ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

Εκλογές στις 2 Ιουλίου για την Ερασιτεχνική

*Τι απάντησε η διοίκηση στην επιστολή για αγοραστή του κ. Πλεξίδα

Δημοσίευση: 20 Ιουν 2015 10:58

Του Σωτ. Κέλλα

Η πιθανότητα επιστροφής της ΠΑΕ ΑΕΛ στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία (αν η μεγαλομέτοχος εταιρία εμμείνει στην απόφασή της για πώληση της ομάδας και σε περίπτωση που δεν βρεθεί αγοραστής για χάρισμα των μετοχών στο Δήμο) δημιουργεί νέα δεδομένα για την ερασιτεχνική ΑΕΛ που αυτή τη στιγμή κανένας δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να ξαναπάρει την ανδρική ομάδα στα «χέρια» της. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν εύχεται κανένας οπαδός της ΑΕΛ που όλοι όχι απλά θέλουν την ομάδα στη Β΄ Εθνική αλλά τη θέλουν πρωταγωνίστρια για άνοδο στη φυσική της θέση που είναι στη Σούπερ Λίγκα.

Οι εκλογές λοιπόν που θα κάνει η Ερασιτεχνική ΑΕΛ που όπως πληροφορούμαστε θα γίνουν στις 2 Ιουλίου(αναμένεται ανακοίνωση την ερχόμενη Δευτέρα) έστω και μια με μικρή υπέρβαση του καταστατικού που αναφέρει ότι η γενική συνέλευση συνέρχεται τακτικώς δύο φορές το χρόνο, στον μήνα Ιούνιο και στον μήνα Σεπτέμβριο κατόπιν πρόσκλησης του Δ. Σ. Στην τακτική συνέλευση του Ιουνίου θέματα αυτής είναι κυρίως ο έλεγχος και η κρίση για τα πεπραγμένα του Δ. Σ., τον οικονομικό απολογισμό και τον ισολογισμό και ανά διετία η διενέργεια αρχαιρεσιών.

Όμως η πρόβλεψη του καταστατικού είναι σαφέστατη ως προς τον χρόνο διεξαγωγής της τακτικής εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης «εντός του μήνα Ιουνίου»(σωστά λοιπόν πράττει η νυν διοίκηση και κάνει προκήρυξη εκλογών) και δεν απαιτείται η συμπλήρωση διετούς θητείας της απερχόμενης διοίκησης. Υπενθυμίζεται ότι οι προηγούμενες αρχαιρεσίες είχαν πραγματοποιηθεί εκτάκτως την 1η Αυγούστου 2013 μετά την παραίτηση από το Δ.Σ. των κ. Νάκα, Κυριακού, Χολέβα, Σοφού, Δήμα και Σταματάκη και την προσφυγή της διοίκησης του πρώην προέδρου Αντώνη Γραβάνη σε λύση Ειρηνοδικείου 15 μήνες μετά την εκλογή της.

Στο μεταξύ η απερχόμενη διοίκηση όπως ξεκίνησε έτσι σχεδόν τελείωσε με το θέμα του εκπροσώπου της μεγαλομετόχου εταιρίας Βαγγέλη Πλεξίδα. Τότε του έδωσε το χρίσμα να «διοικήσει» την ανδρική ομάδα της ΑΕΛ ενώ τώρα του έστειλε κοινοποίηση ότι παραχωρείται η ΠΑΕ που συστάθηκε πριν λίγους μήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ του απάντησε ζητώντας να μάθει ποια είναι τα χρήματα που ζητάει και ποιους όρους βάζει. Επίσης ζήτησε εξουσιοδότηση για τις ενέργειες να βρει αγοραστή για την ΠΑΕ ΑΕΛ. Νομιμοποιείται να κάνει κάτι τέτοιο αφού κατέχει το 10% των μετοχών της ερασιτεχνικής.

Σχετικά με τους υποψηφίους οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα κατέβουν όλοι σχεδόν οι απερχόμενοι διοικητικοί με δυνατό «όπλο» την ανάπτυξη πολλών τμημάτων στο σύλλογο και την άνοδο που είχαν το μπάσκετ και το γυναικείο ποδόσφαιρο.

Υπενθυμίζουμε τα μέλη της απερχόμενης διοίκησης: Πρόεδρος: Νίκος Κυριακού, Αντιπρόεδρος: Τάσος Τριανταφύλλου, Γενικός Γραμματέας: Γιώργος Νάκας, Ταμίας: Θάνος Κανάκης, Ειδικός Γραμματέας: Γιώργος Δάσιος, A' Έφορος Ποδοσφαίρου: Δημήτρης Χολέβας, B' Έφορος Ποδοσφαίρου - Scout νέων ποδοσφαιριστών : Γρηγόρης Σοφός, Έφορος Μπάσκετ: Μπάμπης Γκιάστας, Έφορος Στίβου και Έφορος Γυναικείας ομάδας Ποδοσφαίρου : Νίκος Λιντέρης, Μέλος του Σωματείου και Μέλος της Επιτροπής Ποδοσφαίρου: Σπύρος Θεοχαρίδης, Υπεύθυνος Τύπου και Επικοινωνίας ορίζεται ο Γιάννης Χελιδόνης.

Στο μεταξύ πληροφορίες θέλουν να υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι που θα δώσουν ιδιαίτερο «χρώμα» στις εκλογές της ερασιτεχνικής. Το σχήμα που ετοιμάζεται αποτελείται σύμφωνα με πληροφορίες από τους : Ιωακείμ, Παπακωνσταντίνου, Βράκα, Τσιακνάκη, Μαρούδα ενώ διαρρέονται και τα ονόματα των Τσαγκάλη και Ζαχαρή.

Βέβαια από το σχήμα που κυοφορείται υπάρχει περίπτωση κάποιοι να μην συμμετέχουν ή απλά να σκέφτονται τη συμμετοχή τους. Η ουσία είναι ότι για την Ερασιτεχνική ΑΕΛ αυτή τη στιγμή υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τη διοίκηση κάτι που είναι προς όφελος του σωματείου.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass