρισας

3η αγωνιστική

19:30 ΝΟ Λάρισας ΚΕ Κοζάνης

20:30 ΝΕ Λάρισας ΜΓΣ Πανσερραϊκός

21:30 Νίκη Βόλου ΓΣ Νηρέας Λαμίας

ΑΥΡΙΟ

4η αγωνιστική

10:30 ΜΓΣ Πανσερραϊκός ΚΕ Κοζάνης

11:30 ΓΣ Νηρέας Λαμ. ΝΟ Λάρισας

12:30 ΝΕ Λάρισας ΝΙΚΗ Βόλου

5η αγωνιστική

18:00 ΚΕ Κοζάνης ΓΣ Νηρέας Λαμίας

19:00 ΝΟ Λάρισας ΝΕ Λάρισας

20:00 Νίκη Βόλου ΜΓΣ Πανσερραϊκός

ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΟ

Σήμερα αρχίζει τις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας η γυναικεία ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας, από την Πάτρα.

Η πρώτη φάση του πρωταθλήματος ξεκινάει: με τον πρώτο όμιλο στην Πάτρα και με αντιπάλους τον Ν.Ο.Λ., την Ν.Ε. Πατρών, τον Ιωνικό Νίκαιας και τον ΠΑΟΚ. Και τον δεύτερο στο Χαλάνδρι με τους Νηρέα Χαλανδρίου, Ηλυσιακό, ΚΟΠ Ιλισίων και τη Χίο.

Ο Ν.Ο.Λ. πηγαίνει στην Πάτρα υπό τις οδηγίες του προπονητή Γιώργου Ευαγγέλου, με μία ομάδα που το μεγαλύτερο ποσοστό της αποτελείται από παιδιά του Ν.Ο.Λ. και αν και αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρυσι λόγω της απώλειας τριών δικών της παιδιών που λόγω σπουδών παίζουν σε ομάδες των Αθηνών στην Α1 και με δύο ακόμα τραυματισμένες αθλήτριες στο σύλλογο, έχει στόχο την άνετη παραμονή στην κατηγορία και στη συνέχεια ένα καλό πλασάρισμα για τις πρώτες θέσεις. Αισιόδοξοι λοιπόν όλοι ότι ο στόχος θα επιτευχθεί και η ομάδα θα συνεχίσει στην Α2 για έβδομη συνεχόμενη χρονιά παραμένοντας η μόνη σταθερή ομάδα μαζί με τη Χίο στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Στην Πάτρα εκτός της γυναικείας ομάδας θα βρεθούν και οι μικρές αθλήτριες της ομάδας για κάποια φιλικά με την αντίστοιχη ομάδα του Ν.Ο. Πατρών. Είναι μία καλή ευκαιρία για τις μικρές παίζοντας και βλέποντας το τουρνουά της Α2 να αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες για τη συνέχεια της πορείας τους.

Την αποστολή της γυναικείας ομάδας αποτελούν οι παρακάτω αθλήτριες: Kρίκη Ελενα, Τσιγαρίδα Ασημένια, Πατούνα Αναστασία, Κούκου Αικατερίνη, Δούκα Σοφία, Μανουσάκη Αναστασία, Δημητρίου Μαρίνα, Καζάνα Ελένη, Κόκκινου Ηρώ, Ιωακείμ Βάσω, Μιγδάνη Χριστίνα, Φίκα Ευαγγελία, Καζάνα Χρυσούλα, Δημητρίου Μελίνα, Χασιώτη Βίκη.

Με τη δεύτερη ομάδα του ΝΟΛ θα παίξουν οι αθλήτριες: Τράντα Αγγελική, Κούκου Ιωάννα, Θεοχάρη Ευαγγελία, Φαλλον Πέννυ, Καλογιάννη Δεσποινα, Τέρπου Αθηνα, Χαρούλη Βασια, Κατσογιάννη Γλυκερια, Βύρλα Παναγιωτα, Τσιάρα Βασιλικη, Μεριάνου Αναστασία, Λαμπρονίκου Ραφαέλα, Σακελλαρίου Γεωργια,

Το Δ.Σ. του συλλόγου εύχεται καλή επιτυχία και στις αθλήτριες και τον προπονητή τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass